pariuri tenis de masă Blog   /   23 septembrie 2022   /   Paul Anghelescu

Pariuri Tenis de Masă – Cum se Pariază & Sfaturi

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 ianuarie 2024

5/5 - (2 votes)

Apărut în Anglia la sfârşitul secolului al XIX-lea, la început ca o formă de divertisment pentru aristocraţia britanică, tenisul de masă a cunoscut o răspândire rapidă, devenind un sport care se putea juca oricând şi oriunde. În cele ce urmează vei afla mai multe despre acest joc, de la reguli şi competiţii importante, până la tipuri de pariuri. Descoperă cum se pariază pe tenis de masă la case pariuri!

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Ce e bine să ştii înainte să plasezi pariuri tenis de masă

Dacă la început jocul se practica pe orice masă, atâta timp cât aveai la dispoziţie o minge, două palete şi un fileu improvizat, odată cu organizarea competiţiilor s-a impus şi un regulament. Iată câteva dintre regulile după care se desfăşoară acest sport:

Citește despre cum se pariază pe fotbal!

Competiţii pentru pariuri sportive tenis de masă

La nivel competiţional, tenisul de masă este mai popular în Asia de Est şi Europa. Iată care sunt principalele competiţii pentru care casele de profil cuprind în ofertă pariuri sportive tenis de masă:

Sub acelaşi patronaj, tot din doi în doi ani, dar în anii pari, au loc Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, atât la masculin cât şi la feminin. Având în vedere că la aceste competiţii se întâlnesc cei mai valoroşi sportivi la tenis de masă din lume, ele reprezintă o bună oportunitate pentru a plasa pariuri pe tenis de masă.

Alte competiţii interesante, unde poţi plasa pariuri tenis de masă, sunt Campionatele Europene de tenis de masă U21 şi Campionatele Europene de tenis de masă pentru tineret. Să vedem în continuare care sunt principalele tipuri de pariuri tenis de masă:

Pariuri tenis de masă pe câştigător competiţie

Este un pariu pe termen lung şi îl poţi găsi în oferta de pariere a  caselor de pariuri înainte de începerea campionatelor sau a competiţiilor importante de tenis de masă. Îţi oferă posibilitatea să mizezi pe favoriţii tăi la câştigarea titlului european sau a celui mondial la tenis de masă.

Fii la curent cu cele mai noi oferte de pariuri Netbet, Superbet pariuri și Betano pariuri!

Pariuri tenis de masă pe câştigător meci

Este cel mai comun tip de pariu şi presupune să plasezi o miză pe pe jucătorul care crezi că se va impune într-un anumit meci. Înainte de a plasa un asemenea pariu, este bine să te informezi în legătură cu clasarea sportivilor care urmează să se întâlnească şi să fii la curent cu rezultatele din întâlnirile directe anterioare dintre cei doi.

Pariuri tenis de masă pe câştigătorul primului set

Îţi oferă oportunitatea să pariezi pe jucătorul care crezi că va câştiga primul set al partidei. Având în vedere că nu întotdeauna sportivul care câştigă primul set câştigă şi meciul, cu puţină inspiraţie poţi plasa o miză pe outsider cu şanse de a obţine un profit rezonabil.

Pariuri tenis de masă pe total puncte

Este un pariu de tip sub/peste şi se referă la numărul total de puncte care se vor disputa pâna la finalizarea unui anumit set din meci sau al partidei. Între doi sportivi de valori apropiate probabil lupta va fi mai strânsă şi vor fi necesare mai multe puncte până la finalizarea unui set sau a partidei. Dacă se întâlnesc doi jucători de valori diferite, este probabil ca favoritul să se impună mai lejer şi ca în partidă să se dispute mai puţine puncte.

Având în vedere că majoritatea meciurilor de tenis de masă sunt transmise live de către casele de pariuri pe platformele lor de pariere online, deschizându-ţi un cont poţi plasa pariuri pe tenis de masă live. Iată ce tipuri de pariuri tenis de masă mai poţi plasa live, pe lângă cele principale:

Oferta de pariuri sportive tenis de masă poate fi şi mai bogată, în funcţie de importanţa partidelor care se desfăşoară, şi diferă de la o agenţie la alta.

Nu uita că poți paria și la competiții precum Premiile Emmy 2022, Campionatul European de Atletism și US Open!

Strategie pariuri tenis de masă

Pentru pariuri sportive tenis de masă, strategia de pariere este cam aceeaşi cu cea de la alte sporturi individuale şi presupune să ai în vedere următoarele:

Concluzii pariuri tenis de masă

În oferta caselor de pariuri găseşti zilnic meciuri din acest sport disputat la fileu. Acum, că ştii cum se pariază pe tenis de masă, deschide-ţi un cont de pariere online, urmăreşte transmisiile live şi mizează pe favoriții tăi!

betano logo nou alb

100% Bonus Până La 500 RON

  • 100% până la 500 RON
  • Pariuri pre-meci și live

Citește mai mult:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
sportingbet contact

Sportingbet contact: Cum intri în legătură cu operatorii

26 octombrie 2021

În majoritatea cazurilor, experiența de joc pe cazinoul Sportingbet este una excepțională. În cazul în care întâmpini totuși dificultăți, sau ai vreo nelămurire, poți folosi Sportingbet contact pentru a vorbi cu un operator din echipa de asistență clienți. Citește mai departe pentru a afla cum. Date contact Sportingbet Pentru a contacta echipa de suport Sportingbet […]

Citeste mai mult
sportingbet bonus pariuri

Sportingbet bonus pariuri – Bonus 100% până la 500 RON

25 ianuarie 2022

Dacă nu obișnuiai până acum să faci pariuri sportive, acum este momentul să începi profitând de Sportingbet bonus pariuri! Citește mai jos tot ce trebuie să știi despre acest bonus și cum poți face rost de el. În ce constă Sportingbet bonus pariuri? Casa de pariuri Sportingbet vine cu o nouă ofertă pentru pariori care […]

Citeste mai mult
inregistrare Betfair

Înregistrare Betfair – Cum Deschizi un Cont Betfair 2024

29 aprilie 2022

Betfair este un cazino online foarte important și popular atât pe plan internațional, dar și în România. Este iubit de sute de mii de jucători pentru serviciile de o deosebită calitate pe care le oferă. Astăzi mi-am propus să îți arăt cum îți poți deschide un cont Betfair, și să discutăm puțin despre bonusul de […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!