Easter Island

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 decembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Easter Island

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Easter Island gratis este unul dintre cele mai palpitante sloturi marca Yggdrasil. Aici explorezi insula misterioasă din Pacific și descoperi secretele statuilor moai. Vei vedea că aceste secrete constau în premii mari, date de simboluri Wild, reînvârtiri și role expandabile. Încearcă și tu Easter Island slot pe SuperCazino în versiunea gratuită și testează toate funcțiile!

Easter Island demo – grafică și muzică

Grafica Easter Island gratis este una demnă de un joc cu o asemenea tematică. Cele 5 role ale jocului sunt flancate de două statui moai care îți sar în ajutor la fiecare reînvârtire.

Structura jocului este de 5 role și 3 rânduri, dar în anumite situații speciale, grila poate deveni 5X5 sau chiar 5X7, cu o rolă având 7 simboluri.

Simbolurile sunt animații ale unor animale care există pe Insula Paștelui, alături de simboluri care reprezintă cele 4 suite ale cărților de joc. Desigur, și acestea sunt stilizate pentru a fi în ton cu tema Easter Island online.

Easter Island free are și o muzică ambientală care te ajută să intri în atmosfera acestei lumi îndepărtate și pline de mister.

Jocul este optimizat și pentru ecranul de mobil. Yggdrasil își creează sloturile în HTML5, deci se adaptează oricărui smartphone sau oricărei tablete.

Easter Island online – rata de plată

Coeficientul RTP al Easter Island slot este de 96,1%, puțin peste media jocurilor. Acesta are 27 de linii de plată în structura standard. În structura 5X5, are 65 de linii de plată. În structura 7X5, numărul liniilor de plată crește la 103. Toate liniile, indiferent de situație, plătesc de la stânga la dreapta.

Easter Island free – cum se joacă?

Easter Island gratis funcționează foarte simplu, după principiile de bază ale oricărui slot. Butoanele se află în partea de jos:

Easter Island gratis – simboluri

Simbolurile Easter Island online aduc următoarele plăți la pariul maxim de 200 de fise și 5 de același fel pe linia de plată:

Easter Island slot – speciale

Easter Island gratis are mai multe speciale care îți aduc plăți foarte bune. Vezi mai jos despre ce este vorba:

Concluzii

Easter Island demo este un joc care oferă o experiență ideală pentru oricine. Este un joc foarte bun și pentru începători, pentru că nu are funcții complexe. După cum ai văzut și în capitolul de mai sus, nu are rotiri gratuite, ci doar reînvârtiri. Acestea oferă însă șansa pentru plăți consistente datorită simbolurilor eliminate de pe rolă și a adăugării altora. Așadar, joacă și tu Easter Island gratis pe SuperCazino și descoperă comorile unuia dintre cele mai fascinante tărâmuri!

Joacă mai mult:

sizzling hot 6 extra gold slot online
5/5 - (1 vote)
Sizzling Hot 6 Extra Gold
Joaca Gratis
jokers luck gratis banner
5/5 - (2 votes)
Joker’s Luck
Joaca Gratis
five pirates gratis logo
3.6/5 - (5 votes)
Five Pirates
Joaca Gratis
lucky stripes gratis banner
3.7/5 - (3 votes)
Lucky Stripes
Joaca Gratis

Autori