Sugar Rush

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 24 mai 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Sugar Rush

Nume Joc

Sugar Rush

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până La 1500 RON
  • Te înregistrezi și depui
  • Primești până la 1500 RON la primele 3 depuneri
  • 100% până la 1000 RON la prima depunere – ex. depui 50 RON și joci de 100 RON

Sugar Rush este un joc semnat de Pragmatic Play axat pe dulciuri și pe multă voie bună! Desigur, nu lipsesc nici câștigurile mari, așa cum ne-a obișnuit acest producător. În recenzia de față, îți prezentăm toate aspectele importante ale jocului, de la grafică la plăți și funcții speciale. Joacă Sugar Rush gratis pe SuperCazino și vezi exact ce presupune acest slot!

Sugar Rush demo – grafică și muzică

Sugar Rush este un joc atipic, în sensul că are o grilă mai mare decât multe alte sloturi. Structura sa este de 7 coloane cu câte 7 simboluri fiecare. Simbolurile, ilustrate prin bomboane de diferite forme și culori, îți dau senzația că ești în raiul dulciurilor.

Sugar Rush free este unul dintre cele mai populare sloturi Pragmatic datorită modului distractiv de joc și al ambientului. Ești întâmpinat cu o muzică relaxantă, dar suficient de antrenată încât să te țină în priză.

Grafica și muzica de la Sugar Rush demo vin la pachet și cu performanțe deosebite ale jocului. Este creat în HTML5, deci se adaptează oricăror dimensiuni și oricăror dispozitive. Altfel spus, poți să-l joci și pe smartphone fără să ai vreo dificultate.

Sugar Rush online – rata de plată

Coeficientul RTP de la Sugar Rush este de 96,5%, iar simbolurile plătesc în grupuri (clustere). Acestea trebuie să fie adiacente pe orizontală și verticală și să fie minim 5 de același fel. Volatilitatea jocului este ridicată, deci nu te aștepta la plăți foarte dese. Totuși, atunci când plătește, Sugar Rush slot o face excelent. Plata maximă este de 5.000 x miza.

Sugar Rush gratis – cum se joacă?

Sugar Rush funcționează după principiile de bază ale sloturilor. Trebuie să setezi un pariu și să pornești runda. Apoi, lași totul să vină de la sine. În versiunea de laptop/desktop, butoanele de joc sunt în partea de jos a ecranului:

Sugar Rush slot – simboluri și plăți

Sugar Rush plătește în cascadă, adică simbolurile care îți aduc plăți dispar și lasă loc altor simboluri. Noua configurație poate duce și ea la alte câștiguri și tot așa, până când nu mai sunt grupuri câștigătoare. Simbolurile generează următoarele plăți maxime, la pariul de 200 de monede și minim 15 simboluri adiacente de un fel:

Sugar Rush – caracteristici speciale

La Sugar Rush, ai parte de mai multe simboluri și funcții speciale. Cu acestea, jocul îți sporește considerabil câștigurile:

Concluzii

Dacă vrei câștiguri senzaționale, atunci deschide Sugar Rush. ai șansa să cumperi secvența bonus care îți aduce câștiguri așa cum nu ai visat! Și distracția este foarte mare la acest slot, datorită graficii de cinci stele și a modului de joc palpitant, în care câștigurile se țin lanț. Descoperă și tu unul dintre cele mai tari jocuri din industria gamblingului și joacă Sugar Rush demo pe SuperCazino!

Joacă mai mult:

jokers luck gratis banner
5/5 - (2 votes)
Joker’s Luck
Joaca Gratis
Joc sloturi online gratis
5/5 - (1 vote)
Wild Bots
Joaca Gratis
book of ra mystic fortunes gratis logo
3.9/5 - (13 votes)
Book of Ra Mystic Fortunes
Joaca Gratis
fruiti xxl gratis banner
4/5 - (3 votes)
Fruiti XXL
Joaca Gratis

Autori