Prosperity Palace

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Prosperity Palace

Categorii joc
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Există enorm de multă variație în sloturile online, dar câteodată, nimic nu poate bate un joc clasic. Acesta este cazul slotului Prosperity Palace de la Play n Go! Desigur, tematica sa este spectaculoasă și este perfect îmbinată cu structura și modul de joc clasice! Așadar, joacă Prosperity Palace gratis pe supercazino.ro!

Grafica jocului – simplă, dar încântătoare

Cu acest slot, intri în lumea misterioasă a Chinei antice, unde Buddha îți va aduce bogății nesperate! Culorile sale vii și simbolurile precum dragonii, monedele de aur și Buddha vin cu câștiguri mai mult decât generoase atunci când trei sau mai multe simboluri asemănătoare se găsesc în aceeași rundă. Structura este cea de sloturi clasice, de trei rânduri și cinci role.

Ce premii îți poate aduce Prosperity Palace gratis

Când vine vorba despre premii, acesta este genul de slot care te va surprinde întotdeauna cu câștiguri enorme! Cu o rată de plată mare (RTP), de 96,25%, Prosperity Palace își respectă renumele și îți va aduce prosperitate! Deși are doar zece linii de plată, acestea sunt generoase în premii, cel mai mare fiind chiar și de 5.000 de ori decât miza! Liniile se plătesc de la stânga la dreapta atunci când sunt alăturate cel puțin trei simboluri, cu unele excepții pe care le vom descrie mai jos.

Cum se joacă Prosperity Palace gratis

Acesta este un slot care poate fi încercat și de începători, deci modul de joc este banal! În dreapta se găsește butonul de spin cu care începi runda. În stânga jos este creditul, în dreapta acestuia este miza, iar și mai în dreapta se află câștigul din ultima rundă. Există multe opțiuni pentru miză, de la 0,10 la 100, deci se adresează mai multor stiluri de joc. Dacă ești genul mai agresiv, vei alege mizele mai mari care pot aduce câștiguri pe măsură. Desigur, riscul este de asemenea ridicat.

Dacă dorești informații suplimentare despre joc și despre plata asociată fiecărui simbol, apasă butonul din dreapta jos (cele trei linii paralele orizontale), unde găsești toate setările jocului. Aici poți stabili și miza, având la dispoziție multe variante. Dacă dorești să folosești funcția de autoplay, selectează un număr de runde care vor rula automat. De asemenea, funcția de joc automat, poate fi oprită la rândul ei în mod automat! Trebuie să selectezi condițiile pe care le dorești. Dacă un singur câștig depășește o anumită sumă, poți opri funcția de autoplay pentru a nu risca să pierzi câștigul în următoarele runde și dorești să faci o retragere. De asemenea, dacă creditul tău depășește o anumită sumă, poți opri rularea automată a jocurilor; în aceeași idee – de a nu pierde câștigul și eventual de a retrage banii. Poți opri funcția și dacă creditul tău scade cu o anumită valoare.

Există și opțiuni mai simple prin care poți opri rularea automată. Acestea sunt atunci când oprești rularea la primul câștig și dacă sunt dobândite runde bonus!

Vezi și gama noastră de sloturi cu fructe!

Simbolurile și plățile

Așa cum am menționat mai sus, la secțiunea de informații există și câștigul pentru fiecare simbol. Simbolurile J și 10 aduc cele mai mici câștiguri, la A, K și Q, sumele câștigate se dublează. Alte simboluri, monedele de aur, copiii care călăresc pești aduc câștiguri mult mai mari, care, spre deosebire de simbolurile 10, J, A, K și Q, acestea se plătesc și atunci când sunt combinate minim două.

Există și simbolurile wild și scatter, dar despre acestea vom discuta mai pe larg în capitolul ce urmează. 

Funcțiile și simbolurile speciale

La Prosperity Palace gratis ai la dispoziție o serie de funcții atractive precum speciala (runda bonus). Se acordă zece rotiri gratuite atunci când simbolul scatter (Buddha) apare de trei ori într-o rundă, indiferent de poziția lor. În aceste runde, Buddha devine simbol wild. De obicei, premiile în aceste runde sunt consistente. Deci, de fiecare dată când te întâlnești cu o situație de genul acesta (și vor fi destule), așteaptă-te la premii mari!

Simbolul wild standard este dragonul verde și poate înlocui oricare alt simbol, cu excepția simbolului scatter. De asemenea, simbolurile wild alăturate aduc cele mai mari premii, de cinci ori mai mari decât fata care călărește un pește, al doilea cel mai valoros simbol.

Din păcate, jocul nu are dublaje (funcția gamble), dar lipsa este umplută de avantajele oferite de rundele gratuite ale lui Buddha. 

Așadar, aventurile sunt mereu la doar o rotire distanță cu astfel de jocuri Play n Go! Prosperity Palace gratis este genul de joc care devine rapid preferatul tău datorită simplității și a premiilor oferite.

Concluzii

Joacă Prosperity Palace gratis pe supercazino.ro pentru a descoperi lumea exotică a Chinei! Buddha îți va fi călăuză și te va îndruma spre runde bonus, pline de câștiguri și multe surprize! Se poate juca și de distracție în varianta demo, dar poți juca și pe bani adevărați după ce ai văzut despre ce este vorba! Suntem siguri că preferi ultima variantă, dar îți recomandăm să încerci prima dată jocul gratis pentru a cunoaște mai bine funcțiile sale!

logo dragon dance gratis
4/5 - (1 vote)
Dragon Dance
Joaca Gratis
slot mega joker logo
3.5/5 - (14 votes)
Mega Joker
Joaca Gratis
reel steal online slot
5/5 - (2 votes)
Reel Steal
Joaca Gratis
logo aviator gratis
5/5 - (2 votes)
Aviator Superbet
Joaca Gratis

Autori