tipuri de pariuri hochei Blog   /   22 octombrie 2021   /   Paul Anghelescu

Tipuri de pariuri hochei – Cum pariezi?

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

5/5 - (2 votes)

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai cunoscute sporturi din lume, în unele țări nordice depășind ca popularitate fotbalul. Venind în întâmpinarea fanilor acestui sport, casele de pariuri au o bogată ofertă de tipuri de pariuri hochei. Află cum plasezi și tu pariuri hochei!

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe hochei!

Pariază pe hochei la Superbet pariuri sau Maxbet pariuri!

Ce variante de pariuri hochei pe gheață există?

tipuri pariuri hochei lista

De departe, hocheiul nord american este cel mai spectaculos, deoarece aici se confruntă cele mai valoroase echipe din lume, având în componența lor o mulțime de jucători talentați. NHL este o competiție care aliniază la start cele mai bune echipe din SUA și Canada. Este o întrecere organizată pe două grupe, respectiv Conferința de Est și Conferința de Vest. Câștigătoarele celor două conferințe se întâlnesc în Finala Stanley Cup în lupta pentru trofeu.

Fiind un sport foarte popular, hocheiul pe gheață se bucură de o mare audiență și pe continentul european. Dacă vrei să plasezi pariuri la hochei, ai posibilitatea de a miza pe o serie de meciuri interesante din campionatele sau competițiile organizate la nivel european:

• De departe cea mai spectaculoasă este KHL – Kontinental Hockey League. Concepută inițial ca un campionat al Rusiei, în prezent adună la start și echipe din alte țări europene sau de pe continentul asiatic. Vorbim de cele mai valoroase echipe din Finlanda, Letonia, Belarus, Kazakhstan si China.

• De asemenea, casele de pariuri pun la dispoziția pasionaților diferite tipuri de pariuri hochei pentru meciurile desfășurate în campionatele de hochei pe gheață din țări precum Finlanda, Suedia, Austria, Cehia, Elveția și Germania. Vei găsi și aici cu siguranță meciuri interesante pentru a plasa pariuri la hochei.

• Liga campionilor la hochei pe gheață este o întrecere extrem de interesantă, deoarece aliniază la start cele mai valoroase echipe din campionatele europene. Ai parte de confruntări spectaculoase între echipe de top și totodată ți se oferă oportunitatea de a plasa pariuri pe hochei.

Dacă vrei să îți încerci norocul la pariuri hochei pe gheață, o poți face chiar din propria locuință, pentru că vei găsi nenumărate variante la casele de pariuri online.

Principalele tipuri de pariuri hochei

Iată în continuare care sunt cele mai populare tipuri de pariuri hochei pe gheață și ce presupune fiecare dintre ele:

Este un tip de pariu foarte popular, pentru că se referă la echipa câștigătoare, fără a lua în calcul prelungirile meciului. Aici ai 3 opțiuni de pariere, 1, X și 2:

• Dacă ai pariat 1, înseamnă că mizezi pe o victorie a gazdelor în această partidă.
• Dacă mizezi pe X înseamnă ca anticipezi că meciul se va termina la egalitate la finalul timpului regulamentar de joc.
• Dacă ai pariat 2, înseamnă că ai plasat o miză pe victoria oaspeților.

Este similar cu pariul anterior, însă diferența constă în perioada de prelungiri, care schimbă rezultatul în cazul unei egalități. Cotele oferite la acest tip de pariuri pe hochei sunt mai mici decât cele pe câștigător în timpul regulamentar de joc. Asta se întâmplă deoarece pronosticul tău va fi câștigător chiar dacă meciul se termină la egalitate, dar echipa pe care ai pariat obține victoria în prelungiri. Prin urmare, cotele scad, însă șansele tale de a câștiga pot fi mai mari.

Face parte din categoria de pariuri hochei pe gheață unde poți plasa o miză pe numărul total de goluri care anticipezi că se marchează într-o anumită partidă. Este un pariu de tip sub/peste, la care trebuie să alegi din variantele oferite, numărul de goluri care crezi ca se vor înscrie în meci. De exemplu, dacă pariezi că se vor da peste 6.5, ai nevoie ca pe parcursul meciului să se înscrie cel puțin 7 goluri. Joacă și la Sportingbet pariuri și revendică bonusul de bun venit!

Deși cotele oferite sunt mai mici decat la câștigător meci, șansele tale sunt mai mari în cazul acestui tip de pariu, deoarece poți opta pentru:

• 1X – câștigă gazdele sau meciul se termină la egalitate
• X2 – câștigă oaspeții sau meciul se termină la egalitate
• 12 – câștigă oricare dintre cele două echipe

Aici trebuie să ai în vedere faptul că se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc.

E un pariu plasat pe rezultatul primei reprize a meciului. La acest tip de pariu ai, de asemenea, 3 opțiuni de pariere:

• 1 – prima repriză este adjudecată de gazde
• X – prima repriză se termină la egalitate
• 2 – oaspeții câștigă prima repriză

Se referă la echipa care reușește să marcheze primul gol în confruntare. Îți oferă două variante de pariere:

• 1 – gazdele marchează primul gol
• 2 – oaspeții marchează primul gol

La unele pariuri pe hochei poate exista și opțiunea ca niciuna dintre echipe să nu înscrie în timpul regulamentar de joc, dar acest lucru se întâmplă extrem de rar, de aceea și cotele oferite pentru acest tip de pariu sunt foarte mari.

Dacă plasezi un pariu de acest fel, trebuie ca ambele echipe să marcheze pană la sfârșitul meciului, fără a se lua în calcul eventualele prelungiri. Deci la finalul partidei tabela va trebui să indice cel puțin un scor de 1:1. Poți opta și pentru varianta că nu marchează ambele echipe, dar pentru ca pronosticul tău sa fie câștigător, este necesar ca una dintre echipe să nu marcheze niciun gol în partidă.

Este un pronostic mai dificil de dat, deoarece trebuie să intuiești scorul exact cu care se va încheia meciul după cele 60 de minute regulamentare de joc. Aici, deoarece există o mulțime de scoruri finale posibile, cotele oferite de către casele de pariuri sunt în general mari. Poate fi mai greu, desigur, dar și câstigul e pe măsură, în cazul în care ai ghicit scorul final.

La acest tip de pariu poți miza pe scorul cu care se va încheia prima perioadă a meciului. Prin urmare, trebuie să te gândești, foarte realist, câte goluri ar putea marca fiecare echipă în acest interval, pentru a anticipa scorul corect. Se va lua în considerare ce va afișa tabela de marcaj la finalul primelor 20 de minute de joc.

Este un pariu cu mai multe șanse de câștig, deoarece pronosticul tău poate fi corect indiferent dacă se adeverește la finalul primei perioade ale meciului sau e consemnat la sfârșitul timpului regulamentar de joc. Aici ai la dispoziție 3 opțiuni:

• 1-1 – gazdele câștigă prima perioadă sau meciul
• X-X – prima perioadă sau meciul se termină la egalitate
• 2-2 – oaspeții câștigă prima perioadă sau partida

Revendică bonus pariuri Gets Bet în valoare de 50 lei gratis!

La acest tip de pariu trebuie sa oferi atât pronosticul pentru câștigătorul primei reprize, cât și cel pentru câștigătorul meciului. Ai la dispoziție următoarele variante:

• 1/1 – gazdele câștigă atât prima perioadă cât și meciul
• X/1 – la finalul primei reprize este egal și gazdele câștigă meciul
• 2/1 – prima perioadă este adjudecată de oaspeți, dar gazdele câștigă meciul
• 1/X – gazdele câștigă prima perioadă, dar meciul se termină la egalitate
• X/X – egalitatea se consemnează atât la sfârșitul primei reprize, cât și la final
• 2/X – prima repriză e câștigată de oaspeți, dar meciul se termină la egalitate
• 1/2 – prima perioadă și-o adjudecă gazdele și oaspeții câștigă meciul
• X/2 – după prima repriză este egalitate și oaspeții câștigă meciul
• 2/2 – oaspeții câștigă atât prima perioadă de joc, cât și meciul

100% Bonus până la 700 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe hochei!

Sfaturi pentru jucători

Dacă te-ai hotărât să plasezi unul dintre aceste tipuri de pariuri hochei, trebuie sa stii următoarele:

• În cadrul unei partide de hochei se desfășoară 3 reprize sau perioade, a câte 20 de minute fiecare.
• Întreruperile din meci cauzate de diverși factori nu se contabilizează la timpul efectiv de joc. De aceea, o repriză poate dura mai mult sau mai puțin, în funcție de întreruperile care apar pe parcursul acesteia.
• Dacă nu există alte specificații în ofertă, validarea unui pronostic câștigător va fi făcut în baza timpului regulamentar de joc, adică se iau în considerare doar rezultatele înregistrate la sfârșitul ultimei perioade sau reprize din meci.

Alte tipuri de pariuri hochei pe gheață

Înainte de a vedea pe ce alte tipuri de pariuri hochei poți miza, trebuie să amintim faptul că poți plasa pariuri la hochei atât pre-meci, adică înainte de startul partidei, cât și live, în timpul desfășurării meciului. Ofertele de pariere pe tipuri de pariuri hochei pre-meci se regăsesc în marea lor majoritate și în ofertele live de pariuri pe hochei.

• 1X – prima repriză este adjudecată de către gazde sau se termină la egalitate
• X2 – prima perioada este câștigată de către oaspeți sau se încheie la egalitate
• 12 – prima repriză se decide în favoarea unei echipe, indiferent care, deci finalul celor 20 de minute regulamentare de joc ale primei perioade nu va consemna un scor egal

Este un pariu de tip sub/peste, la care poți miza că gazdele vor marca un anumit număr de goluri în timpul regulamentar afectat partidei.

Îți dă posibilitatea să plasezi un pariu pe numărul de goluri pe care crezi ca îl va înscrie echipa oaspete în cele 60 de minute de joc.

Va trebui să intuiești câte goluri vor marca gazdele în primele 20 de minute de joc și să plasezi un pariu în acest sens.

Poti plasa o miză pe numărul de goluri care se vor înscrie de către oaspeți în prima repriză a jocului.

Ai oportunitatea să pariezi că în prima perioadă a meciului vor marca sau nu vor marca ambele echipe. Ofertele de pariere aferente primei perioade din meci se regăsesc și pentru celelalte două reprize ale întâlnirii.

Printre variantele de tipuri de pariuri hochei mai poți găsi:

• Perioada cu cele mai multe goluri
• Gol marcat într-un anumit interval de joc
• Interval goluri gazde
• Interval goluri oaspeți
• Gazdele câștigă la 0
• Oaspeții câștigă la 0
• Interval goluri
• Echipa marchează în inferioritate
• Lovitura de penalitate
• Se marchează în poarta goală
• Primul powerplay
• Total goluri powerplay
• Meciul se va decide în prelungiri
• Meciul se va decide la lovituri de departajare
• Gazdele câștigă o anumită perioadă la 0
• Oaspeții câștigă o anumită perioadă la 0
• Marchează gol ( un anumit jucător)

Încearcă și oferta de pariuri Betano, pariuri Admiral sau Netbet pariuri și plasează pe sporturile preferate!

Sfaturi utile de pariere

Când vine vorba de strategii, în tabăra jucatorilor care mizează pe diversele tipuri de pariuri hochei pe gheață, părerile sunt împărțite. E bine totuși să ții cont de anumite lucruri, înainte de a plasa un pariu:

• Informează-te din sursele pe care le ai la dispoziție cu privire la forma echipelor care urmează să se întâlnească, rezultatele din meciurile directe dintre ele și poziția pe care o ocupă fiecare în clasament.

• O echipă cu mulți jucători suspendați sau accidentați e posibil să nu evolueze la potențialul obișnuit.

• Există echipe care evoluează mai bine pe teren propriu, așa cum sunt echipe care au rezultate mai bune în deplasare.

• E posibil ca o echipă calificată deja matematic în playoff-ul unei competiții să nu mai abordeze meciurile cu aceeași determinare cu care alte echipe luptă pentru a ajunge în faza superioară.

• Încearcă să joci un număr redus de meciuri pe un bilet simplu, cu cât joci mai multe, cu atât șansele de a câștiga scad.

• Dacă ai de gând să plasezi o miză mai mare pe un singur meci, pe victoria unei echipe preferate, ar fi bine să alegi din diversele tipuri de pariuri hochei una dintre variantele “ șansă dublă” sau “câștigă meciul” (include și eventualele prelungiri sau lovituri de departajare). Profitul va fi mai mic în cazul unui câștig, dar șansele de a-l obține sunt mult mai mari. Același lucru e valabil și în cazul în care optezi să pui mai multe meciuri din oferta de pariuri pe hochei pe un bilet de tip acumulator.

• Atunci cand vrei să pui un număr mai mare de meciuri pe un singur bilet, ar fi bine să o faci pe un bilet de tip combo sau sistem. E frustrant să pierzi la un meci sau două, când ai prins toate celelalte pronosticuri pe care ai mizat. Câștigul va fi poate mai mic, dar mult mai probabil.

100% Bonus până la 500 RON

Bonus pariuri

Înregistrează-te și pariază pe hochei!

Concluzii pariuri hochei

Așa cum ai putut vedea, variantele de pariuri pe care le poți plasa la hochei îți permit să alegi ceea ce ți se pare mai simplu sau mai sigur. Urmărește cu atenție cotele oferite de casele de pariuri, dar și evoluția echipelor preferate, și vei ajunge ca în timp să îți formezi un sistem propriu de pariere. Încearcă-ți și tu norocul la pariuri hochei!

Revendică:

Citește și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
castiga bani online gratis la cazinourile preferate

Câștigă bani online gratis la casino

1 august 2023

Bonusurile fără depunere îți permit să câștigi bani gratis.  Citește mai departe și află cum poți încerca și tu un astfel de bonus, fără a avea nimic de pierdut! Ce e un bonus fără depunere După cum îi spune și numele, un bonus fără depunere este un tip de bonus sub formă de cadou. Primești […]

Citeste mai mult
jocuri casino

Cele mai noi jocuri casino pe care le poți juca la Maxbet!

2 septembrie 2018

Cazinourile online își surprind din când în când jucătorii și introduc în oferta lor jocuri casino de la producători importanți din lumea de gambling. Același lucru l-a făcut și cazinoul online Maxbet, care a introdus de curând în ofertă unele dintre cele mai populare sloturi de la Novomatic și NetEnt. Iată care sunt cele mai […]

Citeste mai mult
banner don casino mobile oferta

Don Casino Mobile – Cum Te Joci pe Don Casino Android sau iOS?

13 decembrie 2023

Dacă vrei să iei cu tine oriunde aventura din lumea gangsterilor, atunci joacă pe Don Casino mobile! Articolul de astăzi te va ghida către jocul pe smartphone. Îți arătăm cum joci pe mobil la Don Casino și avantajele pe care le ai. Îți mai spunem câte ceva și despre Don.ro Casino app, deși la momentul […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!