pariuri unibet poza de tip banner Blog PARIURI SPORTIVE   /   12 iunie 2023   /   Alex Simionescu

Unibet Pariuri Sportive 2024 – Primul Pariu Unibet

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 12 iunie 2023

5/5 - (2 votes)

Astăzi ne propunem să prezentăm oferta Unibet pariuri sportive și bonusurile pe care le poți revendica, după care îți arătăm pas cu pas cum să-ți construiești și să verifici biletul câștigător în doar câteva secunde. Încearcă experiența Unibet casa de pariuri cu bonusul Sport de 100% pariu fără risc până la 300 RON + 200 rotiri gratuite CASH!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

 • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri

Cuprins:

 1. Bonusuri Unibet pariuri
 2. Aplicații mobile
 3. Cum pariezi la Unibet și cum faci verificarea primul pariu Unibet
 4. Oferta de sporturi
 5. Metode de plată
 6. Joc Responsabil

Depunere minimă:

 • Depunerea minimă este de 25 RON.

Avantaje:

✔️ 100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON la pariuri Unibet

✔️ 200 rotiri gratuite CASH

✔️ Unibet meciuri live, pre-live

✔️ Platformă optimizată pentru mobil

Descoperă și gama Unibet casino alături de bonusul de bun venit!

Bonusuri la Pariuri Sportive Unibet

Pentru a putea fi un operator de top, Unibet pariuri sportive a lucrat asiduu la capitolul de bonusuri pentru jucătorii din secțiunea de sport, care sunt mult diferiți de cei care preferă cazinoul sau jocul de poker. Sunt campanii și promoții de bun venit, dar și premii care se acordă periodic, cu ocazii speciale sau pentru fidelitate. Se pot acorda bani bonus, pariuri gratuite (free bet) sau chiar bonificații la cotele deja existente.

Pariuri sportive Unibet are foarte multe metode prin care își apropie publicul și prin care operatorul și jucătorii devin o echipă puternică, foarte greu de combătut. Practic pe zona de bonsuri se face diferența între un bookmaker serios și de top și o casă de pariuri care nu bifează toate criteriile de calitate pentru un player exigent. Pentru ca un bonus să fie competitiv trebuie să îndeplinească câteva criterii esențiale:

1. Bonus Unibet – 100% Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

Cum era de așteptat, începem rubrica de bonusuri de la Unibet pariuri sportive cu promoția de bun venit, ce se adresează jucătorilor ce îți deschid un cont nou alături de acest operator de top. În 2023 Unibet vine cu un bonus sport de 300 RON Pariu fără Risc și 200 Rotiri Gratuite CASH! Iată care sunt condițiile celor 2 părți care alcătuiesc acest bonus:

100% Pariu fără Risc Unibet de până la 300 RON

200 Rotiri Gratuite CASH

Rotirile gratuite din bonus Unibet sunt la unele dintre cele mai populare sloturi. Iată ce trebuie să știi despre aceste rotiri:

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

 • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri

2. Promoția +25% pe pariuri live

unibet pariuri live

Pariuri sportive Unibet vorbește foarte mult despre bonificații pentru jucătorii dedicați. Așege un avantaj client de 25% pentru meciurile săptămânii. Indiferent că sunt meciuri din campionatul Germaniei, Spaniei, Olandei sau Italiei.

 • Adaugă o selecție pentru pariu LIVE pe biletul de pariu multiplu. Simte din plin adrenalina momentului;
 • Selectează creșterea de profit de 25%, numai în avantajul tău;
 • Bucură-te de câștigurile suplimentare ce ajung până la 5.000 RON;
 • Miza maximă este de până la 125 RON.

Sunt câteva condiții ce trebuie îndeplinite pentru a putea să fii parte din clubul +25% Unibet pariuri sportive. În fiecare săptămână, operatorul alege o listă scurtă de meciuri pe care vei putea să testezi promoția Unibet pariuri live. Selecția care face obiectul campaniei trebuie să aibă o cotă minimă de 1,40.

Poți juca doar cu bani din balanța reală, free beturile sau cu bani din balanța de bonus nu pot fi obiectul promoției. Cum ar fi să te bucuri de meciurile săptămânii și să ai parte și de această bonificație? Real versus Barcelona poate fi meciul săptămânii sau, dacă joacă naționalele, poți să ai la meciul săptămânii Brazilia cu Argentina, Franța cu Germania, Anglia cu Franța sau chiar România înaintea unui turneu important, european sau mondial.

3. Premii la pariuri online Unibet

unibet pariuri premii

Regulile acestei promoții sunt extrem de simple și intuitive. Te poți apropia de cei 130.000 de euro cât ai zice hop. Începe competiția pariurilor câștigătoare și ai doar patru pași extrem de simpli pe care să îi urmezi:

 • Vei câștiga tichete în funcție de cât pariezi
 • Suma minimă este 25 RON pentru a obține un tichet

Iată și fondul de premiere de care dispune această campanie de top de la operatorul fondat în 1997.

 • Locul 1: Iphone 12 Pro
 • Locul 2: Samsung S20
 • Locul 3: Google Nest
 • Locul 4 – 10: câte 1.000 de lei
 • Locul 11 – 50: câte 500 de lei.
 • Locul 51 – 100: câte 250 de lei
 • Locurile 100 – 400: între 100 și 200 rotiri

Unibet pariuri sportive te pregătește pentru spectacolul marilor campioni și ai marilor arene sportive. Pentru a accesa aceste promoții Unibet pariuri online trebuie să îți deschizi un cont Unibet.

4. Bonus 25 RON Freebet săptămânal

pariuri unibet freenets

Știm cu toții că îți plac provocările, iar pariuri Unibet are toate atuurile pentru a aduce la suprafață ce e mai în jucătorii dedicați. Așa se naște promoția Pariu gratuit , un spectacol săptămânal, de la care nu ai voie să lipsești nici în ruptul capului. Este o modalitate prin care operatorul încearcă să îi motiveze pe jucători să revină la campioantele importante de fotbal, care se reiau încet-încet după oprirea cauzată de SARS-CoV-2. Vorbim despre Liga 1.

 • Pariază un pariu unibet pre-meci de 50 RON din playofful Ligii 1
 • Ești premiat în fiecare săptămână cu 25 RON
 • Pariurile gratuite vor fi disponibile timp de șapte zile de la creditare;
 • Pariuri sportive Unibet sistem sunt disponibile pentru U Craiova – Sepsi, CFR Cluj – Academica Clinceni, FCSB -FC Botoșani.

Mergi pe mâna ta și joacă numai la câștig! Descoperă și promoțiile Unibet fără depunere în articolul din link.

5. Bonus pariuri online Unibet multiple

pariuri unibet multiple

Aici vorbim de unul dintre punctele forte de care beneficiază acest bookmaker în rândul jucătorilor săi fideli. Află mai multe despre funcția creare pariu de la specialiștii în gambling internațional. Tu îți imaginezi scenariul, operatorul vine cu cotele de care ai nevoie ca să poți obține marginea de profit dorită. Dar iată cum merg treburile la pariuri Unibet în cazul super-opțiunii Creare pariu:

 • Vei căuta în mod firec primul meci de care ești interesat, de exemplu West Ham United vs. Chelsea Londra. Gândește-te la toate variantele pe care ai vrea să le incluzi pntru acest meci: victorie oaspeți, ambele marchează, peste 3,5 cartonașe galbene, gol marcat pe Tammy Abraham, atacantul de la Chelsea.
 • Alege și un al doilea meci pe care îl vrei pe biletul tău. Îți propunem de exemplu un meci din campionatul Spaniei, Valencia CF contra lui Atletico Madrid. Joacă și aici mai multe pariuri, cum ar fi meci egal la pauză, marchează doar oaspeți, două goluri reușite de Alvaro Morata, dar și alte opțiuni. Ține cont de faptul că pot fi maxim 12 selecții într-un pariu creat.
 • Vei putea folosi acest pariu doar pentru jocul tău pariuri Unibet din prelive. Operatorul promite că acest super joc va fi disponibil ăn format Unibet pariuri live cât de curând.

Aplicație Mobilă Pentru Unibet Pariuri Online

pariuri unibet poker

Există două tipuri de jucători când vine vorba de dispozitivul pe care îl preferă atunci când plasează  pariuri în mediul online. Vorbim de cei clasici, care vor merge întotdeauna pe sistemul desktop/laptop și de de cei care îmbrățișează toate noutățile în materie de tehnologie. Aceștia vor prefera oricând jocul pe telefonul mobil sau pe tabletă, asta chiar dacă vor avea mereu de ales între cele două sisteme de operare principale: Android și iOS. Pentru aceștia din urmă Unibet pariuri com sportive a creat aplicația de pariuri pentru gadgeturile moderne. Iată ce avantaje presupune instalarea cestei aplicații pe telefonul tău mobil inteligent:

Aceștia vor prefera oricând jocul pe telefonul mobil sau pe tabletă, asta chiar dacă vor avea mereu de ales între cele două sisteme de operare principale: Android și iOS. Pentru aceștia din urmă Unibet com pariuri sportive a creat aplicația de pariuri pentru gadgeturile moderne. Iată ce avantaje presupune instalarea acestei aplicații Unibet pe telefonul tău mobil inteligent:

Aplicația de iOS poate fi descărcată direct din AppStore, în timp ce pe cea de Android (dacă ai telefon Samsung, Huawei, Sony sau alte modele cu acest sistem de operare) se va downloda de pe site-ul bookmakerului.

Cum Pariez la Unibet – Unibet Primul Pariu

cum pariez la unibet ghid

În această secțiune vei găsi răspunsul întrebării Cum pariez la Unibet, întrucât îți vom arată cum să plasezi corect primul pariu Unibet și cum să faci o verificare  bilet. Un bilet de pariuri se construiește cu atenție, însă pașii sunt aceiași o dată ce ai decis pe ce vrei să joci. Iată metoda simplă de a juca la acest operator.

Pasul 1

Alegi primul meci sau prima competiție de pe biletul online în contul tău online (alegi un market din categoria meciului care te interesează). Poți merge pe un bilet single sau poți continua procesul. Dacă te oprești la un bilet single, vei apăsa ‘’Plasați Pariul’’.

Pasul 2

Selectezi piața din meciul pe care vrei să plasezi primul pariu Unibet doar cu un simplu click. De cele mai multe ori, poți alege un singur tip de pariu per fiecare eveniment. De exemplu, nu poți merge concomitent și cu handicap asiatic și cu 1X2 pe Liverpool cu PSG.

Pasul 3

Vei alege dintre opțiunile existente cu Unibet pariuri sportive. Fiecare market are cel puțin două opțiuni de pariere (over/under 2,5, 1X2 la final, câte cartonașe roșii vor fi, over/under cornere în prima repriză, cine va avea lovitura de începere în meciul respectiv, primul marcator, ultimul marcator);

Pasul 4

Aceștia sunt pașii în cazul în care vrei să joci un bilet single, însă pentru un joc de tip combo sau sistem, vei trece încă o dată prin variantele  de la 1 la 3. Nu e greu deloc să câștigi cu pariuri Unibet . Doar alegi suma pe care o lansezi în joc, de la un 1 leu minim, până la un maxim ce reprezintă suma pe care o ai în cont sau până la valoarea maximă pe care o poate oferi respectivul eveniment. Unele meciuri au sume maxime care pot fi câștigate. În acest caz, vorbim de limite pe evenimente la o casă de pariuri

Unibet verificare bilet – pas cu pas

Dacă vrei să realizezi o verificare bilet Unibet, intră în contul tău de jucător după ce te loghezi și dă click pe Istoric. Din acel meniu selectează Istoric Pariuri și ți se va deschide o fereastră cu toate pariurile. Vei putea vedea dacă s-au finalizat, care sunt câștigătoare și care sunt în desfășurare.

Poți filtra rezultatele în funcție de dată și apoi te poți uita în dreptul rubricii Rezultat stabilit pentru a vedea dacă primul pariu Unibet este câștigător. Unibet verificare bilet este un proces foarte simplu pe care îl poți realiza în doar câteva secunde.

În cazul în care nu ai un cont de jucător pariuri sportive Unibet, poți face o verificare bilet printr-o simplă căutare a meciului sau a echipei. Trebuie doar să introduci denumirea și să apeși Căutare.

Ghid Pariuri Unibet – Oferta de Sporturi Online

Pariuri online Unibet fotbal

pariuri online unibet ghid

Pariuri online Unibet fotbal este despre emoția meciurilor, febra stadioanelor, dar și despre cote competitive de care merită să profiți. Îți arătăm în continuare câteva dintre principalele tipuri de pariuri pe Unibet fotbal pe care le poți alege din catalogul bookmakerului.

 • Timp regulamentar (1X2), pariul clasic, preferat de toți jucătorii români, dar și de cei din alte țări;
 • Total goluri (peste/sub 0,5 goluri, peste/sub 1,5 goluri, peste/sub 2,5 goluri etc.); Ambele echipe vor înscrie (DA/NU); Șansa Dublă (1X, X2, 12);
 • Scorul exact (îl poți introduce chiar tu în secțiunea dedicată, iar pariuri Unibet va veni la tine cu cota respectivă);
 • Total goluri echipa gazdă (peste/sub 0,5 goluri, peste/sub 1,5 goluri, peste/sub 2,5 goluri etc.);
 • Total goluri echipa oaspete (peste/sub 0,5 goluri, peste/sub 1,5 goluri, peste/sub 2,5 goluri etc.);
 • Pauză/Final: Echipa Gazdă/Echipa Gazdă, Echipa Gazdă/Egalitate, Echipa Gazdă/Echipa Oaspete, Egalitate/Echipa Gazdă, Egalitate/Egalitate, Egalitate/Echipa Oaspete, Echipa Oaspete/Echipa Gazdă, Echipa Oaspete/Egalitate, Echipa Oaspete/Echipa Gazdă;
 • Echipa gazdă să câștige și ambele echipe marchează (DA/NU); Remiză și ambele marchează (DA/NU); Echipa oaspete să câștige și ambele echipe să marcheze (DA/NU);
 • Echipa gazdă să înscrie în ambele reprize (DA/NU); Echipa oaspete să înscrie în ambele reprize (DA/NU);

Lista e mult mai lungă atât pentru pariurile prelive, cât și pentru pariuri live Unibet, rămâne doar să te bucuri de spectacolul pariurilor care fac diferența cu Unibet pariuri sportive.

Pariuri online Unibet tenis

pariuri online tenis ghid

Pariuri Unibet este și despre foarte mult tenis, un sport în care calitatea individuală joacă un rol crucial. Aici vor apărea mari diferențe între cei care joacă Unibet pariuri live și cei care preferă prelive, diferențe chiar mai mari decât în cazul pariurilor live pe fotbal vs. cazul pariurilor prelive pe fotbal.

În prelive Unibet tenis se preferă pariurile de tip 12 (victorie), handicapurile, over/under în special pe game-uri, dar și pe seturi, mai ales la 3 seturi din 5 (grand slam sau Cupa Davis), în timp ce la pariuri live Unibet se joacă foarte mult pe breakuri (pariuri împotriva serviciului), dar și pe cine ajunge primul la un număr de puncte într-un set.

Indiferent ce fel de jucător ești, Unibet tenis îți premiază consistența și persistența activității tale, ceea ce se traduce în premii extraordinare. De ele nu ai parte la niciun alt operator cu licență activă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Experiența își spune cuvântul în meciurile Unibet tenis care contează.

Ai întâlnire cu meciurile Simonei Halep de pe zgură, dar și cu tenacitatea lui Novak Djokovic pe suprafețele rapide. Citește statisticile Unibet tenis puse la dispoziție de operator și vei ieși pe plus la finalul fiecărei zile. Sportul alb produce campioni și la capitolul cote de pariuri sportive.

Unibet pariuri online pe baschet

pariuri online unibet baschet

Baschetul e acel sport care a dat omenirii în secolele 20 și 21 jucători precum Larry Bird, Magic Johnson, Michael Jordan, Scottie Pippen, regretatul Kobe Bryant, Shaquille O'Neal, LeBron James, Kevin Durant, Stephen Curry și mulți mulți alții.

În ultimii douăzeci de ani aceste vedete din NBA au fost și pe placul iubitorilor de sport din România, iar posibilitatea de a paria pe NBA i-a făcut pe mulți să fie dedicați trup și suflet acestei ligi și pariurilor pe baschet, fie ele live sau prelive. Unibet pariuri sportive înțelege energia și magia întregul campionat nord-american de baschet și îți aduce cele mai competitive cote direct la tine acasă.

Spre deosebire de alte sporturi, pariurile pe baschet conțin ca pariuri principale inclsuiv minutele de overtime înm caz de egalitate. Astfel, majoritatea operatorilor, inclusiv pariuri Unibet vor considera că Chicago Bulls a învins pe Detroit Pistons și dacă victoria a fost obținută în prelungiri. De exemplu, scorul este 88-88 după timpul regulmanentar, iar Bulls obțin victoria cu 102-100 în prelungiri. 

Un pariu pe victoria echipei din Chicago va fi validat câștigător. Foarte populare sunt și pariurile pe scorul din cele patru sferturi, dar și liniile de total (over/under), care de obicei în sezonul regulat din NBA vor fi afișate doar cu câteva ore înainte de meci. Motivul? Se joacă uneori din două în două zile, chiar în fiecare zi și pot apărea accidentări nedorite, iar ritmul unei echipe poate fi tulburat de una sau de două absențe importante. 

Unibet pariuri pe hochei pe gheață

unibet pariuri online hochei

Un alt sport eminamente american este și hocheiul pe gheață, care a făcut carieră și în pariurile sportive din ultimii douăzeci de ani. Vorbim de NHL, National Hockey League, unde câștigarea Cupei Stanley este cel mai grozav moment pentru un jucător profesionist. Acest campionat nu a avut parte de o dominare clară în ultimii ani, în ultimii zece ani campionatul fiind câștigat de următoarele echipe:

 • 2010 – Chicago Blackhawks; 2011 – Boston Bruins;
 • 2012 – Los Angeles Kings; 2013 – Chicago Blackhawks; 2014 – Los Angeles Kings;2015 – Chicago Blackhawks;
 • 2016 – Pittsburgh Penguins; 2017 – Pittsburgh Penguins; 2018 – Washington Capitals; 2019 – St. Louis Blues.

Pariuri Unibet merge și pe calea cotelor speciale pentru hochei, în live sau în prelive, oferind un vast catalog de partide inter-cluburi sau inter-țări. Iată câteva dintre pariurile sportive pe hochei pe care le vei putea testa cu Unibet pariuri sportive:

 • Echipa câștigătoare (două variante, incluzând prelungiri și lovituri de pedeapsă); Echipa câștigătoare (trei variante, egalul fiind inclus între opțiunile de pariere). Aici vorbim doar de timpul regulamentar, cele trei reprize de 20 de minute;
 • Total goluri (cu varianta care include doar timpul regulamentar sau cu varianta care iau în considerare și pprelungirile și penalty-urile);
 • Handicapuri asiatice și europene cu două sau trei variante;
 • Echipa care înscrie prima; Echipa care înscrie ultima;  Scor corect; Diferența de scor; Șansa dublă (1X, X2, 12);
imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

 • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri

Ghid Pariuri Unibet Pentru Fiecare Sport

E posibil ca uneori inspirațai să te părăsească și să vrei totuși să revii în lumea cotelor de top. Pariuri online Unibet nu te lasă la greu și îți propune câteva ghiduri din care să te poți inspira cum se cuvine. De exemplu, la o primă trecere prin lista de ghiduri ne-a făcut cu ochiul ghidul Unibet fotbal american, unde vei găsi și informații cu privire la streamureile disponibile, inclusiv pentru a urmări Super Bowl, finala NFL, una dintre cele mai așteptate competiții de pe mapamond, în fiecare an.

În secțiunea dedicată fotbalului americani afli cele mai noi trucuri , care să te ajute să înveți jocul și pe această disciplină sportivă. Alte ghiduri spectaculoase oferite de Unibet pariuri online sunt:

Folosește la maximum oportunitatea de a folosi informațiile din aceste ghiduri și fii printre câștigători atunci când se trage linie la câștiguri.

Tot la pariuri sportive Unibet găsești o secțiune interesantă de Unibet Bingo cu premii zilnice!

Statistici și Livescore Pentru Pariuri Online Unibet

Îți lansăm o provocare. Nu credem că există competiție sportivă din ultima perioadă despre care nu vei găsi informații în baza de date pusă la punct de developerii de la pariuri online Unibet. Iată câteva statistici interesante:

Secțiunea de Știri Despre Unibet România Pariuri Sportive

unibet romania pariurile

Aici vei afla tot timpul ultimele informații de pe marile arene sportive ale lumii, unde au loc meciurile care contează și pe care merită să mizezi sume importante. Fie că vorbim de meciurile Simonei Halep, de playoff-ul din NBA sau de cel mai recent derby din Liga 1, toate datele zilei vor fi de găsit în secțiunea de știri Unibet pariuri sportive. Pe lângă informație, aici vei găsi și analiză sau predicție, pentru că uneori nu găsești ideile cele mai bune pentru combo-urile tale inspirate.

Să luăm următorul exemplu: ne aflăm în plin turneu de tenis de la Wimbledon, iar tu ai urmărit un anumit jucător, care a excelat la capitolul prim serviciu și ași. Vrei să mizezi pe over/under un număr de ași în meci, însă nu ai aflat că jucătorul tău a suferit o accidentare la încheietura mâinii cu care servește.

Sau, varianta bună, mergi în secțiunea de știri de la Unibet pariuri online și revezi ideea ta de pariu cu informațiile pe care le-ai citit și disecat. Te poți reorienta spre alte meciuri, poți paria împotriva jucătorului tău sau chiar alege varianta pariuri live Unibet. Consultă ciu încredere secțiunea de știri de la bookmakerul tău preferat.  

Blog-ul Pariuri Online Unibet

Zona de blog este una foarte important pentru acest operator de pariuri. Aici poți afla și noutăți din sport, dar și povești frumoase cu care s-a scris istoria anumitor discipline sportive. Iată numai câteva articole care ne-au atras atenția pe blogul pariuri Unibet:

Pentru a putea fi pe plus în jocul tău de pariuri, e nevoie să cunoști și istoria sportului, iar acest operator exact acest lucru încearcă să îl facă cu secțiunea de blog. Vezi care sunt părerile Unibet reale ale jucătorilor!

Customer Support la Unibet Casa de Pariuri

Unibet pariuri online este și despre clienți fericiți și mulțumiți, asta însemnând un serviciu de support tehnic foarte bine pus la punct. Nu e de ajuns să oferi cote foarte bune, transmisii live ale  foarte multor partide și promoții de top, dacă nu ești capabil să rezolvi în timp real problemele cu care s epot confrunta jucătorii.

Fie căe  vorba de buguri sau de probleme de mentenanță tehnică, pariuri online Unibet e alături de jucători pentru a rezolva orice apare neprevăzut. Astfel, singura preocupare a ta rămâne jocul, aspectele tehnice rămânând în grija operatorului. Există trei opțiuni prin care poți ajunge să comunici cu echipa de support tehnic a bookmakerului:

Metode Plată Pentru Unibet Casa de Pariuri

unibet casa de pariuri plata

Cardurile bancare, portofelele electronice, transferul bancar, dar și alte metode de depunere și de retragere fonduri înseamnă extrem de mult la Unibet casa de pariuri. În contiuare îți prezentăm care sunt sumele minime și maxime la retragere, cât durează până ți se alimentează contul de jucător (la depunere) sau cardul bancar ori contul (la retragere), care sunt metodele excluse de la bonusuri și promoții, dar și alte informații care ți s-ar putea părea utile pentru jocul tău alături de Unibet pariuri sportive.

Există opțiuni de carduri bancare de la MasterCard, Maestro și VISA, opțiuni de e-wallets de la Skrill, există trasnferul bancar, dar și populara variantă cu PaySafe Card (cardul cu valoare fixă, disponibil doar la depunere). Mai jos regăsești sumele minime pentru depunere și retragere Unibet:

 • Depuneri Card bancar = 25 – 50.000 RON
 • Depuneri Skrill = 65 – 50.000 RON
 • Depuneri Paysafe Card = 25 – 200 RON
 • Trustly = 50 RON
 • Retrageri Card bancar = 50 – 50.000 RON
 • Retrageri Skrill = 65 RON minim
imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

 • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri

Despre Unibet România Pariuri Sportive

Compania a fost înființată în 1997 avâdn încă de la început dezideratul de a împărtăși cunoștințele despre sporturi altor jucători, pentru ca aceștia să poată paria informați. Aceasta este de fapt și filosofia de viață a fondatorului grupului, suedezul Anders Ström.

Flosofia respectivă se păstrează și în prezent, asta chiar dacă compania este acum mult mai mare și face parte dintr-un grup puternic cu rezultate extraordinare la nivel internațional. Iată care sunt pe scurt obiectivele propuse de operatorul de pariuri la mai mult de 23 de ani de la lansare:

Pariuri Online Unibet în Social Media

unibet pariuri socials

Grupul își face masiv simițită prezența pe rețelele de socializare, unde utilizatorii află din timp care sunt cele mai noi trenduri în materie de pariuri sportive.

 • Bundesliga
 • Champions League
 • La Liga
 • Europa League
 • Joc Responsabil
 • Naționala
 • Premier League
 • Liga 1
 • Serie A

Joc Responsabil la Unibet Casa de Pariuri

Întotdeauna vom pune jocul responsabil înaintea câștigurilor speciale, generate de echipa ta preferată. Jocurile de noroc nu trebuie să genereze niciodată efecte negative asupra vieții sociale, financiare și de familie ale niciunui jucător de pariuri sportive.

Pariuri Unibet este pregătit să îți ofere suportul de care ai nevoie atunci când simți că cazinourile sau pariurile încep să îți controleze viața. Testarea profilului de jucător este unul dintre insrumentele pe care le ai la dispoziție. De asemenea, ai posibilitatea de bifare a unei opțiuni care să te țină prezent cu mediul din jurul tău.

Alertele de verificare a realității vor apărea pe ecranul dispozitivului (telefon sau laptop) atunci când sunteți logat în cont. Vor veni la fiecare 60 de minute. Alertele de verificare a realității vor conține informații despre timpul de logare, despre câștigurile din sesiunea respectivă. După alertă, poți alege să faci o pauză sau să conitnui jocul.

Concluzii – Pariuri Sportive Unibet

Aceasta a fost recenzia în care am prezentat case de pariuri online Unibet cu toate aspectele sale, prozitive și negative. Am vorbit despre toate tipurile de bonus pe care le găsești la operatorul tău favorit, ți-am arătat cum să construiești Unibet primul pariu ca mai apoi să începi să te gândești la profit. Apoi am vorbit despre principalele tipuri de pariuri pe care le poți încerca pe sporturile principale (Unibet fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață).

Ne-am uitat mai apoi la conținutul original pe care îl oferă Unibet pariuri online pentru userii cu conturi active. Aici vorbim despre secțiunea de știri, blog, statistici și livescore. A urmat o secțiune mai tehnică, în care am prezentat echipa de support tehnic, aplicația mobilă, metodele de depunere și retragere (carduri bancare, portofele electronice, transferul bancar, Paysafe Card și Online Banking Trustly). Fără aceste informații extrem de precise și importante nu poți să te bucuri de jocul tău alături de Unibet pariuri sportive. 

Întrebări frecvente despte pariuri online Unibet

Înante de a trece să-ți rezolvi problema cu echipa de suport, poate că e bine să te uiți puțin la întrebările și răspunsurie cu care s-au confruntat și alți utlizatori de la pariuri Unibet. Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru Unibet com pariuri sportive, foarte des întâlnite între jucători:

⭐ Un meci a fost amânat sau suspendat din cauza virusului SARS-CoV-2. Ce se întâmplă cu pariurile mele?

Dacă data și ora unui eveniment se modifică înainte de începere, acest lucru poate afecta pariul tău. Dacă este vorba de mai mult de 12 de ore înainte sau după ora inițială de începere, atunci pariul tău va fi anulat cu cota 1 (sau voidat). Dacă este vorba de mai puțin de 12 de ore înainte sau după ora inițială de începere, atunci pariul tău va rămâne valabil.

⭐ Ce opțiuni sunt disponibile pe aplicația mobilă pentru pariuri sportive Unibet?

Pe mobil ai disponibilă toata oferta Unibet pariuri online: Pariuri pre-meci și pariuri live Unibet pe meciurile preferate de fotbal, rugby, tenis, handbal, Formula 1; Pariere 24/7 pe sporturi internaționale, la cele mai bune cote. Verifică tot ce ai nevoie; Scoruri live și știri actualizate pentru echipele care contează; Pariuri single și combo-uri spectaculoase; istoric de pariere detaliat, pentru a lua cele mai bune decizii; Ușor de navigat, oferă experiență individuală.

⭐ De ce nu avanseaza rulajul bonusului tău de la case de pariuri Unibet?

Rulajul avansează doar după ce pariurile plasate au primit un status final. Pariurile încasate anticipat (cashout) precum și cele anulate (cele care primesc cota 1) nu se iau în considerare la calculul rulajului. Doar pariurile cu cote de minim 1,4 se iau în considerare pentru progresia bonusului. Pariurile combinate live/pre-meci nu sunt luate în considerare. Unele produse contribuie doar 10% către rulaj, verifică lista finală de la Unibet pariuri sportive.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

 • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Joc pe mobil sau PC
 • Tipuri variate de pariuri

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
horoscop pești 2021

Horoscop Pești 2021

6 ianuarie 2021

Horoscop Pești 2021 – Generalități Dificultatea de a câștiga inima unui nativ din zodia Pești rămâne în continuare o barieră greu de distrus. Se înarmează mereu cu un sarcasm greu de înțeles, iar dacă ajungi să enervezi un astfel de nativ, nu vei scăpa fără câteva vorbe dulci. Horoscop Pești 2021 Dragoste În horoscop Pești […]

Citeste mai mult
admiral mobile

Admiral Aplicație – Cum Joci pe Admiral Android și iOS

19 mai 2021

Cele mai noi jocuri de tip cazino sunt acum disponibile direct de pe telefonul tău mobil sau de pe tabletă, prin intermediul aplicației Admiral Mobile App. Astăzi îți arătăm cum să descarci și să utilizezi Admiral Aplicație pentru iOS și Android. Ți-am pregătit un articol cu toate informațiile despre cea mai tare Admiral aplicație mobilă! […]

Citeste mai mult
cum joci la winbet live casino oferta

Winbet Live Casino – Ghid de Jocuri Live Winbet

21 decembrie 2020

Dacă ești un fan înfocat al jocurilor de noroc online, dar în același timp dorești să trăiești experiența unui casino ca în Las Vegas, atunci chiar trebuie să vezi secțiunea de Winbet live casino! Vei juca cu dealeri reali și vei explora colecția vastă de jocuri unde chiar nu ai cum să te plictisești! Dar […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!