...

50 Horses

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x x50 Horses

Nume Joc
50 Horses
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis
  • Ofertă valabilă în perioada 1 iunie – 31 august 2024
  • Bonus pentru jucătorii care își validează contul
  • Toate rotirile sunt valabile la Shining Crown (EGT)

Așează-te bine în șaua de pe calul tău și pregătește-ți pintenii deoarece este timpul să îți vorbesc despre o herghelie de premii ce așteaptă să fie deblocate direct de pe ecranul de joc. 50 Horses slot de la EGT are și un motiv întemeiat pentru acest număr exact, dar despre asta îți vorbesc în rândurile de mai jos. Până atunci, joacă 50 horses gratis la SuperCazino!

Elementele grafice din 50 horses EGT

50 horses slot este foarte potrivit pentru cei care vor să aibă parte de o sesiune de pariere liniștită, lipsită de stres și calmă cu sunete adecvate care nu inspiră agresivitate și foarte mult zgomot. Până la urmă, despre asta este vorba la o sesiune de rotiri. Singurele sunete mai gălăgioase pe care le vei auzi sunt acelea care pornesc când realizezi o linie câștigătoare, dar crede-mă că te vei bucura odată cu ele.

În fundalul ecranului de joc se pot observa pajiști, iarbă verde și câmpii foarte relaxante unde sunt prezenți fermieri care au grijă de podgoarele lor. Într-un fel sau altul, acest slot te face să te simți ca la o pauză într-un peisaj de primăvară spre vară când totul este înflorit.. Ecranul de joc este organizat într-un mod clasic pe 4 linii și 5 tamburi care la fiecare rotire încearcă să realizeze combinații câștigătoare cu câte 20 de simboluri. Despre cum sunt organizate butoanele și câte linii de plată poate dezvolta 50 horses EGT vezi câteva rânduri mai jos.

RTP-ul din 50 horses gratis

Pentru cei care încă nu s-au obișnuit cu toată această terminologie pe care o folosim cu patos când vorbim despre sloturi, RTP este o abreviere foarte eficientă pentru Return To Player sau Returnare către jucător. Absolut mereu, acest RTP este exprimat în procente și este unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când începi să te joci la un anumit slot. În cazul 50 horses egt, rata câștigurilor returnate către jucători este de 96.11% din totalul investițiilor în slot pe termen lung. 

De obicei, sloturile bune care oferă câștiguri destul de des sunt cele care au un RTP cu o valoare mai mare ed 95%, iar 50 horses gratis nu este o excepție după cum se vede. Iar eu pot confirma acest lucru, după câteva zeci de rotiri, nu eram deloc în pierdere. În ceea ce privește numărul liniilor de plata, 50 horses slot are o poveste interesantă, numele fiindu-i dat tocmai de liniile pe care le poți realiza în timpul jocului. 50 de linii de plată este capacitatea acestui slot de a-ți oferi combinații câștigătoare.

Cum joci corect 50 horses EGT și care este sfatul nostru

Că să încep direct cu un sfat prietenesc, nu ar trebui niciodată să te pui la un slot să pariezi dacă nu îți permiți acest lucru. Sesiunea ta de gambling doar va fi frustrantă și nu te vei bucura pe deplin de senzațiile care îți pot fi oferite. Cel mai bine ar fi să îți stabilești un buget exact pe care să te bazezi de fiecare dată când vrei să pui unul sau mai multe pariuri. Dacă vorbim despre ecranul de joc și de așezarea tuturor butoanelor de pe ecran, ele sunt situate în mod clasic și în stilul EGT, în partea de jos a ecranului, în timp ce în partea de sus primești mereu informații despre jackpoturi.

Revenind la butoane, în partea stângă a zonei inferioare, există butoanele care te ajută să îți administrezi stilul de joc, dimensiunea ecranului, să afli informațiile adiționale despre slot, să oprești sau să pornești sunetele slotului sau să vezi câte credite mai ai rămase în 50 horses slot. Cu cât ne ducem mai mult spre partea dreapta a ecranului, vedem butoanele care au valori de la 50 la 1000, ele fiind și butoanele care setează valoarea pariului tău pe următoarea rotire. În partea dreapta avem ecranul ce ne poate spune câte credite au fost câștigate în ultima rundă câștigătoare, dar și butonul care activează funcția de Dublaj.

Funcția Specială sau de Dublaj este acea funcție care îți poate dubla de foarte multe ori potul câștigat la ultima ta rotire. Tot ceea ce trebuie să faci este să câștigi la mini jocul ce se deschide în funcție, adică să ghicești dacă următoare carte de joc extrasă este de culoare roșie sau neagră.

Simbolurile din joc și cum plătesc acestea

50 horses gratis are și câteva simboluri care sunt în tematica jocului, printre acestea se includ evident și simbolurile cailor, al jokeului, dar și al renumitei potcoave norocoase. Iată cât plătesc acestea:

Simbolurile de pe cărțile de joc sunt și ele prezente aici, iar în pariul de 50 de credite, poți câștiga până la de două ori mai mult dacă nimerești o combinație convenabilă!

Vezi mai multe sloturi gratuite!

Concluzie

50 horses slot este un joc cu foarte mult potențial ce merită încercat la orice ora din zi. Câștigurile sunt foarte aproape, iar datorită numărului de linii de plată mare, ai foarte multe șanse pentru a obține câteva credite. Joacă și 50 horses slot gratis la supercazino!

Joacă și:

kitty wild demo
4.4/5 - (5 votes)

Kitty Wild

Joaca Gratis
troll-hunters-logo
4.3/5 - (3 votes)

Troll Hunters

Joaca Gratis
sharky gratis logo
3.5/5 - (2 votes)

Sharky

Joaca Gratis
sloturi casino Zeus III
5/5 - (2 votes)

Zeus III

Joaca Gratis

Autori