...

Shooting Stars

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xShooting Stars

Categorii joc
noi
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Spaţiul interstelar i-a fascinat pe mulţi, iar această temă nu putea lipsi nici din lumea gamblingului. Misterul, aştrii, spectaculozitatea, dar totodată şi necunoscutul care se regăsesc acolo – toate au fost transpuse de-a lungul timpului şi în unele sloturi de mare succes. Acesta este şi cazul unui nou joc de la Novomatic, Shooting Stars gratis.

Detalii despre slotul Shooting Stars Online

Cei care au mai jucat “fratele mai mic” al acestui slot vor fi tentaţi să creadă că şi varianta aceasta seamănă destul de mult cu cealaltă. Lucrurile nu stau, totuşi, chiar aşa. În această nouă variantă, producătorii s-au axat foarte mult pe tema interstelară şi pe tot ce oferă ea spectaculos. De exemplu, modul în care este realizat jocul îl recomandă atât pentru cazinourile online şi offline, cât şi pentru a fi jucat pe smartphone. O bilă albă mai ales din partea noii generaţii care vrea să aibă la dispoziţie sloturile online oriunde şi oricând.

Totuşi, trebuie să ştii că poţi juca Shooting Stars slot pe telefonul tău doar în variantă demo, gratuită. Pentru a câştiga bani şi a simţi pe de-antregul experienţa Shooting Stars online trebuie să treci pe laptop sau să îl joci într-un casino offline.

Testează sloturile cu noul bonus fără depunere Superbet ce îți aduce rotiri gratis și bani cash!

Unde poți juca Shooting Stars Gratis

Înainte de a juca Shooting Stars slot pe bani reali, trebuie să ştii că îl poţi încerca în variantă demo. Nu trebuie decât să te familiarizezi cu interfaţa, cu designul, cu simbolurile şi mecanismul de joc. Este foarte posibil ca după astfel câteva jocuri să îţi doreşti să treci la etapa următoare, şi anume jocul pe bani reali.

Încă din land page-ul de joc, te întâmpină un fundal sonor din aceeaşi sferă “interstelară”, o linie melodică cu accente de mister şi care, totodată, te relaxează. Grafica Shooting Stars Gratis este una foarte elegantă, la fel şi culorile care variază între verde, albastru, mov şi galben, în vreme ce simbolurile gravitează în jurul aceleiaşi teme. Ai pietre preţioase, şeptari, steluţe norocoase şi simboluri BAR.

Pentru mulţi useri acest aspect al graficii elegante contează foarte mult pentru că joacă sloturile în pauzele dintre taskuri sau după job şi vor o interfaţă elegantă şi relaxantă totodată.

Care este RTP al Shooting Stars Slot?

În cazul în care vrei să îţi faci o idee despre şansele tale de câştig şi de cât la sută dintre acestea se vor întoarce la tine, trebuie să cunoşti RTP al Shooting Stars online. Ei bine, acesta este de 96.1%, o cotă de Return to Player destul de bună, care îţi poate oferi câştiguri frumoase.

Cum se joacă efectiv Shooting Stars online?

Slotul cu 5 role şi 10 linii de plată îţi aduce câştiguri atunci când ai numeroase combinaţii pe tabelul de joc. Frumuseţea slotului este că el nu se rezumă la 2-3-4 simboluri consecutive, ci te răsplăteşte atunci când ai aceleaşi simboluri şi în alte combinaţii asemenatoare constelaţiilor. La acestea se mai adaugă şi funcţiile suplimentare despre care vom vorbi mai jos.

Pentru a juca efectiv Shooting Stars Slot, trebuie să găseşti o platformă care să îl ofere în forma dorită de tine: pe bani reali sau gratuit şi să începi. Vestea bună este că majoritatea platfomelor propun atât varianta demo, cât şi varianta cu miza reală.

Ecranul de joc are 5 role pe care sunt dispuse simbolurile, iar jos ai butoanele tale: butonul de informaţii, Bet (pariul tău), Nivelul de joc, în mijloc, cu verde ai butonul de „Auto Play”, în mijloc butonul de „Playing for Fun”, ceea ce înseamnă că tu „învârţi” rolele, nu apelezi la Autoplay, iar în stânga buton de Max Bet (pariul maxim).

În dreapta jos ai şi valoarea unei monede şi numărul total de monede. Apeşi fie pe Autplay, fie pe Playing for Fun şi, în funcţie de noroc, câştigi în diverse combinaţii sau cu ajutorul anumitor funcţii suplimentare.

Revendică noile Promoții Betano cu premii sau Superbet cu depunere!

Care sunt funcţiile speciale ale Shooting Stars Gratis?

Shooting Stars Slot are numeroase funcţii suplimentare, ceea ce îl face un joc încă şi mai spectaculos. Aşadar, aici ai rotiri gratuite, ai simbolul Wild şi simbol Scatter. Simbolul Wild poate să apară pe rolele 2, 3 sau 4. Simbolul Wild este reprezentat de steaua căzătoare albastră şi care poate înlocui orice alt simbol din joc şi care, totodată, aduce bonusul Shooting Star. Acelaşi simbol Wild se poate extinde pentru a umple rola cu simboluri wild ceea ce, bineînţeles, creşte şansa unor combinaţii câştigătoare extra.

Nu multe jocuri au parte de o tematică interesantă. Shooting Stars gratis vine cu această coordonată atât de importantă astăzi: tema interstelară, cu tot ce presupune ea, regăsite atât în simboluri, cât şi în grafică şi efecte sonore. Generaţia actuală de gameri şi pasionaţi de jocuri de noroc joacă şi pentru experienţă, ceea ce înseamnă că tema şi cadrul sunt, cel puţin pentru ei, esenţiale.

Sentimentul că nu joci un slot monoton, lipsit de mister cântăreşte mult mai mult astăzi şi este normal să fie aşa pentru că am depăşit de mult faza de “joc pentru câştigurile efective”. Ei bine, la acest capitol al tematicii, Shooting Stars online are tot ce îi trebuie. Pe lângă acest aspect, trebuie să amintim şi de cota RTP şi funcţiile jocului, cele care asigură jucătorul că poate câştiga sume substanţiale. Pe lângă varianta demo, orice jucător care se respectă îşi va dori să încerce, la un moment dat, şi varianta pe bani reali.

Concluzii Shooting Stars Slot

Ei bine, pentru acel moment, Shooting Stars slot este şi el unul dintre jocurile demne de luat în seamă. Aşadar, indiferent de care parte a baricadei te afli, acest joc poate fi cel potrivit pentru tine. Are tematică, are o interfaţă fascinantă, are simboluri elegante şi valori pe măsură, are funcţii care mai de care mai interesante şi promite câştiguri mai mult decât satisfăcătoare.

Pentru început, caută o platformă pe care să joci Shooting Stars gratis, după care, în funcţie de experienţa de joc, poţi trece la nivelul următor. Satisfacţiile vor fi pe măsură!

Joacă gratis și:

gems bonanza gratis logo
5/5 - (1 vote)

Gems Bonanza

Joaca Gratis
logo great adventure slot
5/5 - (1 vote)

Great Adventure

Joaca Gratis
jackpot crown gratis logo slot
3/5 - (1 vote)

Jackpot Crown

Joaca Gratis
banner the nutcracker gratis
4.7/5 - (3 votes)

The Nutcracker

Joaca Gratis

Autori