Astro Newts Megaways

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 3 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Astro Newts Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
1x2 gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Explorarea spațială nu mai este doar un vis! Astro Newts Megaways demo te plimbă prin tot Sistemul Solar, iar la fiecare oprire, ai parte de câștiguri consistente. Cu cât te îndepărtezi de Terra, cu atât lucrurile devin mai interesante. Citește ghidul nostru și joacă Astro Newts Megaways gratis pe SuperCazino!

Astro Newts Megaways Free – Grafică

Grafica de la Astro Newts Megaways gratis ilustrează o navă spațială pregătită de călătorie. În dreapta sau în partea de jos (dacă joci de pe mobil în modul portret), poți vedea rezervorul cu combustibil pe care trebuie să-l umpli.

În secvența specială a jocului dezvoltat de 1×2 Gaming, vei călători către Lună, Marte, Jupiter, Saturn și Uranus. Fundalul se schimbă la fiecare nouă misiune. Structura Astro Newts Megaways online este cu 6 role, iar fiecare are un număr variabil de simboluri, de la 2 la 7.

Testează și alte sloturi gratis pe SuperCazino!

Astro Newts Megaways Demo – Rata de Plată

Astro Newts Megaways gratis are un coeficient RTP de 95,9%. Numărul de direcții de plată variază în funcție de numărul de simboluri de pe role. Cele mai puține pot fi 64, iar cele mai multe 117.649. Acesta este modul clasic Megaways de plată, unde fiecare rundă plătește pe un anumit număr de direcții.

Astro Newts Megaways Gratis – Cum Se Joacă?

Astro Newts Megaways slot se joacă foarte simplu, chiar dacă la prima vedere pare mai complicat decât alte sloturi clasice. Principiile de funcționare sunt totuși aceleași.

Astro Newts Megaways Online – Simboluri și Plăți

Simbolurile Astro Newts Megaways gratis plătesc pe role apropiate, de la stânga la dreapta. Simbolurile care plătesc dispar și lasă loc altora, care și ele pot genera plăți cu noua configurație. Iată care sunt plățile la 6 de un fel pe o direcție de plată:

Aruncă o privire la cele mai tari sloturi noi de la producători de top!

Astro Newts Megaways Slot – Caracteristici Speciale

Mai departe, vom vedea ce presupun caracteristicile speciale ale Astro Newts Megaways gratis. Sunt mai multe simboluri și o secvență specială progresivă, unde călătorești în spațiu.

Pe SuperCazino mai găsești și alte sloturi cu speciale, cum ar fi Release the Kraken sau 5 Lions Dance!

Concluzii

Astro Newts Megaways free este un joc palpitant, cu o funcție specială progresivă. Are numeroase moduri de plată și se întâmplă mereu câte ceva în nava spațială. Nu ne crezi?! Trăiește și tu aventura Astro Newts Megaways gratis pe SuperCazino și convinge-te!

Încearcă și:

peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)
Peaky Blinders
Joaca Gratis
football-star-slot
5/5 - (1 vote)
Football Star
Joaca Gratis
logo hot shots gratis isoftbet
5/5 - (1 vote)
Hot Shots
Joaca Gratis
mystic secrets gratis slot
4.5/5 - (2 votes)
Mystic Secrets
Joaca Gratis

Autori