unibet promoții
Blog  /   OFERTE SPECIALE  /   iunie 22, 2021   /   Mihai Babciuc

Promoții Unibet cu premii – Turneu Unibet cu 130 000 Euro

Datorită ofertei variate, de la pariuri sportive până la gama live cazino, Unibet poate organiza destul de multe tipuri de oferte, concursuri sau campanii promoționale. Totuși, acum lansează o ofertă specială: un turneu Unibet cu premii în valoare de 130 000 euro.

Pe această pagină pentru promoții Unibet vei găsi cele mai noi oferte și pașii pe care trebuie să îi îndeplinești pentru a le revendica.

Participă la Unibet Turneu cu premii

Promoții Unibet cu premii

Participă la turneu și câștigă 130 000 euro!

Turneu Unibet cu premii în valoare de 130 000 Euro

Cum faci un parior fericit pentru o perioadă îndelungată de timp? Numai Unibet are mereu răspunsul la această întrebare și se pare că l-a nimerit din nou. Promoții Unibet se zăresc de departe și pe bună dreptate că acoperă toate orizonturile. S-a lansat un turneu Unibet cu o capacitate de premiere de te lasă fără aer. 130.000 Euro sunt puși pe masa, iar la linia de start se aliniază toți jucătorii care țin la buzunarele și bunăstarea lor.

Acest turneu Unibet este cea mai recentă oferta lansată de echipa de la Unibet, iar acesta se va organiza pe mai multe zile, iar dacă ai puțin noroc, este posibil să te pricopsești și cu un premii în bani cash, rotiri gratuite, pariuri gratis și gadgeturi fără niciun efort.

Pașii pentru a revendica oferta sunt:

 1. Dă click pe Profită Acum din oferta de mai sus și conectează-te la contul tău.
 2. Optează pentru turneu Unibet cu premii și începe să plasezi pariuri sau să joci jocurile preferate pentru a obține cât mai multe tichete. Suma minimă care trebuie pariată este 25 RON.
 3. În fiecare săptămână au loc extrageri, iar tu poți fi desemnat câștigătorul marelui premiu.

Pentru fiecare 25 RON plasați la pariuri sportive, cazino sau live casino primești 1 Tichet care intră automat în extragerea săptămânală.

Urmează o altă promoție Unibet valabilă!

Recomandă un prieten Unibet – Cum câștigi 1000 RON?

Unibet invită un prieten este o promoție care are ca obiectiv principal recomandarea serviciilor Unibet către jucătorii noi. Acesta este un proces destul de simplu care ajută atât pariorii să beneficieze de bonusuri, dar aduce și noi pariori care își înregistrează conturi noi pe platformă. În funcție de cât de mulți prieteni își vor crea conturi noi cu recomandarea ta, tu vei avea parte de un bonus din ce în ce mai mare.

Unibet recomandă un prieten – Pașii de urmat

Pentru a duce la bun sfârșit procesul de recomandă un prieten Unibet, ți-am simplificat etapele și le-am redus la un ghid scurt de trei pași. Dacă vei urma acești pași, vei reuși să recomanzi Unibet prietenilor tăi care îți vor aduce câștiguri adiționale.

Pasul 1

Accesează oferta noastră și Înscrie-te pentru ofertă – Înainte de a recomanda Unibet prietenilor tăi, vei fi nevoie să te înscrii chiar tu la această ofertă și să devii unul dintre cei care primesc un link special de recomandare. Mergi în pagina specială pentru recomandă un prieten Unibet și pornește promoția. Evident, condiția obligatorie este ca și tu să ai un cont activ la Unibet.

Pasul 2

Invită un prieten – Din pagina de recomandare vei primi un link personalizat care este special creat pentru numele contului tău, astfel programul Unibet invită un prieten va recunoaște că acei oameni care s-au înregistrat provin din recomandarea ta. Modul prin care poți trimite link-ul de recomandare poate fi cea mai simplă metodă care îți este la îndemână. Poți trimite invitația prin messenger, whatsapp sau orice altă metodă de comunicare. Dacă nu au suficienți prieteni care își doresc să se înscrie, poți distribui invitația pe rețelele de socializare.

Pasul 3

Îndeplinirea condițiilor de pariere – Condițiile care trebuie îndeplinite sunt acum în baricada prietenului care tocmai a fost invitat la Unibet. Programul Unibet recomandă un prieten îți va acorda banii numai când prietenul tău va fi îndeplinit toate cerințele de pariere impuse. Acesta trebuie să se înregistreze pe Unibet, să facă o depunere și să înceapă să parieze o sumă de bani care poate varia în funcție de jocurile pe care le joacă.

Câți bani primești din recomandare?

Promoția Unibet invită un prieten are trei categorii principale de premii în bani cash care vor fi acordați celui care recomandă. Fiecare jucător poate lansa Unibet invită un prieten pentru maxim 3 prieteni, iar pentru fiecare dintre ei, va primi câte o sumă de bani după ce aceștia duc la bun sfârșit îndeplinirea condițiilor.

 • Pentru un singur prieten care a îndeplinit condițiile vei primi 250 RON bonus
 • Pentru doi prieteni vei primi 350 RON
 • Pentru trei prieteni vei primi 400 RON

Acești bani sunt însoțiți și de o condiție de rulaj de 5x. Nu uita că și prietenii care ajung la Unibet din recomandarea ta vor avea de îndeplinit condiții de rulaj pentru bonusurile pe care aceștia le vor primi.

Fiecare joc de cazino din ofertă îndeplinește rulajul în mod diferit. Dacă te vei juca la sloturi, toată suma pariată va fi considerată rulaj, dar dacă de exemplu vei juca la jocuri de masă, doar 10% se va lua în considerare. Astfel, iată procentajul de rulaj al jocurilor din promoția Recomandă un prieten Unibet:

 • 100% – Sloturi
 • 10% – Jocurile de masă
 • 10% – Cazino live
 • 10% – Sporturi virtuale

Condiții speciale pentru revendicarea bonusului

Unibet recomandă un prieten are un set foarte mic de condiții, dar acestea sunt stricte și exacte. Dacă prietenul tău nu se va înregistra prin link-ul tău, tu nu vei avea niciun fel de beneficiu. Chiar dacă în mod verbal tu i-ai recomandat Unibet, dar nu i-ai oferit și link-ul, nu vei primi bonusuri. Cota pariurilor live este încă o condiție care trebuie îndeplinită. Dacă vrei să faci rulajul la pariuri sportive, cotele meciurilor și evenimentelor nu trebuie să fie mai mici de 1.40. Chiar dacă vorbim despre meciuri live sau pre-meci.

Recomandă un prieten și câștigă 1000 RON

1000 RON Gratis

Recomandă Unibet prietenilor și câștigă până la 1000 RON!

Concluzie – Invită un prieten Unibet

Recomandă un prieten Unibet este o promoție care nu implică foarte mult efort din partea jucătorilor, cele mai importante lucruri fiind puse în sarcina prietenilor care se alătura Unibet în urma recomandării. Este o oportunitate atât pentru balanța ta de jucător, dar și pentru a lega prietenii și posibilitatea de a juca împreună cu cei mai buni prieteni ai tăi jocurile pe care le îndrăgiți cu toții.

Urmează o promoție care a expirat!

Turneu Unibet Lucky Spin St Paddy – 300.000 RON

premii unibet quickspin

Vezi cum revendici oferta:

Pasul 1

Primul pas pe care trebuie să faci pentru a te putea juca la turneul premii Unibet este să accesezi oferta SuperCazino de mai sus, dând click pe butonul „Profită Acum„. Acesta te va redirecționa direct pe pagina turneului unde urmează să parcurgi următorii pași.

Pasul 2

Evident, nu vei putea să participi fără un cont înregistrat și validat la Unibet. Acest turneu Unibet este strict disponibil pentru jucătorii înregistrați, lucru valabil pentru majoritatea ofertelor și concursurilor de amploare organizate pe această platformă. Dacă ai deja un cont înregistrat sau ai terminat procesul de înregistrare pentru noul tău cont, trebuie să optezi pentru participarea la ofertă și pentru a câștiga premii Unibet.

Pasul 3

A treia etapă evidentă care trebuie îndeplinită este să te joci la sloturile pe care ți le-am enumerat în urmă cu câteva rânduri. Dintre  sloturile incluse în turneu Unibet, eu personal le-aș juca pe toate deoarece ambele au un potențial foarte mare de recompensare. Turneul este disponibil și poți participa la el până în data 11 martie 2021.

Premii Zilnice Unibet

300.000 RON

Joacă-te la sloturile săptămânii și bucură-te de premii de până la 300.000 RON!

Cum va fi declarat câștigătorul?

Pe toată durata sesiunilor de joc la sloturi, vei efectua pariuri cu anumiți multiplicatori de pariu. Îți voi oferi un exemplu imediat. Probabil știi deja acest lucru dacă ai jucat cel puțin de câteva ori la sloturi. Ei bine, jucătorul care reușește să acumuleze cel mai mare câștig la un asemenea multiplicator, va fi câștigătorul. Câștigătorii vor fi mai mulți în funcție de anvergura câștigului.

Cât valorează aceste Premii Unibet în timpul săptămânii

premii unibet valoare totala

La începutul acestui articol vorbeam despre faptul că premiile sunt împărțite în funcție de poziția pe care te clasezi:

LOCULPREMIUL
150.000 RON
2 – 325.000 RON
4 – 85.000 RON
9 -182.500 RON
19 – 381.250 RON
39 – 138500 RON
139 – 338250 RON
339 – 538100 RON

Concluzii turneu Unibet 

Rar vedem premii oferite pentru un singur jucător de asemenea anvergură. Locul unu va câștiga 50.000 RON lucru care este destul de greu de obținut chiar și în timpul sesiunilor de joc. Dacă ar fi să îți recomand un turneu Unibet la care să participi luna aceasta, ți-aș spune să te joci pe Unibet încontinuu pentru că merită tot efortul.

Următoarea promoție Unibet a expirat!

Promoție Unibet Crăciun

Așa cum probabil ești obișnuit, perioada sărbătorilor de iarnă aduce o campanie amplă de premii și promoții la Unibet. În acest articol vom face o prezentare generală a calendarului de Unibet Crăciun.

Vom descrie această campanie, discutând despre tipurile de oferte care te pot aștepta în fiecare zi și despre condițiile care trebuie îndeplinite pentru a fi eligibil pentru o anumită promoție de Crăciun la Unibet. Nu este nimic complicat și oricine cu un cont Unibet deschis pe site se poate bucura de surpriza și magia cadourilor!

Cu ajutorul acestui articol, te vei putea distra cu jocurile tale de noroc preferate pe care le oferă acest operator și îți vei spori șansele de câștig!

Promoții Zilnice Unibet Crăciun

În fiecare zi este sărbătoare

La Unibet, luna decembrie până la Crăciun îți aduce surprize zilnice de care să te bucuri. Ai parte de bonusuri, rotiri gratuite, premii și multe alte suprize de care să te bucuri.

Promoție de Crăciun la Unibet – la ce să te aștepți

Pasul 1

Accesează oferta de mai jos dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Verifică zilnic pagina de promoții

Pasul 3

Acceptă bonusurile zilnice de care dorești să profiți

În primul rând, așteaptă-te la multă distracție! În al doilea rând, așteaptă-te la oferte Unibet Crăciun extrem de diverse! Moșul muncește din greu, iar programul lui nu este doar în seara din Ajunul Crăciunului! Vine în fiecare zi, de pe 1 decembrie până pe 25 decembrie inclusiv, iar de fiecare dată vine neobosit cu ceva nou!

De asemenea, nu va rata nicio categorie de jucători. Așadar, fie că-ți plac pariurile, ruleta, sloturile, jocurile de masă live sau pokerul, aici vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău!

Ce bonusuri de Crăciun poți primi?

O promoție de Crăciun la Unibet poate lua mai multe forme. O zi îți poate aduce bonusuri în bani pe care îi poți rula în diferite jocuri. O altă zi îți poate aduce o creștere cu un anumit procent a câștigurilor. Rotirile gratuite la sloturi nu au cum să lipsească nici ele, așa că Moșul le-a pus deja în sac! Voucherele sunt o altă metodă de a premia jucătorii care au fost alături de Unibet în acest an! Desigur, turneele sunt atracția principală a pasionaților de senzații tari, deci rămâi pe fază în fiecare zi dacă vrei întotdeauna ceva mai mult!

Spre exemplu, un bonus poate suna în felul următor: 40 de rotiri gratuite la slotul Starburst dacă vei face un depozit de cel puțin 100 de lei. Banii câștigați în urma folosirii bonusului trebuie să îndeplinească unele condiții de rulaj Unibet pentru a putea fi retrași, la fel ca în multe alte situații. Oricum, aceste condiții pot fi depășite și poți ajunge să retragi sume frumoase în urma cadourilor Unibet!

Fiecare ofertă în parte este însoțită de toate detaliile de care ai nevoie pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vei dori să efectuezi o retragere Unibet a banilor câștigați. Îți recomandăm să citești cu atenție acele secțiuni pentru că te vor ajuta să te bucuri mai mult de cadoul Moșului care vine încărcat cu bonusuri de Crăciun Unibet!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertele Unibet Crăciun

Să deschizi cadourile de sub brad aduce întotdeauna un sentiment de anticipare și un entuziasm de care ne aducem aminte cu drag din copilăria noastră. Poți regăsi acele trăiri cu ofertele zilnice de pe Unibet, iar aici, deschiderea darului constă în câteva lucruri de bază.  Dacă este vorba de un bonus, trebuie să te asiguri că nu mai ai un alt bonus activ în contul tău de jucător. Fiecare ofertă este valabilă de la ora 00:01 până la 23:59. În următoarea zi, va fi disponibilă o nouă ofertă și ciclul se va repeta zilnic, de pe 1 decembrie până pe 25 decembrie.

Desigur, pentru a beneficia de bonusuri de Crăciun Unibet, trebuie să ai un cont activ de jucător. Dacă tocmai îți vei deschide unul, nu poți beneficia de anumite promoții când activezi bonusul de bun venit. Motivul este menționat puțin mai sus: poți avea cel mult un bonus activ în contul tău. Vei vedea că multe dintre condiții diferă în funcție de tipul de promoție de Crăciun la Unibet, de aceea este foarte important de citit cu atenție de fiecare dată atunci când vei dori să beneficiezi de ofertele zilnice Unibet Crăciun!

Așadar, nu ezita și apasă pe ziua curentă din calendarul de Crăciun de pe site-ul Unibet și vezi ce surpriză ți-a mai rezervat campania de premiere a operatorului! Se va deschide o pagină pop-up care va include în ce constă oferta, plus termenii și condițiile promoției.

Concluzii – Bonusuri de Crăciun Unibet pentru toți

Pentru a fi sigur că nu vei rata niciuna din noile promoții Unibet, urmărește mereu această pagină pentru a te asigura că te afli la zi cu cele mai noi premii Unibet oferite în această perioadă. Au existat mii de câștigători de premii Unibet, unii dintre jucători mărturisind faptul că nu le-a venit să creadă de câștigul exponențial de care au avut parte. O parte din jucători au reușit să se relaxeze complet în Alpi, la Paris, sau poate chiar făcând înconjurul globului, vizitând cele 7 minuni ale lumii. Poate că unii s-au bucurat de mașini de lux, sau de premii în bani de până la 1.000.000 de euro, oricare premiu ți-ar surâde mai mult, fii sigur de faptul că pe Unibet vei putea profita la maxim de acesta.

Promoții Zilnice Unibet Crăciun

În fiecare zi este sărbătoare

La Unibet, luna decembrie până la Crăciun îți aduce surprize zilnice de care să te bucuri. Ai parte de bonusuri, rotiri gratuite, premii și multe alte suprize de care să te bucuri.


OFERTE VECHI

Oferta de mai jos nu mai este valabilă sau a expirat!


Promoții Unibet – Câștigă un BMW X4

Așa cum am precizat și mai sus, cele mai noi promoții Unibet încep să aducă premii care mai de care mai impresionante către jucătorii acestui casino online. Vara aceasta devine din ce în ce mai incendiară, cea mai nouă promoție din cadrul Unibet îți poate aduce mașina visurilor tale, un BMW X4 dotat cu cele mai noi tehnologi în materie de autovehicule.

Câștigă o mașină de lux

Câștigă un BMX X4 cu noua promoție Unibet!


EXTRA INFO

Alte informații generale și tipuri de premii oferite în trecut


Sigur auzi destul de frecvent din stânga și din dreapta, de la alți prieteni care sunt pasionați de gambling și pariuri online, faptul că toți furnizorii de astfel de servicii se întrec fiecare în promoții și surprize care mai de care mai avantajoase. Da, este foarte bine că ai oportunitatea de a primi un bonus la înregistrare, dar ce se întâmplă după ce te-ai înregistrat, după ce ai devenit un membru vechi al platformei?

De această dată vom vorbi despre avantajele care apar după ce deja ești un jucător înregistrat și profiți de promoțiile ocazionale sau permanente dedicate acestei categorii de jucători. Să vedem împreună ce promoții Unibet sau premii Unibet sunt acolo pentru tine.

Promoții Unibet – Toate categoriile de avantaje pentru jucătorii deja înregistrați

Pe platforma celor de la Unibet vei găsi mereu oferte de foarte multe tipuri. Datorită acestui aspect, dezvoltatorii au creat o secțiune specială organizată pe categorii unde tu poți să urmărești fiecare tombola unibet sau extragere unibet care apare.

Pentru a putea accesa acea secțiune, mergi pe website-ul celor de la Unibet, iar în meniul principal, în partea dreapta a ecranului, accesează butonul “Promoții”. Acolo vei putea găsi toate categoriile de promoții Unibet disponibile în acel moment

Tipuri de promoții Unibet care se repetă anual

Dacă ești un jucător loial celor de la Unibet, știi deja că niciodată nu va trece un moment important dintr-un an fără că aceștia să îl sărbătorească cu ajutorul unui eveniment de amploare de unde pot să reiasă câștiguri mari.

Promoții Unibet de sărbători

promotii unibet cu premii craciun

De exemplu, sărbătorile anuale de Crăciun, de Paște, ziua îndrăgostiților sau celebrarea intrării într-un nou an sunt destul de frecvent motive pentru a lua în calcul setarea unui buget special pentru a te juca la promoțiile ce apar în acea perioada.

Pe lângă toate aceste evenimente care au loc atunci când sărbătorile importante apar în perioadele aferente, promoții unibet sunt existente și în alte formate, precum oferte de Bingo, De Casino, De Poker, promoții unibet valabile doar pentru pariuri și multe altele. Iată care sunt principalele forme în care Unibet realizează promoții.

Tombola Unibet

Unibet organizează foarte frecvent tombole în foarte multe feluri și foarte multe premii. De cele mai multe ori, atunci când este activă o promoție, Unibet va insera în aceasta și o modalitate de câștig prin tombola Unibet. De exemplu, pentru evenimentul din vara acestui an care este valabilă până la data de 30 August 2020, premiul cel mare a fost stabilit pentru a fi o mașină foarte scumpă. Cu toate acestea, Unibet nu a vrut să dezamăgească și a introdus în promoții și o tombola Unibet care a făcut fericiți 2200 de câștigători ce erau extrași săptămânal. Pentru a desemna câștigătorii, se organiza o extragere Unibet.

Celebrele turnee de sloturi

Turneele de sloturi sunt acea categorie de promoții Unibet unde odată cu începerea evenimentului, va trebui să participi activ jucând la sloturile indicate pentru a putea acumula puncte. În funcție de numărul de puncte acumulat, te vei plasa pe unul dintre locurile din clasament, astfel, la sfârșitul unei perioade determinate, primele locuri din clasament vor fi declarate câștigătoare.

De foarte multe ori, o tombolă Unibet este prezentă și într-un astfel de eveniment pentru a recompensa și jucătorii care nu au fost la fel de norocoși. Practic, nu ai cum să pierzi.

Pe Unibet se organizează tot felul de turnee de acest tip. Unele dintre ele pot fi stabilite pe o perioada mai lungă de timp, iar altele pot fi active zilnic. De exemplu, un turneu la sloturi care este valabil doar pentru sloturile celor de la Play`N`Go. La sfârșitul fiecărei zile sunt desemnați 20 de câștigători, iar fiecare se bucură de 200 de rotiri gratuite pentru jocul 20 Super Hot.

Tipuri de premii Unibet

De-a lungul timpului, Unibet nu s-a reținut deloc în ceea ce privește bugetul pentru stabilirea premiilor tuturor promoțiilor și turneelor active, de cele mai multe ori, concursurile sau evenimentele care au loc în perioadele speciale ale anului, vin cu premii uriașe.

Premii Unibet în bani Cash

premii unibet cu premii cash

Unul dintre motivele pentru care iubești atât de mult să te joci jocuri de casino la Unibet este că o faci pentru câștiguri. Banii Cash sunt unul dintre principalele premii oferite de către cei de la Unibet la aproape orice turneu sau eveniment organizat de aceștia. Mereu vor exista premii cash care pot începe chiar și de la 50 RON și pot ajunge până la zeci sau chiar sute de mii de lei

Mașini – Extragere Unibet

promotii unibet cu premii masini

Chiar când este scris acest articol, Unibet are o promoție activă în care premiul cel mare este un BMW X4. Mai mult decât atât, săptămânal se organizează o tombolă Unibet unde se oferă premii de 200 RON, 100 RON sau 250 de rotiri gratuite. Premiile de acest gen se oferă numai la turnee sau concursuri de anvergură. De aceea, acest eveniment este organizat pe o perioadă de 11 săptămâni.

Premii Unibet – Vacanțe de lux – Extragere Unibet

promotii unibet cu premii vacante

Vacanță pentru tine și perechea ta, vacanțe pentru a celebra revelionul sau vacanțe de iarnă care te pot ajuta să vezi colțuri ale lumii cum nu ai visat vreodată. Genul acesta de premii Unibet sunt disponibile la evenimentele și promoțiile organizate de Unibet. Trebuie doar să fii înregistrat pentru a fi pregătit pentru ele.

Cum afli de noile promoții Unibet

Sunt două moduri principale prin care tu poți afla de noile promoții care apar pe Unibet în mod constant.

 1. În contul de jucător, dacă accesezi profilul personal și secțiunea de promoții active, vei putea vedea toate concursurile, oferte sau promoțiile pe care le poți accesa.
 2. De pe supercazino.ro! Dacă urmărești zilnic pagina noastră de noutăți vei putea să fii la curent cu toate promoțiile organizate de Unibet și nu numai.

Concluzie

Să fii jucător loial platformei de la Unibet este un beneficiu pe care îl poți accesa oricând. Nu trebuie decât să te înregistrezi și să faci posibil acest lucru pentru tine. Toate ofertele despre care ți-am vorbit sunt disponibile DOAR jucătorilor deja înregistrați, altfel nu ai avea cum să le accesezi.  Nu pierde timpul, începe acum!

Alte Articole

depunere platinum

Depuneri și Retrageri Platinum Casino – Ghid Complet

Încă de la apariția acestui cazinou nou pe piața din România, jucătorii au fost entuziasmați de oferta de jocuri și de bonusurile oferite de Platinum Casino. Din ce în ce mai mulți jucători și-au deschis un cont la Platinum Casino și au început să își încerce norocul la tot felul de sloturi și jocuri de […]

Citeste mai mult
Bonus bingo Unibet fără depunere

Totul despre Poker Omaha – Reguli, Tipuri și Unde poți juca

Jocurile de poker este, fără dar și poate, cel mai cunoscut joc de cărți de la cazinouri. De aceea, în acest articol, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre Poker Omaha: reguli, valorile mâinilor, diferențele cu Texas Holdem, tipuri și la ce cazinouri online din România le poți juca. Reguli Poker Omaha: de ce […]

Citeste mai mult
depunere si retragere mozzartbet

Depuneri și Retrageri Mozzartbet – Metode de Plată

Mozzartbet casino a atras atenția multor jucători prin oferta de jocuri de noroc de la producători renumiți, majoritatea dintre ei bucurându-se nu doar de o experiență plăcută, ci și de câștiguri mari. Dacă și tu vrei să testezi acest cazinou, trebuie mai întâi să îți deschizi un cont de jucător (un proces ce durează maxim […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă