Jocuri Gamevy

🥇 Încearcă cele mai tari jocuri Gamevy gratis pe SuperCazino! Te joci sloturi Gamevy online fără bani ✔️ fără cont ✔️ direct din browser de pe telefonul mobil!

pizza time gratis logo
5/5 - (1 vote)
Pizza Time
Joaca Gratis
banner elite of evil portal of gold gratis
4.5/5 - (2 votes)
Elite of Evil: Portal of Gold
Joaca Gratis
vegans vs vampires gratis banner
3.5/5 - (2 votes)
Vegans vs Vampires
Joaca Gratis

Dacă îți plac câștigurile și distracția la jocurile de noroc online, Gamevy este un furnizor care cu siguranță te va interesa. Deși este un nume relativ nou în industria producătorilor de jocuri, această tânără companie nu încetează să surprindă. Grafica este spectaculoasă, funcțiile speciale sunt inovative, iar plățile sunt la cel mai bun nivel. Citește recenzia noastră de pe SuperCazino pentru a te convinge de toate calitățile acestui producător! De asemenea, încearcă și tu câteva jocuri Gamevy gratis pentru a te pune în temă cu unul dintre cei mai creativi furnizori!

Gamevy – Informații Generale

Gamevy a apărut pe piață în 2010 și a pornit la drum cu cele mai bune intenții pentru dezvoltare. La fel ca la multe alte companii din industria jocurilor de noroc, și aici cuvântul cheie este „inovație”. Și chiar le-a reușit, având în vedere gama largă de produse pe care le-a lansat. Nu s-au rezumat la sloturi, ci au creat de jocuri de loterie, jocuri scratch (lozuri de răzuit) și game-shows. De fapt, acestea au fost primele jocuri. Abia apoi, după parteneriatul cu Gluck, au început să creeze și sloturi la scară largă. În prezent, sunt disponibile peste 200 de sloturi, cu o rată de apariția de aproximativ 2 păcănele pe an.

Și-au câștigat rapid un renume de companie serioasă, cu jocuri excelente. De aceea este o cerere în creștere de jocuri Gamevy în mai multe țări europene. Dintre acestea, putem enumera Germania, Marea Britanie și bineînțeles, România.

Categorii de Jocuri Gamevy

Aceste jocuri Gamevy gratis pot intra lejer într-o sumedenie de categorii, depinde cum dorești să le împarți. Acoperă toate gusturile jucătorilor, deci vei întâlni cam orice în materie de sloturi și jocuri de masă. Sunt multe tipuri de păcănele, iar o caracteristică interesantă a furnizorului este că fiecare aduce ceva nou. Așa cum am mai spus, inovația este cuvântul cheie care descrie cel mai bine acest producător.

Sloturi cu fructe

Jocurile de păcănele cu fructe de la Gamevy demo sunt extrem de populare în rândul jucătorilor datorită simplității lor. De asemenea, grafica este un element pe care furnizorul pune mult accent. Nu sunt doar niște jocuri banale, ci spun o poveste, precum Cheeky Fruits, cu fructele sale ilustrate în 3D. Acesta are funcții speciale captivante, deci nu te vei plictisi prea curând de el. Acest joc are un succes răsunător, astfel că apare în mai multe versiuni de sloturi Gamevy online: Cheeky Fruits 6 Deluxe, 7 Cheeky Fruits și Cheeky Fruits Split.

Jocuri tematice

Temele abordate de sloturi Gamevy online sunt dintre cele mai diverse, dar furnizorul are o afinitate pentru natură. Astfel, găsești jocuri precum Wild Herd, Lucky Lions și Bonsai Spins. Afinitatea există și pentru bunătăți culinare la jocuri Gamevy: Pizza Time și Psycho Candies. Vegans vs Vampires este un joc cu o temă originală, unul extrem de distractiv și amuzant. Jocul este surprinzător prin tematica sa, dar nu același lucru îl putem spune și despre prezența sloturilor egiptene. Astfel, în portofoliul de păcănele Gamevy, se strecoară și titluri precum Indi și Tomb of the King.

Sloturi irlandeze

La Gamevy demo, jocurile irlandeze sunt atât de bine făcute încât merită o categorie separată. Grafica este probabil la cel mai înalt nivel, iar funcțiile speciale sunt… cu totul speciale! Găsești titluri precum Clover the Rainbow și Clover Rainbow 6 Deluxe. Au simboluri gigant, secvențe bonus atractive și plăți peste medie.

Jocuri bingo

Jocurile bingo rămân importante pentru Gamevy. Nici acestea nu sunt însă jocuri banale, ci au o grafică excelentă ce îndeamnă la voie bună. Câteva exemple de acest fel sunt Calavera Bingo și Tomatina Bingo. Instant Bingo este un joc mai simplu, ideal pentru începătorii în acest gen de jocuri. Jocurile de bingo de la furnizor se bucură de o popularitate mare, deci merită să le încerci!

Jocuri de masă

Furnizorul este capabil să creeze și jocuri de masă virtuale. O face chiar foarte bine dacă este să ne luăm după jocurile de ruletă European Roulette și Turbo Roulette. Te poți delecta și cu jocurile de blackjack, create după același standard înalt. În subcategoria de jocuri cu cărți le putem include și pe cele de solitaire. Da, Gamevy are și jocuri de acest gen.

Testează și sloturile Fazi gratis!

Funcții Speciale la Sloturi Gamevy

Caracteristicile speciale din jocuri Gamevy gratis dau chiar și mai multă culoare jocurilor. Animațiile distractive merg mână în mână cu funcțiile speciale, mulate după fiecare temă în parte. Vei găsi aproape toate funcțiile speciale cunoscute, alături de mai multe simboluri speciale.

  • Simboluri Wild: în esență, simbolul Wild este pentru substituirea simbolurilor de plată pe liniile de câștig. Dar în funcție de joc, mai poate avea și alte caracteristici. Poate avea multiplicatori de câștig, se poate extinde pe rolele pe care apare și poate rămâne fix. De obicei, aceste caracteristici sunt activate în timpul secvenței de ortiri gratuite.
  • Simboluri Bonus/Scatter: acestea au rolul clasic de a plăti oriunde apar și mai ales de a declanșa funcția de învârtiri gratuite.
  • Simboluri speciale: aici putem include mai multe tipuri de simboluri. Putem găsi simboluri gigant, care ocupă mai multe poziții, simboluri extensibile, care se extind pe toată rola sau simboluri mister.
  • Rotiri gratuite: rotirile gratuite apar la multe sloturi Gamevy. Acestea au câteva moduri în plus de plată, deci se intersectează cu alte funcții speciale, cum ar fi multiplicatori și simboluri speciale. De cele mai multe ori secvența se poate redeclanșa și/sau poți primi învârtiri gratuite suplimentare.
  • Multiplicatori de câștig: multiplicatorii de câștig pot apărea atașați de simbolul Wild la sloturi Gamevy online, așa cum am menționat și mai sus. De asemenea, pot apărea separat, în jocul de bază sau în timpul rotirilor gratuite. Pot exista și multiplicatori progresivi/în cascadă.
  • Jocuri Bonus: în funcție de tema jocului, pot apărea și mini-jocuri bonus. Acestea au un simbol Mister (precum cufere) care scot la iveală premii în bani. O astfel de funcție specială se găsește la jocul Elite of Evil: Portal of Gold.
  • Jackpot: unele jocuri au și un jackpot. Acesta îți poate oferi premii mari de mii de ori miza plasată.

Distrează-te cu Jocurile Gamevy pe Mobil!

Jocul de pe mobil capătă din ce în ce mai multă popularitate, datorită ușurinței cu care poți accesa jocurile de oriunde. De aceea, furnizori precum Gamevy oferă cea mai bună optimizare posibilă pentru funcționarea de pe mobil. Toate jocurile, indiferent de categoria din care fac parte, se văd excelent și pe ecranele mai mici.

Jocurile sunt create pe HTML5, deci funcționează optim de pe desktop și de pe smartphone, indiferent de sistemul de operare. Fie că folosești un smartphone cu Android sau iOS, nu vei întâmpina probleme. Jocurile se bucură și de același nivel maxim de securitate, iar tehnologia elimină practic orice risc de defecțiune. Jocul nu se va întrerupe atunci când ți-e lumea mai dragă, deci poți sta fără grijă.

Toate funcțiile tari ale jocurilor sunt prezente și în versiunea de mobil, deci te poți bucura de premiile mari și de distracție. Iar asta se întâmplă oricum foarte des cu jocuri Gamevy gratis!

Gamevy Casino – Unde Poți Încerca Jocuri pe Bani Reali?

Gamevy este prezent la unele cazinouri din România. Un loc excelent unde merită să încerci jocuri Gamevy gratis este NetBet. Cazinoul online funcționează excelent, atât din browser, cât și din aplicația mobilă. NetBet are o aplicație excelentă care poate fi descărcată și instalată pentru Android sau iOS.

Indiferent cum ai dori să intri pe platformă, înscrierea este facilă, iar procesul de depunere este instant. La primele depuneri, vei beneficia și de unul dintre cele mai generoase pachete de bun venit. Cu aceste premii la înregistrare, vei avea posibilitatea să te joci și mai mult jocurile tale preferate. Vei descoperi un portofoliu stufos de jocuri Gamevy, de la sloturi la jocuri de bingo și solitaire. Dar să fim mai clari puțin. Deși este bogat și găsești jocuri de tot felul, nu se poate compara cu colecția de jocuri Novomatic, Pragmatic Play sau EGT. Sunt câteva zeci de jocuri din care poți alege.

Chiar dacă nu sunt atât de multe, cel puțin la momentul scrierii articolului, cazinoul îți dă posibilitatea să le încerci și demo. Jocurile Gamevy gratis reprezintă metoda ideală pentru a te familiariza cu ele înainte să decizi să te joci cu pariu real.

Încearcă Jocurile Gamevy Demo și pe SuperCazino! Sunt ușor de accesat, iar la fiecare îți este prezentat un ghid complet care te pune în temă cu toate caracteristicile de care ai nevoie. Așadar, consultă colecția noastră mereu actualizată pentru a descoperi cele mai tari sloturi gratis ale acestui furnizor de top! Mereu vei descoperi ceva nou și inedit, cu funcții spectaculoase!

Top Gamevy Games

Acum că am văzut mai multe informații generale despre Gamevy și despre jocurile sale, să vorbim puțin despre câteva dintre ele. După cum ai văzut deja, ai la dispoziție un portofoliu de sloturi Gamevy online clasice, alături de sloturi cu teme inedite. Deocamdată, nu toate jocurile create de Gamevy sunt prezente pe piața din România, dar ne vom referi în acest top la cele care sunt. De asemenea, lista nu este într-o ordine anume. Dincolo de aceasta, se găsesc și alte jocuri care pot oricând să facă parte dintr-un top 5. Așadar, ce vom prezenta mai departe este și ceva subiectiv.

Elite of Evil: Portal of Gold

Am mai discutat despre acest joc și mai înainte, dar merită puțin mai multă atenție. Are o structură de 6X6 și plătește la simboluri adiacente și nu pe liniile de plată. Are multe funcții speciale inedite, multiplicatori progresivi în cascadă. Are un joc bonus în care alegi 2-5 cufere pentru a descoperi comori. De asemenea, jocul oferă și rotiri gratuite și un mod de joc progresiv. În acesta, descoperi mai multe lumi în care te lupți cu monștri. Coeficientul RTP este foarte generos și un argument solid pentru jocul pe bani reali: 97,5%.

7 Cheeky Fruits

Jocul clasic 7 Cheeky Fruits are structura de 5X3, 5 linii de plată și un coeficient RTP de 96%. Face parte din seria de sloturi numită Cheeky Fruits. Are mai multe caracteristici speciale, printre care un simbol gigant, care ocupă 9 poziții. Astfel, plățile pot fi colosale, datorită combinațiilor câștigătoare foarte atractive cu cele 7 fructe „obraznice”. Aceste simboluri gigantice apar însă numai la rotiri gratuite, date de simbolul Scatter al jocului.

Vegans vs Vampires

Furnizorul a reușit să creeze un joc cu adevărat unic, punând față în față veganii și vampirii. Acesta impresionează atât din punct de vedere al tematicii, cât și al modului de joc. Sunt două moduri care alternează aleatoriu de la o rundă la alta: vegan și vampir. Primul are structura de 5X5, iar al doilea structura de 5X7. Și simbolurile diferă, iar fiecare are mini-jocuri bonus speciale. Coeficientul RTP al jocului este excelent, de 95%.

Clover Rainbow 6 Deluxe

Acest joc cu temă irlandeză este unul dintre preferatele utilizatorilor. Știm că estetica este subiectivă, dar considerăm că este cel mai frumos joc de acest gen. Cu simbolurile sale în 3D, trifoi cu patru foi, potcoave, ciuperci și altele, poți câștiga sume frumoase. Coeficientul RTP este de 95%, iar jackpotul său poate aduce un premiu de 5.000 x miza. Are 6 role, de aici și șasele din numele său, și doar 5 linii de plată.

Pizza Time

Pizza Time este un joc special, unde în loc de role, ai o pizza împărțită în 5 felii. Simbolurile sunt toppinguri, iar funcțiile speciale sunt bazate pe mai multe tipuri de pizza. Plătește pe 243 de direcții, are simbol Wild și chiar o funcție cu „rotiri” gratuite. Coeficientul RTP este foarte bun, de 96,15%, peste media sloturilor. Pizzele speciale, veggie, cu carne și picantă, au funcții interesante, cum ar fi multiplicatori de câștig.

Concluzii

Gamevy știe să creeze sloturi, care mai de care mai interesante. După cum ai văzut și mai sus, niciun joc nu seamănă cu altul. De aceea, fiecare are de oferit câte ceva, deci nu te vei plictisi. Suspansul, aventura și bineînțeles, câștigurile sunt elemente foarte importante pentru aceste jocuri. De asemenea, jocurile se văd excelent și de pe mobil, modul preferat de joc al multor utilizatori. Încearcă și tu sloturi Gamevy sau alte tipuri de jocuri pe SuperCazino pentru distracție!

Vezi și:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!