...

Lost Relics

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 4 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xLost Relics

Nume Joc
Lost Relics
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite
  • 400 Rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont și trimite documentele pentru verificare
  • Joci gratis pe bani reali

Intră în echipa de arheologi și caută comorile ascunse de o civilizație misterioasă în slotul Lost Relics Gratis! Acest slot de la NetEnt este unul dintre cele mai îndrăgite, datorită graficii și potențialului mare de câștig. Personajele principale sunt niște arheologi care explorează o pădure în care sunt ascunse fel de fel de comori. Se lasă cu premii mari! Vezi ce bonusuri fără depunere au rotiri gratis pentru a testa noul slot!

Simboluri wild, extra wild, scatter și extra scatter

Simbolurile speciale din acest joc de sloturi sunt dublate. Asta înseamnă că ai cu atât mai multe șanse de câștig. Simbolurile de bază sunt marcate cu W și Scatter. Vei găsi de asemenea și unele marcate cu extra.

Partea cea mai atractivă a jocului este că înregistrează câștiguri în grupuri de simboluri, în loc de linii clasice de plată. Câștigi atunci când prinzi 6 simboluri de același tip pe ecran.

La fiecare rotire te poți trezi cu premii surpriză sau elemente speciale generate aleatoriu, menite să te ajute să câștigi mai mult.

Simbolurile includ niște monede, un șarpe, coifuri, bijuterii, cuțite, cufere și semne clasice de cărți de joc. Simbolul cel mai valoros este șarpele auriu care îmbrățișează o poțiune.

Atunci când simbolul scatter apare de cel puțin 3 ori pe ecran, se generează 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri poți beneficia și de funcția Hidden Chest. Mai exact, la fiecare rotire poți prinde niște cufere cu premii instant (în bani sau rotiri gratuite). Încearcă gratis și sloturi Betano, cele mai norocoase!

Pentru a juca, selectează-ți miza dorită (folosind butoanele +/-) și apasă apoi butonul Spin.

După cum vezi, jocul este foarte interactiv și îți aduce o surpriză la fiecare pas. Câștigurile sunt foarte frecvente, așa că vei avea parte de acțiune pe toate planurile.

Încearcă și tu Lost Relics gratis de la NetEnt și testează toate funcțiile speciale disponibile! Nu uita că toate jocurile de pe SuperCazino sunt disponibile atât pe PC, cât și pe telefon. Descoperă mai multe sloturi gratis aici!

Joacă și:

logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)

House of Doom

Joaca Gratis
pinata fiesta gratis
5/5 - (1 vote)

Pinata Fiesta

Joaca Gratis
sevens and fruits gratis banner
5/5 - (1 vote)

Sevens and Fruits

Joaca Gratis
fishin reels gratis logo slot
4.5/5 - (2 votes)

Fishin’ Reels

Joaca Gratis

Autori