cat dureaza un meci de fotbal Blog   /   23 decembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Cât Durează un Meci de Fotbal – Info & Curiozități

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 17 noiembrie 2023

5/5 - (1 vote)

Dacă vrei să vezi cât durează un meci de fotbal, atunci citește articolul nostru. Vom discuta atât despre fotbalul clasic, european, cât și despre fotbalul în sală și fotbalul american. În afară de durata meciurilor, vom discuta și despre prelungiri și despre regulile generale ale acestor sporturi pe care poți paria la case pariuri.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Cât durează o repriză de fotbal?

Toate cele 3 sporturi se joacă după cronometru. Astfel, timpul standard de joc pentru fotbal este de 90 de minute, pentru fotbalul american este de 60 de minute, iar pentru fotbalul în sală timpul standard este de 40 de minute.

Mai sus am văzut cât durează un meci de fotbal, cât durează un meci de fotbal american și cât durează un meci de fotbal în sală. Dar la capitolul reprize, lucrurile stau puțin diferit.

La fotbalul clasic, sunt două reprize, fiecare a câte 45 de minute. La fotbalul american, sunt 4 reprize, fiecare având câte 15 minute. Fotbalul în sală, numit și futsal, are două reprize a câte 20 de minute.

Citește mai multe despre pariuri fotbal!

Cât durează un meci de fotbal? – prelungiri și time-out

Reguli generale

Am văzut până acum cât timp durează un meci de fotbal, analizând 3 tipuri diferite. La fel de diferite sunt și aceste sporturi între ele când vine vorba despre regulament.

Nu uita că ți-am pregătit detalii și despre pariuri fotbal american!

Cât durează un meci de fotbal – curiozități

Concluzii

În articolul de astăzi, am văzut cât timp durează un meci de fotbal. Pentru că această informație este cunoscută majorității oamenilor, am văzut și cât durează un meci de fotbal american și unul de futsal. Deși cele 3 sporturi au aceleași rădăcini, în ziua de astăzi, sunt jocuri total diferite, cu alt timp de joc și cu alte reguli.

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
validare cont Vlad Cazino

Validare Cont Vlad Cazino – Cum îți verifici contul online

25 octombrie 2021

Procesul de validare cont Vlad Cazino reprezintă cea mai ușoară metodă prin care poți accesa un bonus atractiv fără depunere. Află în acest articol care sunt pașii pentru a-ți verifica contul de jucător, ce documente trebuie trimise la echipa de relații clienți și multe alte detalii despre verificarea contului la Vlad Cazino. Cum să-ți deschizi […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri fnatic rising vs navi junior

Ponturi Pariuri Fnatic Rising vs Natus Vincere Junior

30 iulie 2021

Bine ai venit pe blog-ul nostru, aici vei găși analize interesante ale meciurilor disputate în scenă eSports. Mai exact, în titlul Counter Strike: Global Offensive. Îți vom prezența atât cotele, cât și cele mai bune ponturi și opțiuni de pariere. În blogul de astăzi, vom vorbi despre partida dintre fnatic Rising vs NAVI Junior. Meciul […]

Citeste mai mult
ponturi pariuri misfits premier vs ago rogue

Ponturi Pariuri Misfits Premier vs AGO Rogue

20 aprilie 2021

Echipele de junior ale giganților de la ROGUE și a celor de la Misfits Gaming, numite echipe Academy în lumea gaming-ului profesionist, se vor înfrunta în cea de-a opta zi a turneului EU Masters. Meciul de tip best of one va fi jucat în grupa B, Main Event, ultima etapă înainte de începerea sferturilor de […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!