bonusuri de crăciun unibet
Blog  /   OFERTE SPECIALE  /   decembrie 8, 2020   /   Mihai Babciuc

Promoții Unibet cu Premii Reale

Crăciunul la Unibet este plin de cadouri

Promoții Zilnice Unibet Crăciun

În fiecare zi este sărbătoare

La Unibet, luna decembrie până la Crăciun îți aduce surprize zilnice de care să te bucuri. Ai parte de bonusuri, rotiri gratuite, premii și multe alte suprize de care să te bucuri.

Așa cum probabil ești obișnuit, perioada sărbătorilor de iarnă aduce o campanie amplă de premii și promoții la Unibet. În acest articol vom face o prezentare generală a calendarului de Unibet Crăciun.

Vom descrie această campanie, discutând despre tipurile de oferte care te pot aștepta în fiecare zi și despre condițiile care trebuie îndeplinite pentru a fi eligibil pentru o anumită promoție de Crăciun la Unibet. Nu este nimic complicat și oricine cu un cont Unibet deschis pe site se poate bucura de surpriza și magia cadourilor!

Cu ajutorul acestui articol, te vei putea distra cu jocurile tale de noroc preferate pe care le oferă acest operator și îți vei spori șansele de câștig!

Promoție de Crăciun la Unibet – la ce să te aștepți

Pasul 1

Accesează oferta de mai jos dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Verifică zilnic pagina de promoții

Pasul 3

Acceptă bonusurile zilnice de care dorești să profiți

În primul rând, așteaptă-te la multă distracție! În al doilea rând, așteaptă-te la oferte Unibet Crăciun extrem de diverse! Moșul muncește din greu, iar programul lui nu este doar în seara din Ajunul Crăciunului! Vine în fiecare zi, de pe 1 decembrie până pe 25 decembrie inclusiv, iar de fiecare dată vine neobosit cu ceva nou!

De asemenea, nu va rata nicio categorie de jucători. Așadar, fie că-ți plac pariurile, ruleta, sloturile, jocurile de masă live sau pokerul, aici vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău!

Ce bonusuri de Crăciun poți primi?

O promoție de Crăciun la Unibet poate lua mai multe forme. O zi îți poate aduce bonusuri în bani pe care îi poți rula în diferite jocuri. O altă zi îți poate aduce o creștere cu un anumit procent a câștigurilor. Rotirile gratuite la sloturi nu au cum să lipsească nici ele, așa că Moșul le-a pus deja în sac! Voucherele sunt o altă metodă de a premia jucătorii care au fost alături de Unibet în acest an! Desigur, turneele sunt atracția principală a pasionaților de senzații tari, deci rămâi pe fază în fiecare zi dacă vrei întotdeauna ceva mai mult!

Spre exemplu, un bonus poate suna în felul următor: 40 de rotiri gratuite la slotul Starburst dacă vei face un depozit de cel puțin 100 de lei. Banii câștigați în urma folosirii bonusului trebuie să îndeplinească unele condiții de rulaj Unibet pentru a putea fi retrași, la fel ca în multe alte situații. Oricum, aceste condiții pot fi depășite și poți ajunge să retragi sume frumoase în urma cadourilor Unibet!

Fiecare ofertă în parte este însoțită de toate detaliile de care ai nevoie pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vei dori să efectuezi o retragere Unibet a banilor câștigați. Îți recomandăm să citești cu atenție acele secțiuni pentru că te vor ajuta să te bucuri mai mult de cadoul Moșului care vine încărcat cu bonusuri de Crăciun Unibet!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertele Unibet Crăciun

Să deschizi cadourile de sub brad aduce întotdeauna un sentiment de anticipare și un entuziasm de care ne aducem aminte cu drag din copilăria noastră. Poți regăsi acele trăiri cu ofertele zilnice de pe Unibet, iar aici, deschiderea darului constă în câteva lucruri de bază.  Dacă este vorba de un bonus, trebuie să te asiguri că nu mai ai un alt bonus activ în contul tău de jucător. Fiecare ofertă este valabilă de la ora 00:01 până la 23:59. În următoarea zi, va fi disponibilă o nouă ofertă și ciclul se va repeta zilnic, de pe 1 decembrie până pe 25 decembrie.

Desigur, pentru a beneficia de bonusuri de Crăciun Unibet, trebuie să ai un cont activ de jucător. Dacă tocmai îți vei deschide unul, nu poți beneficia de anumite promoții când activezi bonusul de bun venit. Motivul este menționat puțin mai sus: poți avea cel mult un bonus activ în contul tău. Vei vedea că multe dintre condiții diferă în funcție de tipul de promoție de Crăciun la Unibet, de aceea este foarte important de citit cu atenție de fiecare dată atunci când vei dori să beneficiezi de ofertele zilnice Unibet Crăciun!

Așadar, nu ezita și apasă pe ziua curentă din calendarul de Crăciun de pe site-ul Unibet și vezi ce surpriză ți-a mai rezervat campania de premiere a operatorului! Se va deschide o pagină pop-up care va include în ce constă oferta, plus termenii și condițiile promoției.

Concluzii – Bonusuri de Crăciun Unibet pentru toți

Indiferent de gusturile tale în materie de jocuri de noroc, Crăciunul acesta îți va aduce multe daruri de care te poți bucura! Vouchere, rotiri gratuite, pariuri fără risc și nelipsitul premiu cel mare din ziua Crăciunului îți vor face luna decembrie o perioadă plină de bucurii! Aceste promoții sunt o ocazie bună să încerci și alte categorii de jocuri din oferta vastă a Unibet! Nu se știe niciodată cum îți poți descoperi alte valențe de jucător!

Promoții Zilnice Unibet Crăciun

În fiecare zi este sărbătoare

La Unibet, luna decembrie până la Crăciun îți aduce surprize zilnice de care să te bucuri. Ai parte de bonusuri, rotiri gratuite, premii și multe alte suprize de care să te bucuri.

ATENȚIE

Această pagină va fi actualizată în mod constant cu cele mai noi promoții de la cazinoul Unibet.

Unibet este un operator foarte darnic atunci când vine vorba de promoții și premii care să fie acordate jucătorilor. Premiile extrem de multe și atractive deschid dorința jucătorului de a prinde o șansă la aceste premii. Cazinoul a pus la bătaie de-a lungul timpului premii în bani cash, telefoane, mașini, rotiri gratuite, bonusuri la casino, până și vacanțe de lux all-inclusive. Pe această pagină specială pentru promoții Unibet vei găsi cele mai noi premii Unibet care vor fi puse la bătaie, vei afla cum poți intra în fiecare cursă, dar și cum poți ieși câștigător mult mai ușor.

Pentru a fi sigur că nu vei rata niciuna din noile promoții Unibet, urmărește mereu această pagină pentru a te asigura că te afli la zi cu cele mai noi premii Unibet oferite în această perioadă. Au existat mii de câștigători de premii Unibet, unii dintre jucători mărturisind faptul că nu le-a venit să creadă de câștigul exponențial de care au avut parte. O parte din jucători au reușit să se relaxeze complet în Alpi, la Paris, sau poate chiar făcând înconjurul globului, vizitând cele 7 minuni ale lumii. Poate că unii s-au bucurat de mașini de lux, sau de premii în bani de până la 1.000.000 de euro, oricare premiu ți-ar surâde mai mult, fii sigur de faptul că pe Unibet vei putea profita la maxim de acesta.


OFERTE VECHI

Oferta de mai jos nu mai este valabilă


Turneu Unibet – Premii de 25.000 RON în fiecare zi

Cum faci un parior fericit pentru o perioadă îndelungată de timp? Numai Unibet are mereu răspunsul la această întrebare și se pare că l-a nimerit din nou. Premii Unibet se zăresc de departe și pe bună dreptate că acoperă toate orizonturile. S-a lansat un turneu Unibet cu o capacitate de premiere de te lasă fără aer. 500.000 RON sunt puși pe masa de poturi, iar la linia de start se aliniază toți jucătorii care țin la buzunarele și bunăstarea lor.

Sloturile Săptămânii

Tiger`s Glory, Wild Chase: Tokyo Go, Sticky Bandits – Wild Return, Sticky Bandits, Sakura Fortune, Nero`s Fortune, Goldilocks, Big Bad Wolf, Golden Glyph, Eastern Emeralds.

Acest turneu Unibet este cea mai recentă oferta lansată de băieții de la Unibet, iar acesta se va organiza pe mai multe zile, respectiv săptămâni, iar dacă ai puțin noroc, este posibil să te pricopsești și cu un premii în bani cash fără nicio obligație. Pentru a înțelege cât mai bine despre ce este vorba, lasă-mă să îți ofer câteva detalii despre ceea ce se anunță a fi turneul cu Premii Unibet al momentului. În fiecare zi de luni și până vineri de la începutul acestui Turneu unibet se vor oferi premii zilnice de 25.000 RON în urma activității de la sloturile care sunt vizate.

În ceea ce privește weekend-urile, nu este cazul să fii dezamăgit, deoarece dacă în timpul săptămânii te-ai îmbogățit, în weekend vei avea nevoie de utilaje pentru a număra premiile. Weekendurile vor fi stabilite la un total de Premii Unibet în valoare de 150.000 RON. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să te joci la sloturile care sunt incluse în turneul Quickspin Unibet și să fii atent când dă norocul peste tine.

Premii Zilnice Unibet

25.000 RON Zilnic + 150.000 RON Săptămânal

Joacă-te la sloturile săptămânii și bucură-te de premii de până la 25.000 RON zilnic și 150.000 RON săptămânal! Numără-te printre cei 5 norocoși zilnici și 10 norocoși săptămânali!

Ce trebuie să faci pentru a te juca eficient la Quickspin Unibet

premii unibet quickspin

Pasul 1

Primul pas pe care trebuie să faci pentru a te putea juca la turneul Quickspin premii Unibet este să accesezi oferta SuperCazino de mai sus, dând click pe butonul „Profită Acum„. Acesta te va redirecționa direct pe pagina turneului unde urmează să parcurgi următorii pași.

Pasul 2

Evident, nu vei putea să participi fără un cont înregistrat și validat la Unibet. Acest turneu Unibet este strict disponibil pentru jucătorii înregistrați, lucru valabil pentru majoritatea ofertelor și concursurilor de amploare organizate pe această platformă. Dacă ai deja un cont înregistrat sau ai terminat procesul de înregistrare pentru noul tău cont, trebuie să optezi pentru participarea la ofertă și pentru a câștiga premii Unibet.

Pasul 3

A treia etapă evidentă care trebuie îndeplinită este să te joci la sloturile pe care ți le-am enumerat în urmă cu câteva rânduri. Dintre cele 10 sloturi incluse în turneu Unibet, eu personal le-aș juca pe toate deoarece ambele au un potențial foarte mare de recompensare. Turneul este disponibil și poți participa la el până în data 12 Octombrie la ora 00:59.

Cum va fi declarat câștigătorul?

Pe toată durata sesiunilor de joc la sloturi, vei efectua pariuri cu anumiți multiplicatori de pariu. Îți voi oferi un exemplu imediat. Probabil știi deja acest lucru dacă ai jucat cel puțin de câteva ori la sloturi. Ei bine, jucătorul care reușește să acumuleze cel mai mare câștig la un asemenea multiplicator, va fi câștigătorul. Câștigătorii vor fi mai mulți în funcție de anvergura câștigului.

De exemplu: Ai mizat 5 RON și ai câștigat 10, în acest caz, multiplicatorul tău este de 2. Dacă ai fi câștigat 50 RON, multiplicatorul ar fi fost de 10.

Cât valorează aceste Premii Unibet în timpul săptămânii

premii unibet valoare totala

La începutul acestui articol vorbeam despre faptul că premiile sunt împărțite în funcție de zile. În timpul săptămânii avem premiile oferite după cum urmează:

LOCULPREMIUL
112.500 RON
25.000 RON
33.750 RON
42.750 RON
51.000 RON
Premii Zilnice

Văzând premiile oferite clasamentului din timpul săptămânii mi-am dat seama că indiferent pe ce loc vei fi, vei avea parte de premii extrem de mari. De cealaltă parte, în timpul weekendului, premiile sunt dintr-o altă ligă.

LOCULPREMIUL
175.000 RON
237.500 RON
325.000 RON
45.000 RON
53.000 RON
62.250 RON
71.125 RON
8500 RON
9375 RON
10250 RON
Premii Săptămânale

Concluzii Quickspin Unibet 

Rar vedem premii oferite pentru un singur jucător de asemenea anvergură. Locul unu va câștiga 75.000 RON lucru care este destul de greu de obținut chiar și în timpul sesiunilor de joc. Dacă ar fi să îți recomand un turneu Unibet la care să participi luna aceasta, ți-aș spune să te joci pe Unibet încontinuu pentru că merită tot efortul.


OFERTE VECHI

Oferta de mai jos nu mai este valabilă sau a expirat!


Promoții Unibet – Câștigă un BMW X4

Așa cum am precizat și mai sus, cele mai noi promoții Unibet încep să aducă premii care mai de care mai impresionante către jucătorii acestui casino online. Vara aceasta devine din ce în ce mai incendiară, cea mai nouă promoție din cadrul Unibet îți poate aduce mașina visurilor tale, un BMW X4 dotat cu cele mai noi tehnologi în materie de autovehicule.

În continuare vei afla cum poți face rost de această mașină impresionantă, care sunt pașii pe care trebuie să-i îndeplinești pentru a fi eligibil în această cursă, dar și detalii despre mașină și alte premii care se vor oferi în mod săptămânal.

BMW X4 Unibet – Cum câștig mașina?

Pasul 1

Accesează oferta de mai jos dând click pe butonul “Intră în Cursă

Pasul 2

Dă click pe butonul “PROFITĂ ACUM” și completează formularul de înregistrare

Pasul 3

Orice pariu de 25 RON (la pariuri sportive/cazino/cazino live) îți poate aduce un tichet de extragere

Promoția Verii la Unibet

Câștigă un BMW X4

Pregătește-te pentru cea mai tare vară! Ai parte de peste 2200 de premii sub formă de bani cash, bani bonus sau rotiri gratuite și marele premiu, o mașină de lux BMW X4!

Condiții de PariereNumăr Tichete
25 RON la pariuri sportive1
25 RON la secțiunea cazino sau cazino live1
25 RON la pariuri sportive și 25 RON lacazino3 (1 bilet gratuit)

Este foarte ușor să intrii în cursa pentru marele premiu Unibet, un BMW X4 nou-nouț. Așadar, tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi zilnic minim 25 RON oriunde dorești tu, fie că este un pariu sportiv, fie că pariezi 25 RON la orice slot din cazino sau pe mesele live. Dacă întâmpini probleme la procesul de înregistrare, ți-am pregătit un ghid detaliat despre întregul proces, îl poți accesa dând click pe: înregistrare Unibet.

Noua promoție unibet se desfășoară în perioada 15 iunie 2020, până pe data de 30 august 2020, adică pe tot timpul verii, astfel că acest an, chiar dacă situația este mai precară, va fi cel puțin la fel de incendiar.

Câștigă o mașină Unibet – BMW X4

Motorul 20d 2.0d 4×4 cu o putere de 190 de cai și o viteză maximă de 212 km/h te va face cu siguranță să te simți ca un rege. Noile promoții Unibet și premii Unibet sunt din ce în ce mai avantajoase pentru jucători.

Marele premiu al campaniei promoționale de vară găzduită de Unibet este o mașină de lux, un BMW X4 pe care îl poți câștiga pariând în mod săptămânal în secțiunea sport, casino sau casino live. Cu siguranță ai auzit de această mașină și mereu te întrebai dacă vei ajunge și tu să conduci așa ceva. Ei bine, a sosit acel moment!

Dacă te întrebai care este și costul acestei mașini, ei bine ele pleacă de la aproximativ 50.000 de euro, astfel că ai face bine să ai grijă de mașină atunci când o vei câștiga.

Premii Unibet Săptămânale – Ce pot câștiga?

Această promoție Unibet este plină de premii avantajoase pentru jucători. Trebuie să știi faptul că marele premiu, un BMW X4 Unibet, va fi acordat după perioada campaniei promoționale și vor fi luate în considerare toate tichetele obținute de jucători pe toată durata noii promoții Unibet.

Pentru a putea observa mai ușor care sunt premiile acordate în mod săptămânal în funcție de numărul de tichete obținute, ți-am creat un tabel pe care îl poți vizualiza mai jos:

LOCPREMIU
1-50200 RON Cash
51-100100 RON bani bonus gratuiți
101-200250 de rotiri gratuite la Shining Crown, în broswer, pe mobil

Așa cum poți observa, în mod săptămânal se pun la bătaie 10.000 RON cash, 5.000 RON bani bonus și  25.000 de roitri gratuite la celebrul slot Shining Crown.

Condiții de Rulaj – Promoții Unibet

Pentru premiile menționate anterior se prevâd și câteva condiții de rulaj, însă acestea fiind minime și fără să îți dea prea multe bătăi de cap. Cerințele de rulaj au fost create pentru a îndepărta jucătorii cu intenții rele și pentru a-i premia pe cei loiali cazinoului.

Astfel că, premiile în bani cash (200 RON cash) nu necesită niciun fel de rulaj, premiile de 100 RON sub formă de bani bonus gratuiți necesită rulaj de x5 la casino sau la pariuri sportive, însă la pariurile sportive, cota minimă a biletului trebuie să fie de 1.40 pentru a putea fi luată în considerare. Pentru cele 250 de rotiri gratuite la Shining Crown, va trebui să rulezi câștigul obținut de pe urma rotirilor de 1x, practic să te joci de banii pe care i-ai câștigat.

Concluzii – Promoții Unibet

Pagina aceasta este dedicată exclusiv celor mai noi promoții Unibet. Aici poți găsi campaniile promoționale care se derulează în mod constant la acest cazino. Cu puțin noroc vei fi unul dintre câștigătorul de premii Unibet. Pe parcursul anilor de activare al acestui casino s-au oferit masini, vacante, telefoane și multe altele. Vara aceasta, premiul cel mare pus la bătaie de către Unibet este un BMW X4. Echipa SuperCazino îți urează multă baftă în câștigarea marelui premiu.

Găsește informații despre:

Promoția Verii la Unibet

Câștigă un BMW X4

Pregătește-te pentru cea mai tare vară! Ai parte de peste 2200 de premii sub formă de bani cash, bani bonus sau rotiri gratuite și marele premiu, o mașină de lux BMW X4!


EXTRA INFO

Alte informații generale și tipuri de premii oferite în trecut


Sigur auzi destul de frecvent din stânga și din dreapta, de la alți prieteni care sunt pasionați de gambling și pariuri online, faptul că toți furnizorii de astfel de servicii se întrec fiecare în promoții și surprize care mai de care mai avantajoase. Da, este foarte bine că ai oportunitatea de a primi un bonus la înregistrare, dar ce se întâmplă după ce te-ai înregistrat, după ce ai devenit un membru vechi al platformei?

De această dată vom vorbi despre avantajele care apar după ce deja ești un jucător înregistrat și profiți de promoțiile ocazionale sau permanente dedicate acestei categorii de jucători. Să vedem împreună ce promoții Unibet sau premii Unibet sunt acolo pentru tine.

Promoții Unibet – Toate categoriile de avantaje pentru jucătorii deja înregistrați

Pe platforma celor de la Unibet vei găsi mereu oferte de foarte multe tipuri. Datorită acestui aspect, dezvoltatorii au creat o secțiune specială organizată pe categorii unde tu poți să urmărești fiecare tombola unibet sau extragere unibet care apare.

Pentru a putea accesa acea secțiune, mergi pe website-ul celor de la Unibet, iar în meniul principal, în partea dreapta a ecranului, accesează butonul “Promoții”. Acolo vei putea găsi toate categoriile de promoții Unibet disponibile în acel moment

Tipuri de promoții Unibet care se repetă anual

Dacă ești un jucător loial celor de la Unibet, știi deja că niciodată nu va trece un moment important dintr-un an fără că aceștia să îl sărbătorească cu ajutorul unui eveniment de amploare de unde pot să reiasă câștiguri mari.

Promoții Unibet de sărbători

promotii unibet cu premii craciun

De exemplu, sărbătorile anuale de Crăciun, de Paște, ziua îndrăgostiților sau celebrarea intrării într-un nou an sunt destul de frecvent motive pentru a lua în calcul setarea unui buget special pentru a te juca la promoțiile ce apar în acea perioada.

Pe lângă toate aceste evenimente care au loc atunci când sărbătorile importante apar în perioadele aferente, promoții unibet sunt existente și în alte formate, precum oferte de Bingo, De Casino, De Poker, promoții unibet valabile doar pentru pariuri și multe altele. Iată care sunt principalele forme în care Unibet realizează promoții.

Tombola Unibet

Unibet organizează foarte frecvent tombole în foarte multe feluri și foarte multe premii. De cele mai multe ori, atunci când este activă o promoție, Unibet va insera în aceasta și o modalitate de câștig prin tombola Unibet. De exemplu, pentru evenimentul din vara acestui an care este valabilă până la data de 30 August 2020, premiul cel mare a fost stabilit pentru a fi o mașină foarte scumpă. Cu toate acestea, Unibet nu a vrut să dezamăgească și a introdus în promoții și o tombola Unibet care a făcut fericiți 2200 de câștigători ce erau extrași săptămânal. Pentru a desemna câștigătorii, se organiza o extragere Unibet.

Celebrele turnee de sloturi

Turneele de sloturi sunt acea categorie de promoții Unibet unde odată cu începerea evenimentului, va trebui să participi activ jucând la sloturile indicate pentru a putea acumula puncte. În funcție de numărul de puncte acumulat, te vei plasa pe unul dintre locurile din clasament, astfel, la sfârșitul unei perioade determinate, primele locuri din clasament vor fi declarate câștigătoare.

De foarte multe ori, o tombolă Unibet este prezentă și într-un astfel de eveniment pentru a recompensa și jucătorii care nu au fost la fel de norocoși. Practic, nu ai cum să pierzi.

Pe Unibet se organizează tot felul de turnee de acest tip. Unele dintre ele pot fi stabilite pe o perioada mai lungă de timp, iar altele pot fi active zilnic. De exemplu, un turneu la sloturi care este valabil doar pentru sloturile celor de la Play`N`Go. La sfârșitul fiecărei zile sunt desemnați 20 de câștigători, iar fiecare se bucură de 200 de rotiri gratuite pentru jocul 20 Super Hot.

Tipuri de premii Unibet

De-a lungul timpului, Unibet nu s-a reținut deloc în ceea ce privește bugetul pentru stabilirea premiilor tuturor promoțiilor și turneelor active, de cele mai multe ori, concursurile sau evenimentele care au loc în perioadele speciale ale anului, vin cu premii uriașe.

Premii Unibet în bani Cash

premii unibet cu premii cash

Unul dintre motivele pentru care iubești atât de mult să te joci jocuri de casino la Unibet este că o faci pentru câștiguri. Banii Cash sunt unul dintre principalele premii oferite de către cei de la Unibet la aproape orice turneu sau eveniment organizat de aceștia. Mereu vor exista premii cash care pot începe chiar și de la 50 RON și pot ajunge până la zeci sau chiar sute de mii de lei

Mașini – Extragere Unibet

promotii unibet cu premii masini

Chiar când este scris acest articol, Unibet are o promoție activă în care premiul cel mare este un BMW X4. Mai mult decât atât, săptămânal se organizează o tombolă Unibet unde se oferă premii de 200 RON, 100 RON sau 250 de rotiri gratuite. Premiile de acest gen se oferă numai la turnee sau concursuri de anvergură. De aceea, acest eveniment este organizat pe o perioadă de 11 săptămâni.

Premii Unibet – Vacanțe de lux – Extragere Unibet

promotii unibet cu premii vacante

Vacanță pentru tine și perechea ta, vacanțe pentru a celebra revelionul sau vacanțe de iarnă care te pot ajuta să vezi colțuri ale lumii cum nu ai visat vreodată. Genul acesta de premii Unibet sunt disponibile la evenimentele și promoțiile organizate de Unibet. Trebuie doar să fii înregistrat pentru a fi pregătit pentru ele.

Cum afli de noile promoții Unibet

Sunt două moduri principale prin care tu poți afla de noile promoții care apar pe Unibet în mod constant.

  1. În contul de jucător, dacă accesezi profilul personal și secțiunea de promoții active, vei putea vedea toate concursurile, oferte sau promoțiile pe care le poți accesa.
  2. De pe supercazino.ro! Dacă urmărești zilnic pagina noastră de noutăți vei putea să fii la curent cu toate promoțiile organizate de Unibet și nu numai.

Concluzie

Să fii jucător loial platformei de la Unibet este un beneficiu pe care îl poți accesa oricând. Nu trebuie decât să te înregistrezi și să faci posibil acest lucru pentru tine. Toate ofertele despre care ți-am vorbit sunt disponibile DOAR jucătorilor deja înregistrați, altfel nu ai avea cum să le accesezi.  Nu pierde timpul, începe acum!

Alte Articole

ruletă betano

Ruletă Betano online – încearcă-ți norocul

Chiar dacă nu ai mai jucat la ruletă până acum, nu este niciodată prea târziu să faci primul pas. Atât timp cât respecți regulile și ești un pic atent la strategiile de pariere cunoscute, vei vedea că ruleta este chiar un joc de noroc simplu și distractiv. Și nici măcar nu e nevoie să fii […]

Citeste mai mult
plante care aduc noroc

Plante care aduc noroc – tot ce trebuie să știi

1. Bonsai Peepal – copacul sfânt cu proprietăţi benefice Despre Bonsaiul “Peepal” sau Ficus Religiosa (denumirea ştiinţifică) se spune că este un copac sfânt şi că însuşi Buddha ar fi avut un astfel de copac și face parte din categoria plante care aduc noroc. În Budism sau Hinduism, poartă noroc să ai în grădină sau […]

Citeste mai mult
oferta superbet 199 rotiri

Superspin Superbet – 199 Rotiri Sizzling Hot + Premii

Deschide-ți un cont Superbet, validează-l și primești 199 de rotiri Sizzling Hot cu rulaj 1x! Joacă apoi zilnic la Roata Norocului pentru premii suplimentare! Cum primești rotirile gratuite Iată ce trebuie să faci pentru a primi rotirile gratuite la Sizzling Hot! Asta e tot! Vei primi automat rotirile gratuite după ce contul este validat, în […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă