cât durează un meci de fotbal Blog   /   23 decembrie 2022   /   Alex Simionescu

Cât Durează un Meci de Fotbal – Info & Curiozități

5/5 - (1 vote)

Dacă vrei să vezi cât durează un meci de fotbal, atunci citește articolul nostru. Vom discuta atât despre fotbalul clasic, european, cât și despre fotbalul în sală și fotbalul american. În afară de durata meciurilor, vom discuta și despre prelungiri și despre regulile generale ale acestor sporturi pe care poți paria la case pariuri.

logo betano online
100% până la 500 RON
  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Cât durează o repriză de fotbal?

Toate cele 3 sporturi se joacă după cronometru. Astfel, timpul standard de joc pentru fotbal este de 90 de minute, pentru fotbalul american este de 60 de minute, iar pentru fotbalul în sală timpul standard este de 40 de minute.

Mai sus am văzut cât durează un meci de fotbal, cât durează un meci de fotbal american și cât durează un meci de fotbal în sală. Dar la capitolul reprize, lucrurile stau puțin diferit.

La fotbalul clasic, sunt două reprize, fiecare a câte 45 de minute. La fotbalul american, sunt 4 reprize, fiecare având câte 15 minute. Fotbalul în sală, numit și futsal, are două reprize a câte 20 de minute.

Citește mai multe despre pariuri fotbal!

Cât durează un meci de fotbal? – prelungiri și time-out

Reguli generale

Am văzut până acum cât timp durează un meci de fotbal, analizând 3 tipuri diferite. La fel de diferite sunt și aceste sporturi între ele când vine vorba despre regulament.

Nu uita că ți-am pregătit detalii și despre pariuri fotbal american!

Cât durează un meci de fotbal – curiozități

Concluzii

În articolul de astăzi, am văzut cât timp durează un meci de fotbal. Pentru că această informație este cunoscută majorității oamenilor, am văzut și cât durează un meci de fotbal american și unul de futsal. Deși cele 3 sporturi au aceleași rădăcini, în ziua de astăzi, sunt jocuri total diferite, cu alt timp de joc și cu alte reguli.

logo betano online
100% până la 500 RON
  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește mai mult:

Alte Articole

horoscop fecioară 2021

Horoscop Fecioară 2021

9 ianuarie 2021
Horoscop Fecioară 2021 – Ce te așteaptă în 2021? Horoscop Fecioară 2021 Dragoste Horoscop fecioară 2021 spune că mulțumită avântului și poftei de iubire pe care le-ai căpătat după începutul acestui an, vei avea parte și de foarte multe trăiri emoționale și până și cel mai mic lucru te va face fie foarte fericit, fie […]
Citeste mai mult
bonus pariuri winmasters

Bonus Pariuri Winmasters – 500 RON și 40 RON Freebet

24 mai 2021
Este plăcut să plasezi pariuri din confortul casei și să te lupți pentru fiecare pronostic pe care urmează să îl plasezi. De obicei este nevoie de multe minute de analiză și efort pentru a putea avea mai multe șanse ca meciurile tale să îți aducă niște bani. Un bonus pariuri Winmasters este disponibil așa că […]
Citeste mai mult
oferte si promotii vlad cazino cu premii online

Promoții cu Premii Vlad Cazino – Tech Drop Vlad Cazino

12 ianuarie 2023
Deja au trecut câteva zile bune de la Anul Nou, iar Vlad Cazino își animă jucătorii cu super promoții cu premii. Continuă să citești pentru a afla mai multe despre cum poți câștiga gadgeturi de top la promoție Vlad Cazino Tech Drop! În ce constă această promoție Vlad Cazino? În perioada 9 – 15 ianuarie, […]
Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!