pariuri fotbal Blog   /   1 septembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Fotbal – Cum Se Pariază Pe Fotbal

5/5 - (2 votes)

Fotbalul este sportul pentru care casele de pariuri sportive au cea mai bogată şi mai diversificată ofertă, cuprinzând multiple posibilităţi pentru pariori. Află în continuare cum poţi să plasezi pariuri pe fotbal la case pariuri!.

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Unde poţi plasa pariuri fotbal

Bucurându-se de o largă audienţă din partea publicului spectator sau telespectator, fotbalul este cel mai popular sport din lume, fiind jucat de aproximativ 250 de milioane de jucători, din peste 200 de ţări. Iată care sunt cele mai interesante competiţii la care poţi plasa pariuri pe fotbal:

Campionatul Mondial de Fotbal

Organizată de Federaţia Internaţională a Asociaţiilor de Fotbal (FIFA), această competiţie aliniază la start cele mai puternice echipe naţionale de fotbal de pe mapamond. Se desfăşoară odată la 4 ani, în diferite ţări de pe glob, şi oferă partide interesante şi pline de luptă încă din faza grupelor.

Acest eveniment e foarte ofertant în materie de pariuri fotbal. Poţi miza pe echipele tale favorite chiar din faza meciurilor din turneele de calificare. În formatul actual, la turneul final participă 32 de echipe, iar meciurile se joacă pe durata a 4 săptămâni, cuprinzând faza grupelor, faza eliminatorie şi, desigur, finala.

Cele mai multe titluri de campioane mondiale sunt deţinute în ordine de Brazilia, Germania, Italia, Argentina, Franţa şi Uruguay.

Nu uita să citești și despre handicap european la pariuri și handicap asiatic!

Campionatul European de Fotbal

Această competiţie majoră este organizată o dată la 4 ani, de către Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA). La turneul final participă echipele calificate direct din grupele de calificare sau în urma meciurilor de baraj.

Dată fiind miza (titlul european la fotbal), partidele din fazele de calificare sau cele de la turneul final sunt extrem de disputate şi constituie un bun prilej pentru a plasa pariuri sportive fotbal. Cele mai titrate echipe europene de fotbal sunt selecționatele Germaniei, Spaniei, Italiei şi Franţei.

Liga Campionilor Europeni la Fotbal

Are loc anual şi este un adevărat campionat european al cluburilor, acest festival fotbalistic aliniind la start cele mai puternice echipe de club din Europa. Nume mari, precum Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Bayern Munchen, Barcelona sau PSG pot fi întâlnite adesea în fazele finale ale competiţiei. Oferind partide atrăgătoare încă din faza grupelor de calificare, liga este o bună oportunitate pentru a plasa pariuri pe fotbal.

Campionate importante de fotbal din Europa

Cele mai pariate meciuri de fotbal sunt cele care se desfăşoară în campionatele Angliei, Spaniei, Italiei, Germaniei şi Franţei. Nu e de mirare, atâta timp cât fotbalul în aceste ţări beneficiază de investiţii majore, în campionatele lor evoluând cei mai talentaţi jucători din toate colţurile lumii. De regulă, cei mai buni jucători străini care activează la cluburile din aceste ligi fac parte din echipele naţionale ale ţărilor din care provin.

Dacă ești fan al sporturilor, pariuri schi și pariuri ciclism ar putea fi pentru tine!

În ofertele caselor de pariuri vei găsi şi meciuri din alte competiţii interesante pe care poţi plasa pariuri sportive fotbal. În cele ce urmează ne vom opri asupra principalelor tipuri de pariuri fotbal. Iată cum se pariază pe fotbal şi ce înseamnă fiecare tip de pariu:

Pariuri fotbal pe câştigător

Face parte din categoria pariurilor antepost sau pe termen lung şi îţi oferă posibilitatea să mizezi pe echipa care crezi că se va impune într-un campionat sau pe naţionala care va câştiga următorul campionat european sau mondial.

Fiecare competiţie are înainte de start favoriţii ei, aşa că te poţi informa cu privire la aceştia. Totuşi, înainte să mizezi că o echipă de club va câştiga un anume campionat, este bine să te informezi cu privire la forma principalilor jucători şi la transferurile pe care le-a făcut în pauza competiţională.

Pariuri fotbal pe câștigător meci

Este cel mai folosit tip de pariu şi îţi oferă posibilitatea să mizezi că una dintre echipele care urmează să se întâlnească va obţine victoria, va pierde sau va face egal. Ai la dispoziţie următoarele variante de pariere:

Pariuri fotbal de tip şansă dublă

Cotele oferite pentru acest tip de pariu nu sunt mari, dar posibilitatea ca pronosticul dat să se adeverească este mai mare. Îţi oferă următoare opţiuni de pariere:

Dacă ești fan al curselor nu uita să citești despre pariuri Formula 1 și pariuri Nascar!

Pariuri fotbal pe victorie

Este un pariu de tip draw no bet, la care egalul nu se ia în considerare. În caz că meciul se termină la egalitate, evenimentul primeşte cota 1 şi miza se returnează. Cotele oferite pentru victorie sunt mai mici, dar îţi oferă posibilitatea să recuperezi investiţia în cazul în care favoriţii tăi nu înving, dar nici nu pierd.

Pariuri fotbal pe total goluri

Este un pariu de tip sub/peste şi se referă la numărul de goluri care se vor înscrie, după caz, în tot meciul, în prima repriză sau în a doua repriză. Tot pentru pariuri pe goluri avem şi următoarele variante de pariere:

Pariuri sportive fotbal de tip pauză sau final (psf)

Evenimentul pe care ai pariat devine câștigător dacă pronosticul tău se adevereşte la pauză sau la final. Acest tip de pariu cuprinde următoarele variante de pariere:

Vezi care sunt ofertele de care poți beneficia la pariuri Unibet și pariuri Netbet!

Pariuri sportive fotbal de tip pauză/final

Este un pronostic mai dificil de dat, deoarece cuprinde atât rezultatul de la pauză, cât şi cel de la finalul întâlnirii. Cotele oferite pentru acest tip de miză sunt mari şi ai la dispoziţie următoarele variante de pariere:

Concluzii pariuri sportive fotbal

Oferta de pariuri pe fotbal e mult mai cuprinzătoare, aşa cum vei observa dacă intri pe unul dintre site-urile caselor de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că fiecare competiţie vine cu propriile sale condiţii de desfăşurare, iar tipurile de miză pot depinde de complexitatea evenimentului. Descoperă variantele de pariuri fotbal care crezi că ţi se potrivesc şi începe să mizezi pre – meci sau live pe echipele tale favorite!

imagine cu logo-ul unibet cazino black

100% Bonus Pariu Fără Risc 300 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH

  • Primești dublu la primul pariu + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Joc pe mobil sau PC
  • Tipuri variate de pariuri

Citește mai mult:

Alte Articole

închidere cont Maxbet

Închidere Cont Maxbet – Cum Să Joci Responsabil

28 ianuarie 2022

Jocurile de noroc au fost iubite dintotdeauna. Însă de când există variantele online de a juca, acestea au prins un avânt și mai mare. Totuși, trebuie să ții mereu cont că acestea nu sunt altceva decât o formă de divertisment. De aceea, în acest articol îți vom prezenta câteva opțiuni de joc responsabil și chiar […]

Citeste mai mult
câștig instant

Cum poți obține câștiguri instant?

25 iunie 2021

Câștigurile instant sunt vânate de toți jucătorii și nu numai – până la urmă, cine nu își dorește un câștig instant fără să depună prea mult efort? În articolul de astăzi  îți vom arăta cum să profiți de principalele modalități de a pune mâna pe niște premii pe loc. Modalități simple de obținere câștiguri instant […]

Citeste mai mult
promotii betano cu depunere

Promoții Betano cu Depunere – 100 Rotiri Gratuite cu Betano Cash

3 ianuarie 2024

Betano ține mereu cont de dorințele jucătorilor săi, așa că, de ceva timp, aceștia au la dispoziție noua metodă de plată cash direct în cont, Betano Cash. Însă noutățile nu se opresc aici, căci jucătorii care depun prin metoda Betano Cash în perioada promoției au șansa de a câștiga până la 100 rotiri gratuite Betano. […]

Citeste mai mult
Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!