More Dice & Roll

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

More Dice & Roll

Producator joc
egt
100% Bonus Până la 1000 RON
  • Rotirile sunt valabile la slotul Rise of Ra Clover Chance
  • Primești 200 rotiri gratuite la înregistrare
  • Primești 600 runde gratis la verificare cont

Fanii jocului Dice & Roll vor fi foarte fericiți să afle că au acum la dispoziție o variantă updatată a acestuia, cu mai multe linii de plată și o serie de îmbunătățiri. Încearcă și tu jocul More Dice Roll gratis pe SuperCazino și descoperă simbolurile și funcțiile acest slot nou cu fructe!

Ce noutăți găsești în More Dice Roll gratis

Jocul More Dice & Roll se face remarcat în primul rând prin faptul că are 40 de linii de plată, față de doar 10 ale jocului original. Vei găsi fel de fel de simboluri cu fructe, zaruri, șeptari și clopoței. Simbolurile sunt desenate într-un stil mai realist, 3D. Vei avea impresia că fructele ies din ecran și sunt la o atingere distanță.

Zarurile joacă rol wild și se poate extinde pentru a acoperi mai multe simboluri de pe ecranul de joc. Pe lângă simbolul wild, o funcție specială este și cea gamble. Vei putea astfel să hotărăști la fiecare câștig dacă vrei să îl păstrezi sau să îl pariezi pentru a-l dubla.

Făcând parte din jocurile celor de la EGT, More Dice & Roll are și un jackpot progresiv integrat. Acesta poate fi câștigat aleatoriu, pe măsură ce joci. Atunci când îl câștigi, vor apărea pe ecran mai multe cărți de joc dintre care vei alege. Primul semn peste care dai de 3 ori îți va arăta semnul jackpotului câștigat. Poți vedea jackpoturile corespunzătoare fiecărui simbol în orice moment, deasupra ecranului de joc.

Ar mai fi de remarcat faptul că simbolurile plătesc foarte bine. Cele mai valoroase sunt zarurile (750 de credite), șeptarii (400 de credite) și clopoțeii (300 de credite).

Pentru a juca, apasă pe butonul corespunzător mizei dorite din bara de jos.

Îți urăm mult noroc și distracție plăcută la acest joc de sloturi cu fructe de la EGT!

sloturi casino Starburst
5/5 - (3 votes)
Starburst
Joaca Gratis
madame destiny megaways gratis logo
3.2/5 - (4 votes)
Madame Destiny Megaways
Joaca Gratis
the hand of midas gratis
5/5 - (1 vote)
The Hand of Midas
Joaca Gratis
gorilla gratis slot cover
5/5 - (1 vote)
Gorilla
Joaca Gratis

Autori