...
pariuri fotbal Blog   /   1 septembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Fotbal – Cum Se Pariază Pe Fotbal

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 8 ianuarie 2024

5/5 - (2 votes)

Fotbalul este sportul pentru care casele de pariuri sportive au cea mai bogată şi mai diversificată ofertă, cuprinzând multiple posibilităţi pentru pariori. Află în continuare cum poţi să plasezi pariuri pe fotbal la case pariuri!.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Până la 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Cash & Bonus + 50 RON Pariuri Gratuite

  • La prima depunere de minim 50 RON, primești 100% pariu fără risc din depozit, cu valoare maximă de 500 RON.
  • Primești bonus 300 Rotiri Gratuite în 5 zile lucrătoare de la prima depunere.
  • După primul depozit, revendici și 2 pariuri gratuite în valoare de 25 RON fiecare

Unde poţi plasa pariuri fotbal

Bucurându-se de o largă audienţă din partea publicului spectator sau telespectator, fotbalul este cel mai popular sport din lume, fiind jucat de aproximativ 250 de milioane de jucători, din peste 200 de ţări. Iată care sunt cele mai interesante competiţii la care poţi plasa pariuri pe fotbal:

Campionatul Mondial de Fotbal

Organizată de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor de Fotbal (FIFA), această competiţie aliniază la start cele mai puternice echipe naţionale de fotbal de pe mapamond. Se desfăşoară odată la 4 ani, în diferite ţări de pe glob, şi oferă partide interesante şi pline de luptă încă din faza grupelor.

Acest eveniment e foarte ofertant în materie de pariuri fotbal. Poţi miza pe echipele tale favorite chiar din faza meciurilor din turneele de calificare. În formatul actual, la turneul final participă 32 de echipe, iar meciurile se joacă pe durata a 4 săptămâni, cuprinzând faza grupelor, faza eliminatorie şi, desigur, finala.

Cele mai multe titluri de campioane mondiale sunt deţinute în ordine de Brazilia, Germania, Italia, Argentina, Franţa şi Uruguay.

Nu uita să citești și despre handicap european la pariuri și handicap asiatic!

Campionatul European de Fotbal

Această competiţie majoră este organizată o dată la 4 ani, de către Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA). La turneul final participă echipele calificate direct din grupele de calificare sau în urma meciurilor de baraj.

Dată fiind miza (titlul european la fotbal), partidele din fazele de calificare sau cele de la turneul final sunt extrem de disputate şi constituie un bun prilej pentru a plasa pariuri sportive fotbal. Cele mai titrate echipe europene de fotbal sunt selecționatele Germaniei, Spaniei, Italiei şi Franţei.

Liga Campionilor Europeni la Fotbal

Are loc anual şi este un adevărat campionat european al cluburilor, acest festival fotbalistic aliniind la start cele mai puternice echipe de club din Europa. Nume mari, precum Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Bayern Munchen, Barcelona sau PSG pot fi întâlnite adesea în fazele finale ale competiţiei. Oferind partide atrăgătoare încă din faza grupelor de calificare, liga este o bună oportunitate pentru a plasa pariuri pe fotbal.

Campionate importante de fotbal din Europa

Cele mai pariate meciuri de fotbal sunt cele care se desfăşoară în campionatele Angliei, Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei. Nu e de mirare, atâta timp cât fotbalul în aceste ţări beneficiază de investiţii majore, în campionatele lor evoluând cei mai talentaţi jucători din toate colţurile lumii. De regulă, cei mai buni jucători străini care activează la cluburile din aceste ligi fac parte din echipele naţionale ale ţărilor din care provin.

Dacă ești fan al sporturilor, pariuri schi și pariuri ciclism ar putea fi pentru tine!

În ofertele caselor de pariuri vei găsi şi meciuri din alte competiţii interesante pe care poţi plasa pariuri sportive fotbal. În cele ce urmează ne vom opri asupra principalelor tipuri de pariuri fotbal. Iată cum se pariază pe fotbal şi ce înseamnă fiecare tip de pariu:

Pariuri fotbal pe câştigător

Face parte din categoria pariurilor antepost sau pe termen lung şi îţi oferă posibilitatea să mizezi pe echipa care crezi că se va impune într-un campionat sau pe naţionala care va câştiga următorul campionat european sau mondial.

Fiecare competiţie are înainte de start favoriţii ei, aşa că te poţi informa cu privire la aceştia. Totuşi, înainte să mizezi că o echipă de club va câştiga un anume campionat, este bine să te informezi cu privire la forma principalilor jucători şi la transferurile pe care le-a făcut în pauza competiţională.

Pariuri fotbal pe câștigător meci

Este cel mai folosit tip de pariu şi îţi oferă posibilitatea să mizezi că una dintre echipele care urmează să se întâlnească va obţine victoria, va pierde sau va face egal. Ai la dispoziţie următoarele variante de pariere:

Pariuri fotbal de tip şansă dublă

Cotele oferite pentru acest tip de pariu nu sunt mari, dar posibilitatea ca pronosticul dat să se adeverească este mai mare. Îţi oferă următoare opţiuni de pariere:

Dacă ești fan al curselor nu uita să citești despre pariuri Formula 1 și pariuri Nascar!

Pariuri fotbal pe victorie

Este un pariu de tip draw no bet, la care egalul nu se ia în considerare. În caz că meciul se termină la egalitate, evenimentul primeşte cota 1 şi miza se returnează. Cotele oferite pentru victorie sunt mai mici, dar îţi oferă posibilitatea să recuperezi investiţia în cazul în care favoriţii tăi nu înving, dar nici nu pierd.

Pariuri fotbal pe total goluri

Este un pariu de tip sub/peste şi se referă la numărul de goluri care se vor înscrie, după caz, în tot meciul, în prima repriză sau în a doua repriză. Tot pentru pariuri pe goluri avem şi următoarele variante de pariere:

Pariuri sportive fotbal de tip pauză sau final (psf)

Evenimentul pe care ai pariat devine câștigător dacă pronosticul tău se adevereşte la pauză sau la final. Acest tip de pariu cuprinde următoarele variante de pariere:

Vezi care sunt ofertele de care poți beneficia la pariuri Unibet și pariuri Netbet!

Pariuri sportive fotbal de tip pauză/final

Este un pronostic mai dificil de dat, deoarece cuprinde atât rezultatul de la pauză, cât şi cel de la finalul întâlnirii. Cotele oferite pentru acest tip de miză sunt mari şi ai la dispoziţie următoarele variante de pariere:

Concluzii pariuri sportive fotbal

Oferta de pariuri pe fotbal e mult mai cuprinzătoare, aşa cum vei observa dacă intri pe unul dintre site-urile caselor de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că fiecare competiţie vine cu propriile sale condiţii de desfăşurare, iar tipurile de miză pot depinde de complexitatea evenimentului. Descoperă variantele de pariuri fotbal care crezi că ţi se potrivesc şi începe să mizezi pre – meci sau live pe echipele tale favorite!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Până la 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Cash & Bonus + 50 RON Pariuri Gratuite

  • La prima depunere de minim 50 RON, primești 100% pariu fără risc din depozit, cu valoare maximă de 500 RON.
  • Primești bonus 300 Rotiri Gratuite în 5 zile lucrătoare de la prima depunere.
  • După primul depozit, revendici și 2 pariuri gratuite în valoare de 25 RON fiecare

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
idei de boardgames in 2 pentru jucatori

Boardgames în 2, pe perioada carantinei

8 mai 2020

De ce boardgames în 2? Răspunsul este unul cât se poate de simplu: pentru că tu, ca mulți alții, în momentul actual locuiești cu cineva. Iar în această perioadă în care presiunea socială și măsurile luate de autorități cântăresc destul de greu din punct de vedere psihologic, este important să îți ocupi timpul cu ceva […]

Citeste mai mult
winboss bonus bun venit

Winboss Bonus Bun Venit – 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

28 mai 2024

Astăzi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre Winboss și bonusul la înregistrare de până la 6000 RON și 600 de rotiri gratuite. Noi am testat această ofertă și ne-am distrat la maxim cu toate sloturile disponibile! Citește articolul nostru și profită și tu de Winboss bonus de bun venit la primele depuneri! Winboss […]

Citeste mai mult
banner maxbet virtuale

Maxbet Pariuri Virtuale – Cum Plasezi Pariuri Virtuale la Maxbet

25 noiembrie 2020

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să călătorești în viitor? Sau cum este să fii actorul principal dintr-un film regizat și produs de tine în care tu să fii unul dintre cei mai mari miliardari ai lumii? Ei bine, cu ajutorul Maxbet Virtuale ai posibilitatea de a porni în aventura vieții tale care să îți […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!