...

Ultra Hot Deluxe

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xUltra Hot Deluxe

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Lumea gamblingului are numeroase sloturi din care poţi alege. Tematica, stilul de joc, grafica pot fi diferite, însă adrenalina şi plăcerea jocului rămân. Joacă şi tu Ultra Hot Deluxe online, un slot nou al celor de la Novomatic, bazat pe clasicele simboluri cu fructe.

Cum în lumea jocurilor de noroc clasicul este mereu la modă, această nouă versiune de la Novomatic păstrează simbolurile cu fructe, la care adaugă elemente moderne.

Detalii despre Ultra Hot Deluxe Gratis

Dacă încă nu eşti familiarizat cu acest joc sau pur şi simplu vrei să îl încerci fără o miză reală, poţi juca Ultra Hot Deluxe gratis. E simplu, e rapid şi e amuzant, aşa că alege-ţi o platformă care oferă această opţiune şi vezi cum te înţelegi cu acest slot.

Trebuie să ştii, însă, că cele trei role şi valorile simbolurilor fructate îţi pot aduce câştiguri substanţiale, asta după ce alegi să joci Ultra Hot Deluxe gratis. Mecanismul de joc şi cota de Return to Player (RTP) sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să treci de la joc gratis la joc pe bani reali.

Nostalgia jocurilor clasice nu va dispărea niciodată. Tocmai de aceea, producătorii de sloturi încă păstrează în jocurile actuale elemente clasice. Ultra Hot Deluxe slot se mulează pe acest şablon: are culori vii, o grafică atractivă şi potrivită simbolurilor alese, şeptari norocoşi, fructe apetisante ca cireşe, prune sau portocale şi câteva funcţii care să crească adrenalina. Fundalul sonor este şi el unul clasic, asemănător jocurilor de noroc existente în cazinourilor americane.
Cu alte cuvinte, grafica şi elementele auditive garantează un joc atrăgător şi o experienţă cel puţin interesantă.

RTP-ul din Ultra Hot Deluxe Online

Această rată din câştig care se întoarce la jucător este oferită sub formă de procent şi este de fapt cea care ne spune cât de avantajos este respectivul slot pentru jucător. În acest caz, Ultra Hot Deluxe slot are o cotă RTP de 95.17%, ceea ce îl plasează în topul jocurilor pe care trebuie să le încerci şi tu. Bineînţeles, poţi începe cu Ultra Hot Deluxe gratis, însă apoi, cu o asemenea cotă RTP, merită să joci şi cu o miză reală.

Încearcă și sloturi cu RTP mare sau noile păcănele cu coroane!

Cum se joacă Ultra Hot Deluxe online?

În linii mari, tot ce trebuie să faci este să îţi alegi miza şi să apeşi pe butonul de Play. Rolele se vor roti şi, dacă ai 3 aceleaşi simboluri pe toate cele 3 role câştigi! Combinaţiile câştigătoare vor fi de la stânga la dreapta. În cazul în care vrei să ştii cum se joacă Ultra Hot Deluxe pas cu pas, iată mai jos un mic ghid cu ajutorul căruia îţi vei da seama dacă acest slot este sau nu pentru tine.

Ecranul de început al Ultra Hot Deluxe online este unul asemănător altor jocuri cu fructe şi şeptari. Totuşi ecranul de pornire şi grafică sunt mult mai „curate”, mai simple, ceea ce facilitează cu mult mecanismul de joc. În mijlocul ecranului ai cele trei role pe care stau tot felul de simboluri, de la şeptari, X-uri şi fructe, iar în partea de joc a ecranului ai butoanele de joc.

Apasă pe „Please place your bet” pentru a-ţi plasa miza, iar sub ai alte informaţii cum ar fi Credit, Lines, Bet/Line, Bet, Paytable, iar în colţul din dreapta jos alte două butoane foarte importante: Autoplay şi Start. Apeşi pe butonul de Start când totul e clar şi vrei să începi jocul, iar Autoplay este pentru atunci când vrei ca jocul să ruleze automat. După cum spuneam mai sus, câştigurile vin atunci când ai aceleaşi 3 simboluri pe role la Ultra Hot aparate, câştiguri suplimentate de anumite funcţii care apar în anumite situaţii.

Funcții speciale din Ultra Hot Deluxe slot

Spre deosebire de alte sloturi, Ultra Hot Deluxe gratis nu are foarte multe funcţii disponibile. Asta poate fi în avantajul unor jucători care preferă sloturile simple. Aşadar, Ultra Hot Deluxe nu are funcţie Scatter, Wild, runda bonus sau rotiri gratuite, dar are funcţia Gamble. Acesta se activează de fiecare dată când ai o combinaţie de fructe câştigătoare la Ultra Hot aparate. În acel moment tu alegi: fie îţi păstrezi câştigurile de până atunci, fie apeşi pe butonul Gamble şi rişti pentru a-ţi mări câştigul.

Pentru a avea o idee despre câştigurile tale, trebuie să ştii care sunt cel mai bine cotate simboluri ale jocului. Ţine minte, însă, că valoarea câştigului tău este unul dinamic: cu cât ai un pariu mai mare, cu atât şi valorile şi sumele vor creşte. Aşadar, atunci când joci pe cota cea mai mare de rotire (50.00 monede), iată care este valoarea fiecărui simbol.

Dacă ai 3 simboluri de „77”, poţi câştiga 7.500, dacă ai 3 simboluri Steluţă ai 2000, 3 simboluri BAR îţi aduc 600, fructele de orice fel: 400, iar XXX 50. Un aspect interesant aici este că, în cazul în care umpli toate rolele cu acelaşi simbol de fruct, câştigul va fi dublat. Simbolurile „plătesc” de la stânga la dreapta şi doar cele mai mari câştiguri se colectează şi sunt plătite.

În cadrul acestui slot nu ai o tematică spectaculoasă, nu ai multe funcţii integrate, însă ai o bază foarte importantă, apreciată de toţi jucătorii. Grafica, simbolurile, valorile lor şi experienţa de joc – toate recomandă Ultra Hot Deluxe online.

Joacă gratis un alt joc cu fructe, Power Stars!

Concluzii Ultra Hot Deluxe Slot

Fie că alegi varianta lui gratis, fie că mizezi din prima pe un pariu real, în bani, satisfacţiile vor fi pe măsură. Fiecare vine cu avantajele ei şi, în plus, oricând poţi trece de gratis la bani reali sau invers. E adevărat că, în ultimii ani, lumea gamblingului s-a extins foarte mult, însă atât producătorii, cât şi jucătorii au înţeles că sloturile clasice nu se vor demoda niciodată.

De ce? Pentru că au integrate deja acele caracteristici pe care jucătorii le iubesc: simplitate, uşurinţă de joc şi promisiunea unor câştiguri substanţiale. Încearcă Ultra Hot aparate gratis și vezi și tu!

Joacă și:

funky chichen gratis logo
3/5 - (2 votes)

Funky Chicken

Joaca Gratis
pearls of india gratis banner
5/5 - (1 vote)

Pearls of India

Joaca Gratis
logo lady lucky gratis online
3.7/5 - (3 votes)

Lucky Lady

Joaca Gratis
blackjack online netent
4.2/5 - (8 votes)

Blackjack

Joaca Gratis

Autori