betano promotii sport Blog   /   11 November 2022   /   Laurențiu Obadă

Betano Promoții Sport – Betano Miza Înapoi la 0-0

5/5 - (5 votes)

Pasionații de pariuri sportive au acum propria pagină dedicată promoțiilor sport de la Betano! Vei fi mereu la curent cu cele mai noi Betano promoții sport care apar în secțiunea de oferte a operatorului. Așadar, revino mereu pe SuperCazino și revendică promoții sport Betano 2022!

Betano Promoții Sport
 • Revendică Betano promoții sport
 • Beneficiezi de pariuri câștigătoare
 • 6 goluri avans
 • 20 de puncte avans

Promoții Betano Sport 2022 – Cum Profiți de Ele?

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva oferte Betano sport care vor fi avantajele tale atunci când plasezi pariuri sportive. Dar, înainte de asta, îți vom explica și ce ai de făcut ca să profiți de aceste avantaje așa cum trebuie și să-ți maximizezi câștigurile.

Mai departe vom vedea care sunt nemaipomeniții ași din mânecă ce te vor ajuta să ieși numai în câștig când joci la pariuri. Poți paria fără probleme și pe Betano app mobile!

Betano Miza Înapoi la 0-0

Ce-ai zice să faci un pariu și să ai și șansa de a-ți primi miza înapoi? Pentru acest lucru, trebuie doar să pui un pariu înainte de meci pe pronosticurile „Scor exact” sau „Pauză/final”. Dacă rezultatul e 0-0, îți vei primi miza înapoi! Această promoție este disponibilă doar pentru pariurile pe fotbal și vei putea folosi banii primiți înapoi exact așa cum dorești.

Asigurare VAR Betano 2022

Dacă pariezi pe un jucător care înscrie, dar golul este anulat, pariul tău va rămâne în continuare câștigător datorită Asigurării VAR (Video Assistant Referee). Golul poate fi anulat în condițiile în care evenimentul utilizează arbitraj video și arbitrul merge la verificarea video sau este informat prin microfon, iar jucătorul nu mai înscrie alt gol. Betano Asigurare VAR este valabilă pentru piața de pariuri „Oricând Marcator”, pentru pariurile plasate înainte de gol și pentru Liga 1 din România. Campania este disponibilă până pe 31 decembrie 2022, așa că vei beneficia de pariuri câștigătoare în condițiile anterior menționate.

Betano Bonus Multiplu 2022

Ai un motiv în plus să plasezi pariuri multiple, căci dacă sunt câștigătoare, atunci vei mai fi răsplătit cu încă un bonus de către cei de la Betano. Pariul multiplu trebuie să aibă minimum 4 variante și maximum 10 variante. Bonusul va fi valabil numai pentru cotă minimă pe meci de 1.50 și pentru evenimentele din fotbal (EURO, Champions League, Europa League, Copa America și multe altele) și baschet (Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol). Sunt eligibile pariurile simple 1X2, Sub/Peste, GG/NG pentru fotbal și Handicap, Victorie și Sub/Peste pentru baschet.

Promoții Betano – Betano 6 Goluri Avans

Dacă ești pasionat de pariuri pe handbal, oferta Betano 6 goluri avans este pentru tine. Dacă echipa de handbal pe care ai mizat are 6 goluri înainte în orice moment din timpul meciului, atunci ai un pariu câștigător! Chiar dacă în final echipa respectivă câștigă sau pierde, pariul tău este câștigat fără ca tu să trebuiască să mai aștepți încheierea meciului. Înainte să înceapă meciul, trebuie să plasezi un pariu simplu, multiplu, sistem sau BetCombo pe piața Câștigător meci. De asemenea, oferta este valabilă pentru următoarele ligi: Liga Națională a României, Liga Campionilor EHF, Liga Campionilor EHF Feminin, Liga Națională de Handbal Feminin, Campionatul European, Campionatul Mondial, Jocurile Olimpice, Bundesliga, EHF European League.

Betano Promoții Sport – Betano 3 Goluri Avans

Este o ofertă similară cu cea de dinainte, însă dedicată, de data aceasta, pariorilor care plasează des pariuri hochei pe gheață. Dacă echipa pe care ai plasat pariul are 3 goluri în avans oricând în timpul meciului, pariul tău este câștigat! În mod asemănător, nu contează dacă echipa adversă egalează sau învinge în final, pariul rămâne câștigător în momentul în care s-au înregistrat 3 goluri avans. Pariul trebuie plasat înainte ca meciul să înceapă și poate fi un pariu sistem, simplu, multimplu sau BetCombo. Ligile pentru care se aplică promoția Betano 3 Goluri Avans sunt: NHL (SUA), DEL (Germania), KHL (Rusia), SHL (Suedia), Extraliga, Erste Liga, EHL (Austria), Jocurile Olimpice de Iarnă, Liga Campionilor, VHL (Rusia).

Promoții Sport Betano 2022 – Betano 2 Seturi Avans

Ai plasat un pariu pe echipa preferată de volei, iar aceasta are 2 seturi avans oricând în timpul meciului? Atunci pariul tău este considerat câștigător. Modul de funcționare al acestei oferte Betano 2 Seturi Avans este identic cu cel al ultimelor două oferte. Așadar, trebuie să plasezi înainte de începerea meciului un pariu simplu, multiplu, sistem sau BetCombo pe piața Câștigător Meci. Pariul se aplică la ligile: Jocurile Olimpice, PlusLiga, SuperLiga, Divizia A1, Serie A1, Liga Campionilor CEV, Super League. Află mai multe despre cum se plasează pariuri pe volei!

Betano Promoții Sport – Betano Decisiv din Primul Set

Special concepută pentru pariorii pasionați de tenis, oferta Betano Decisiv din Primul Set îți transformă pariul într-unul câștigător. Dacă jucătorul de tenis pe care ai pariat câștigă primul set cu 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este câștigător, chiar dacă acesta poate pierde meciul în final. Tu trebuie doar să plasezi un pariu single sau multiplu pe piața „Câștigă meciul” (H2H) înainte să înceapă meciul. Oferta Betano Decisiv din Primul Set este valabilă pentru simplu masculin și simplu feminin în turneele ATP, WTA și turneele de Grand Slam (Wimbledon, Roland Garros, Australian Open și US Open).

Oferta Betano Avans 20 de Puncte

Următoarele pariuri sportive la care poți accesa un avantaj competitiv sunt pariurile pe baschet. Dacă echipa de baschet pe care ai mizat conduce în orice moment al meciului cu 20 de puncte, atunci pariul tău este câștigător. Adversarii pot egala sau învinge, dar pariul tău va fi în continuare considerat câștigător pe baza ofertei Betano Avans 20 de Puncte. Poți pune pariu simplu, sistem, multiplu și Bet Builder. Poți miza la următoarele competiții: Liga Națională a României, NBA, Euroliga, Jocurile Olimpice, Cupa Mondială, Spania Liga Endesa, Germania BBL, Italia Serie A, Turcia TBSL, Franța Pro A, Liga Campionilor, Eurocup, Eurobasket.

Promoție Betano Avans de 2 Goluri

O altă ofertă similară din seria Betano promoții sport care te va avantaja atunci când pariezi este oferta Betano Avans de 2 Goluri. Dacă echipa pe care ai mizat are 2 goluri în avans în orice moment din timpul meciului, ai un pariu câștigător. Plasezi un pariu simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder pe Rezultatul final și dacă echipa ta are avantaj de 2 goluri, câștigi automat. Poți paria la următoarele evenimente: Cupa Mondială, EURO, Liga Campionilor, Liga Națiunilor UEFA, Europa League, Jocurile Olimpice. Lista de competiții valabile este mai lungă de atât și o poți consulta pe site-ul Betano. Citește mai multe despre ponturi fotbal care te vor ajuta la pariat!

Promoția Betano Pierdere la Limită

Betano se asigură că, și atunci când pierzi la limită, tot nu pierzi de fapt. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un pariu multiplu (5 sau 10 variante) pe baschet sau fotbal. Dacă un singur meci nu-ți iese, primești banii înapoi datorită acestei Betano promoții sport. Cota minimă pe meci trebuie să fie 1.65, iar oferta este valabilă pentru următoarele competiții: EURO, Champions League, Copa America, Europa League, Europa Conference League, Premier League, Liga 1, Serie A, LaLiga, Ligue 1 și Bundesliga la Fotbal. La baschet, poți paria la NBA, Campionatul Spaniei, Eurobasket și Euroleague. De asemenea, nu se acceptă pariurile sistem/banker și se pot returna maximum 100 RON. În plus, poți revendica oferta de cel mult 3 ori în 24 de ore.

Vezi și oferta de promoții Betano cu premii, promoții zilnice Betano și Betano promoții loto!

Promoție Betano Avans de 2 Seturi

Iată o posibilitate în plus de câștig pentru cei care pariază frecvent pe tenis la Betano! Dacă pariezi pe un jucător de tenis, iar acesta are două seturi în avans, pariul tău este câștigător. Plasează un pariu înainte de meci pe piața Câștigător meci, iar dacă sunt îndeplinite condițiile, câștigi indiferent cine obține victoria la final. Poți face un astfel de pariu la toate turneele de Grand Slam, doar tabloul simplu masculin. De asemenea, poți face pariuri cu o singură selecție sau cu selecții multiple. Câștigul se creditează în contul de jucător cât de repede este posibil, maximum 30 minute de la încheierea meciului de tenis.

Promoții Sport Betano – Alte Informații

Există o serie de reguli de pariere care se aplică tuturor acestor Betano promoții sport cu avantaje competitive. Iată care sunt acestea:

Revendică și promoții Betano cu depunere și promoții Betano fără depunere!

Betano Promoții Sport
 • Revendică Betano promoții sport
 • Beneficiezi de pariuri câștigătoare
 • 6 goluri avans
 • 20 de puncte avans

Urmează promoții care au expirat, dar poți revendica oferta sport!

logo betano online
100% până la 500 RON
 • 100% până la 500 RON
 • Pariuri pre-meci și live

Betano Promoții Sport – Betano Black Friday 200 RON Freebet

De Black Friday, la Betano ai o super ofertă pentru secțiunea de pariuri sportive! Dacă ai de gând să te înregistrezi pe Betano în perioada aceasta, promoția Betano Black Friday este perfectă pentru tine. În secțiunile următoare prezentăm toate detaliile legate de această promoție Betano sport, așa că citește mai departe!

Betano Black Friday – Ce Presupune Freebetul?

În perioada 11-13 noiembrie 2022, toți utilizatorii care se înregistrează pe Betano pe durata campaniei și folosesc codul promoțional BF200 beneficiază de un freebet de 200 RON. Dacă te înregistrezi în acest weekend și folosești codul, primești acest Betano freebet pe care-l poți folosi doar la pariuri sportive pe evenimente sportive. Pe bilet va trebui să ai cel puțin două evenimente sportive (bilet mulitplu), cu o cotă totală de 4.00 minimum.

Betano 200 RON Freebet – Cum Revendici?

Ca să profiți de acest Betano freebet cât încă e valabil, am pregătit pentru tine o listă cu toți pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să fii eligibil.

E ușor să profiți de Betano promoții sport, mai ales dacă primești și un cod promoțional. E important să respecți pașii pentru a fi eligibil și nu vei avea probleme cu revendicarea promoției Betano Black Friday.

Betano Freebet – Alte Informații

Concluzii

Bucură-te și tu de oferta Betano Black Friday cu freebet de 200 RON. Dacă aveai de gând să te înscrii pe platforma Betano oricum, acum ai un motiv în plus. 200 RON sunt bani buni pentru a paria la evenimente sportive. Spor la jucat!

Urmează altă ofertă sport care a expirat!

Betano Free Bet 77 Lei la Fotbal

Ai nevoie de un motiv pentru a profita de cele mai tari promoții pariuri? Cei de la Betano ți-au auzit dorința și ți-au pregătit un Free Bet la fotbal, despre care îți vom povesti mai multe în următoarele secțiuni. Citește mai departe pentru a afla cum să te bucuri de aceste Betano promoții sport!

Betano Free Bet 2022 – Ce Primești Mai Exact?

În perioada 01.11.2022 – 18.11.2022, ești răsplătit cu un Betano 77 RON Free Bet Fotbal December 2022 la toate evenimentele pentru acest sport. Toți jucătorii noi care se înregistrează în această perioadă și folosesc codul promoțional BET77 pot revendica oferta. De asemenea, pentru a avea șansa de a profita de ofertă, jucătorii trebuie să aibă și conturile verificate conform procesului de validare cont Betano. Odată îndeplinite aceste condiții, câștigi un Free Bet în valoare de 77 RON pe care-l poți folosi la evenimentele de fotbal.

Betano 77 RON Free Bet Fotbal – Cum Îl Revendici?

Având în vedere că avem de-a face cu o promoție fără depunere, desigur că și modul de revedicare va fi simplu. Va trebui să urmezi niște pași pe care oricum i-ai fi făcut cel mai probabil, doar că de data asta poți să pui mâna și pe un Betano Free Bet December 2022 pe deasupra. Iată ce ai de făcut ca să revendici acest Free Bet Betano:

Asigură-te că, după înregistrare, îți verifici și contul! În doar trei pași, acest Betano Free Bet Fotbal poate fi al tău. 77 RON care îi poți paria la evenimentele preferate din lumea fotbalului nu sunt de aruncat!

Betano 77 RON Pariu Gratuit – Ce Mai Trebuie Să Știi?

Îți mai oferim câteva detalii despre revendicarea acestui pariu gratuit Betano. Cu aceste informații la îndemână, vei ști exact ce ai de făcut ca să profiți cât mai bine de ofertă.

Concluzii Pariu Gratuit Betano

Amatorii de pariuri au nenumărați ași în mânecă datorită acestor promoții sport Betano. Joacă și tu la Betano pariuri sportive, consultă Betano promoții sport 2022 și, dacă îndeplinești condițiile, ai șanse de câștig enorme. Spor(t) la pariat!

INFORMAȚII GENERALE

Mai jos vei găsi informații generale despre Betano promoții sport 2022.

Betano Promoții Sport 2022 – În Ce Constau Acestea?

Când vine vorba despre un cazinou atât de mare cum este Betano, te poți aștepta să găsești aici toate tipurile de promoții la care ai putea visa. În ultimul timp, pe Betano au apărut tot mai multe promoții care au legătură cu sportul și cu secțiunea de pariuri sportive Betano 2022. Astfel, este absolut necesar să-ți prezentăm mai în detaliu ce presupun aceste promoții, cum le revendici și ce avantaje aduc în viața ta de parior pe evenimente sport. 

Aceste promoții sportive, la fel ca alte tipuri de promoții Betano 2022, presupun oferirea unei recompense sau a unui bonus către jucători. Aceste recompense se oferă în schimbul îndeplinirii unor condiții, cum ar fi crearea sau verificarea contului, pariatul la un anumit eveniment și multe altele. De asemenea, au mai fost gândite și anumite funcții ajutătoare pentru pariuri Betano pe evenimente sportive. Mai multe detalii despre acestea îți vom oferi în secțiunile următoare.

Promoții Sport Betano 2022 – Ce Primești?

În prezent, la Betano promoții sport 2022 poți câștiga free bet-uri pentru anumite evenimente sportive. Aceste free bet-uri au și ele niște condiții, bineînțeles. De exemplu, o condiție ar putea fi ca evenimentul să fie de un anumit tip, precum eveniment pre-match. Altă condiție ar fi ca pariul pe care-l plasezi să aibă o anumită cotă minimă. Așa cum spuneam pe lângă bonusuri, ai șansa de a apela la anumite funcții care să-ți maximizeze șansele de câștig atunci când plasezi un pariu pe echipa sau jucătorul tău preferat. 

Promoții Sport Betano – Free Bets Betano 2022

În secțiunea anterioară ți-am prezentat pe scurt ce tipuri de recompense poate primi un jucător care revendică Betano promoții sport. Acum vom discuta mai amănunțit despre caracteristicile unui freebet Betano. Un astfel de pariu gratuit Betano 2022 valorează o anumită sumă de bani, în funcție de cât se decide pentru respectiva promoții. Un astfel de Betano Freebet 2022 poate valora 25, 40, 50 lei, iar acești bani sunt bineveniți, mai ales că, de cele mai multe ori, nu trebuie să depui eforturi prea mari pentru a-l revendica. În general, free bet-ul are anumite condiții de miză și tip de eveniment pentru a putea fi folosit, iar caracteristicile acestuia nu se pot schimba la cererea câștigătorilor. 

Promoții Betano Sport – Avantaje la Pariuri Betano 2022

Acest aspect din Betano promoții sport 2022 este, poate, cel mai palpitant. Să luăm drept exemplu situația în care plasezi un pariu pe echipa favorită de fotbal. În mod normal, ar trebui să aștepți până la finalul meciului pentru a vedea ce echipă a câștigat și dacă și pariul tău este, de asemenea, câștigător. Imaginează-ți că, la un moment dat, în timpul meciului, aceștia au două goluri în avans, iar pariul tău este declarat câștigător instant. Practic, nu mai contează dacă echipa pierde la final. Atât timp cât au condus cu două goluri în orice moment al meciului, tu ai un pariu câștigător. Sună prea frumos să fie adevărat?

Dar este adevărat, datorită noilor avantaje la pariuri sportive Betano. Iar ce am descris noi mai înainte este doar un exemplu. Există câteva astfel de pariuri avantajoase Betano pentru orice sport: hochei, fotbal, volei, tenis și multe altele. Trebuie doar să fii informat în privința lor și să știi la ce să pariezi și când se consideră că ai un pariu câștigător. Cum devii informat în privința lor? Discutăm despre acest aspect în secțiunea următoare.

Promoții Betano – Cum Afli Despre Cele Mai Noi Promoții?

Ca să afli despre cele mai noi promoții sport Betano 2022, este foarte ușor. Trebuie doar să consulți periodic această pagină cu promoții Betano de pe SuperCazino. Noi avem grijă să actualizăm ofertele constant și să-ți prezentăm Betano promoții sport 2022 cu freebets și tot felul de promoții la pariuri ca să nu-ți lipsească nimic. 

Betano Promoții 2022 – Cum Le Revendici?

Revendicarea acestor promoții sport poate fi diferită de la o ofertă la alta. Unele promoții îți cer să fii jucător nou și să-ți creezi un cont pe Betano, altele îți cer doar să faci verificarea contului. La alte promoții trebuie să îndeplinești anumite criterii, cum ar fi să plasezi un pariu pe un anumit eveniment (de exemplu dintr-o anumită ligă). Toate au în comun un singur lucru: că trebuie să ajungi pe site-ul celor de la Betano apăsând butonul „Profită Acum”. Acest buton te va duce exact acolo unde ai nevoie pentru a revendica promoția.

Concluzii

În încheiere, știi tot ce ai nevoie despre Betano promoții sport care sunt acum active, dar și cum ar trebui să le revendici și profiți de ele. Ai văzut că Betano se gândește la jucătorii săi și le oferă cele mai bune condiții de pariere. Nu doar că ai o selecție impresionantă de evenimente și sporturi, acum ai și recompense cu free bets și avantaje la pariuri sportive. Revendică și tu!

Betano Promoții Sport
 • Revendică Betano promoții sport
 • Beneficiezi de pariuri câștigătoare
 • 6 goluri avans
 • 20 de puncte avans

Citește și:

Alte Articole

castiga bonus la depunere netbet casino

VIDEO: Bonus la depunere Netbet 150% până la 1000 RON

24 January 2019
[casino_offer title=”Netbet” casino_header=”Bonus Exclusiv Netbet” casino_text=”150% până la 1000 RON” casino_btn_msg=”Profită acum” casino_link=”https://www.supercazino.ro/goaffcas/netbetcas”] După cum te-ai obișnuit, pe SuperCazino găsești bonusuri mai mari decât direct la casino și ghiduri pentru a profita de ele. Astăzi, colegul nostru Vlad ți-a pregătit un ghid video pentru bonusul exclusiv de 150% până la 1000 RON Netbet. Află cum […]
Citeste mai mult
pariuri schi

Pariuri schi – Cum se pariază pe schi

22 February 2022
Indiferent că vorbim de schi alpin, schi fond sau de sărituri cu schiurile, iarna este sezonul perfect pentru astfel de competiţii. În acest anotimp se desfaşoară majoritatea competiţiilor de acest gen, culminând cu Jocurile Olimpice de Iarnă, unde schiul ţine capul de afiş. Află în continuare probele de concurs existente în acest sport dar şi […]
Citeste mai mult
50 ron gatis pariuri CS GO

Pariuri CS GO – Cum Să Joci cu 50 RON Gratis

16 June 2021
Află cum să plasezi pariuri CS GO gratis, folosind un bonus de 50 RON fără depunere. Citește articolul de mai jos și află pașii pentru a primi 50 RON gratis la Maxbet pentru pariuri Counter Strike GO! Plasează pariuri CS GO 2022 gratis Dacă ești în căutarea unui site pariuri CS GO, avem vești bune […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!