Goddess Rising

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Goddess Rising

Categorii joc
noi
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Îți este dor de un slot care să te scoată din rutina prezentului și să te ducă în vremuri magice și pline de mister? Goddess Rising gratis de la Novomatic este jocul potrivit, iar povestea sa te va captiva cu siguranță încă de la prima rotire. Cu o grafică specială, reguli simple de înțeles și câștiguri tentante, slotul e un exemplu clar de joc bine realizat, care nu aduce doar câștiguri, ci și divertisment. Încearcă și tu Goddess Rising pe SuperCazino!

Grafică și ecran de joc în Goddess Rising Slot

Goddess Rising Novomatic este inspirat de legendele Egiptului Antic, așa că nu trebuie să te mire faptul că atmosfera slotului pare desprinsă dintr-un film istoric. Grafica este una de foarte bună calitate, menită să ilustreze povestea. Din punct de vedere al sunetului, nu este necesar să oprești sonorul atunci când joci, pentru că muzica de fundal apare în momentele când obții combinații câștigătoare și nu te distrage de la joc. Totuși, dacă simți că sunetul te incomodează, îl poți opri oricând din partea de jos a ecranului.

Ecranul Goddess Rising slot este simplu structurat – ai la dispoziție 5 role de joc și 4 rânduri, cu un total de 40 de linii de plată. Butoanele de care ai nevoie în timpul jocului sunt situate în partea de jos, iar în partea de sus vei avea mereu acces la cele 4 categorii de Jackpot. Tot aici vei observa o animație reprezentând un cufăr cu bani, ce se activează atunci când apar simbolurile Wild. Goddess Rising demo are aceleași simboluri, funcții și principii de joc ca varianta cu mize reale, așa că îl poți juca mereu cu încredere, ca antrenament.

Revendică cele mai noi promoții Superbet cu depunere și primești 500 rotiri la sloturi sau bonusul de bun venit Mr Bit!

Rata de plată în Goddes Rising Novomatic

Goddess Rising slot este un joc cu șanse bune de câștig, ceea ce vei observa și dacă încerci câteva rotiri în varianta gratuită. Câștigurile pot fi obținute pe cele 40 de linii de plată, care sunt fixe și nu pot fi modificate de-a lungul jocului. Din punct de vedere rată de plată, procentul este unul foarte bun, de 95%. Așa cum probabil știi deja, cu cât RTP-ul unui joc se apropie mai mult de 100%, cu atât înseamnă că ai șanse mai mari de câștig.

Combinațiile câștigătoare din Goddess Rising slot se plătesc de la stânga la dreapta, excepție făcând simbolul Scatter, care plătește indiferent de poziția pe role. Atunci când ai câștiguri prin Scatter, acestea se adună la câștigurile de pe liniile de plată.

Cum joci Goddess Rising gratis

Regulile de joc ale Goddess Rising Novomatic sunt foarte simple, ceea ce face ca slotul să fie perfect nu doar pentru persoanele cu experiență în gambling, ci și pentru începători. Iată care sunt butoanele pe care le vei accesa atunci când joci:

Nu te simți încă sigur pe modul de joc? Poți exersa de câte ori dorești în varianta demo, pentru a te familiariza cu simbolurile, funcțiile și rundele speciale.

Simboluri și funcții speciale în Goddess Rising demo

Goddess Rising este un slot care are ca tematică Egiptul Antic, așa că în Goddess Rising gratis vei vedea foarte multe simboluri care fac referire la acea perioadă. Valoarea acestora crește cu cât pe tablă apar mai multe simboluri de același fel. Tableta de aur este simbol Scatter și, în afară de valoarea sa, în combinație de cel puțin 3 îți declanșează o rundă de 12 rotiri gratuite.

Pe lângă Scatter, vei observa și prețiosul simbol Wild, care apare atât în Goddess Rising demo, cât și în varianta cu mize reale, fiind reprezentat sub forma unei zeițe. Atunci când simbolul Wild se extinde, poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatterului. 1, 2 sau 3 simboluri Wild pot declanșa 1, 3 sau 5 jocuri bonus.

Chiar dacă Goddess Rising slot nu are o rundă de dublaje, precum Gambling, vei avea parte de o altă funcție specială, iubită de jucătorii de sloturi din întreaga lume: Jackpotul. Ai acces la Jackpot inclusiv în cadrul Goddess Rising demo. Runda de Jackpot se declanșează aleatoriu, pe parcursul jocului. Există 4 tipuri de Jackpot: Mini, Minor, Major și Grand. Dacă schimbi miza cu care joci, vei observa că și valoarea posibilului Jackpot crește – practic, cu cât joci cu o miză mai mare, cu atât poți câștiga un jackpot mai consistent. Vrei să testezi această funcție fără riscuri? Joacă Goddess Rising gratis, pune miza maximă și vei avea șansa să descoperi.

În runda de Jackpot, ți se vor afișa mai multe fise aurii, pe care trebuie să le întorci. Odată ce găsești 3 de aceeași culoare, vei câștiga Jackpotul aferent culorii respective. De exemplu, 3 bănuți de culoare verde îți oferă un Jackpot mini.

Concluzii Goddess Rising Gratis

Goddess Rising este un slot pe care merită să îl încerci atunci când ești în căutarea unui joc nou. Te va cuceri prin aerul său regal și misterios, care te va face să te întorci în timp și să te simți gata de aventură. Fie că joci varianta cu mize reale sau pe cea cu mize fictive, vei avea parte cu siguranță de distracție și adrenalină. Joacă acum Goddess Rising gratis!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
kings reguli
5/5 - (3 votes)
Reguli Kings – Cum se joacă Kings?
Joaca Gratis
echipe de fotbal engleze
5/5 - (1 vote)
Echipe de fotbal din Anglia de top
Joaca Gratis
jocuri baumbet
5/5 - (4 votes)
Jocuri Baumbet – Distracție la Superlativ cu Sloturi Baumbet
Joaca Gratis
sportingbet pareri banner
5/5 - (2 votes)
Păreri Sportingbet 2023 – Ce spun jucătorii?
Joaca Gratis