...

Golden Monkey

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 28 noiembrie 2022

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xGolden Monkey

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
yggdrasil
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Golden Monkey este un slot cu temă asiatică, realizat de Yggdrasil. Odată ce intri în atmosfera jocului, te vei simți cu siguranță purtat într-o lume magică și plină de neașteptat. Mai jos îți vom povesti tot ce trebuie să știi despre plăți, mod de joc și funcții speciale, astfel încât să poți juca Golden Monkey free ca un profesionist. Încearcă Golden Monkey gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Golden Monkey ca grafică și ecran de joc

Ecranul de joc al slotului Golden Monkey e realizat extrem de bine, cu atenție la fiecare detaliu, așa cum vei observa din prima. Culorile, simbolurile pline de mister și muzica se completează perfect, pentru a te transporta într-un univers îndepărtat de lumea reală.

Ca structură, Golden Monkey Yggdrasil are 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc sunt situate toate în partea de jos a ecranului. Golden Monkey gratis nu se deosebește în niciun fel de varianta cu mize reale, singura diferență fiind faptul că joci cu bani fictivi.

Încearcă mai multe sloturi de la producător Yggdrasil la noi pe site!

Linii de plată și RTP în Golden Monkey slot

Din punct de vedere al plăților, vei observa că Golden Monkey free alternează între câștiguri moderate și sume care depășesc cu mult miza. Volatilitatea este una medie, iar RTP-ul, adică rata de plată, este de 96.1%.

În ceea ce privește liniile de plată, Golden Monkey slot are o particularitate foarte interesantă. Simbolurile câștigătoare plătesc în toate direcțiile, așa că nu există liniile clasice, cu care te-ai obișnuit la alte sloturi. Acest aspect înseamnă mai multă flexibilitate și șanse bune de câștig.

Cum joci Golden Monkey gratis

Chiar dacă nu ai multă experiență cu jocurile de tip slot, nu îți va fi deloc greu să te obișnuiești cu Golden Monkey. Experiența de joc este una foarte simplă, așa cum vei vedea în continuare. Iată cum se folosește fiecare buton din Golden Monkey demo:

La noi vei găsi o mulțime de sloturi noi pe care să le încerci!

Valoarea simbolurilor din Golden Monkey free

Vrei să știi ce sume poți câștiga când joci Golden Monkey gratis? Hai să vedem cât plătește fiecare simbol din joc:

Simboluri și funcții speciale în Golden Monkey

Golden Monkey slot are și câteva extra caracteristici, care îți pot oferi șanse suplimentare de câștig. Toate aceste funcții sunt disponibile inclusiv în Golden Monkey gratis. Iată mai multe detalii despre fiecare dintre ele:

Dacă îți plac sloturi speciale, sigur vei iubi gama noatră de jocuri!

Concluzii

Probabil ți-ai dat deja seama că Golden Monkey gratis este genul de slot care aduce nu doar distracție, ci și multe posibilități de câștig. Îl poți încerca oricând dorești pe SuperCazino, fără niciun risc. Distrează-te și tu cu Golden Monkey!

Citește mai mult:

40 burning hot logo
2.9/5 - (7 votes)

40 Burning Hot

Joaca Gratis
sloturi online Witches Charm
4/5 - (1 vote)

Witches Charm

Joaca Gratis
pillars of asgard gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pillars of Asgard

Joaca Gratis
hot chance gratis logo
3/5 - (2 votes)

Hot Chance

Joaca Gratis

Autori