Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play

Release the Kraken

Explorează adâncurile oceanului și descoperă comori la Release the Kraken. În acest joc, creatura mitologică te îndrumă către cele mai mari câștiguri. Hai să citești toate detaliile de care ai nevoie despre slot și joacă Release the Kraken demo pe SuperCazino ca să testezi și tu toate funcțiile!

Release the Kraken demo – grafică și muzică

Tema acvatică a jocului Release the Kraken se vede din prima. Fundalul ilustrează mediul subacvatic, unde poți întâlni diferite creaturi marine și corali. Simbolurile sunt tematice, cu mai multe specii de pești, țestoase și rechini. Selecția de simboluri e completată de clasicele numere de cărți de joc (A, K, Q și J).

Structura jocului este de 5 role a câte 4 rânduri, deci Release the Kraken gratis este un joc mai mare decât tradiționalele grile 5X3. Chiar și așa, optimizarea pentru jocul pe mobil este una foarte bună, deci slotul se vede și funcționează ireproșabil și pe smartphone.

Pentru o experiență ideală, îți recomandăm să pornești muzica ambientală. Te vei simți ca într-o aventură pe mare unde ești în căutarea comorilor. Deși krakenul este o bestie marină de care se temeau marinarii din trecut, în Release the Kraken free, creatura vine în ajutorul tău și îți arată calea către cele mai mari comori.

Release the Kraken slot – rata de plată

Câștigul la Release the Kraken este unul de invidiat. Coeficientul RTP este de 96,5%, iar volatilitatea este medie spre mare. Poți să câștigi până la 10.000 x pariul plasat, deci sumele pe care jocul le poate genera sunt considerabile. Jocul plătește pe 20 de linii fixe, unde simbolurile generează câștiguri de la stânga la dreapta, cu minim 3 de un fel. Volatilitatea jocului este una destul de ridicată, deci plățile sunt rare, dar mari.

Release the Kraken gratis – cum te joci?

Dacă nu te-ai mai jucat vreun joc Pragmatic Play, atunci n-ai de ce să-ți faci griji. Release the Kraken funcționează foarte simplu, cu butoanele din partea de jos. Iată cum setezi pariul și pornești o rundă:

Release the Kraken online – simboluri și plăți

Release the Kraken aduce plăți foarte bune în jocul de bază, cu ajutorul simbolurilor. Vezi mai jos care sunt acestea plăți cu 5 simboluri de un fel și cu miza maximă de 200 de fise:

Release the Kraken free – caracteristici speciale

Release the Kraken oferă și mai multe simboluri și funcții speciale, după cum vezi mai jos:

Concluzii

Release the Kraken este un joc foarte distractiv datorită numeroaselor funcții speciale. Poți să câștigi foarte bine și să ai parte și de o aventură de neuitat la unul dintre cele mai populare jocuri Pragmatic. Delectează-te cu Release the Kraken demo pe SuperCazino și revino și pentru alte jocuri la fel de palpitante!

Joacă mai mult:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
mozzartbet android mobile
5/5 - (3 votes)
Mozzartbet Mobile App Android & iOS – Jocul pe Mozzartbet Mobil
Joaca Gratis
cerinte rulaj unibet 2022
5/5 - (1 vote)
Cerințe Rulaj Unibet 2023 – Cum Poți Retrage Bonusurile
Joaca Gratis
validare cont efbet
5/5 - (1 vote)
Validare cont Efbet – Ghid de verificare Efbet
Joaca Gratis
Ponturi pariuri Virtus Pro vs ENCE
5/5 - (1 vote)
Virtus Pro vs ENCE 2021 – Analiză și ponturi pariuri
Joaca Gratis