50 Horses

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

50 Horses

Nume Joc

50 Horses

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis
  • Ofert─â valabil─â ├«n perioada 1 aprilie 2024 – 30 aprilie 2024
  • Bonus pentru juc─âtorii care ├«╚Ťi valideaz─â contul
  • Condi╚Ťii de rulaj pentru c├ó╚Ötiguri de 30x

A╚Öeaz─â-te bine ├«n ╚Öaua de pe calul t─âu ╚Öi preg─âte╚Öte-╚Ťi pintenii deoarece este timpul s─â ├«╚Ťi vorbesc despre o herghelie de premii ce a╚Öteapt─â s─â fie deblocate direct de pe ecranul de joc. 50 Horses slot de la EGT are ╚Öi un motiv ├«ntemeiat pentru acest num─âr exact, dar despre asta ├«╚Ťi vorbesc ├«n r├óndurile de mai jos. P├ón─â atunci, joac─â 50 horses gratis la SuperCazino!

Elementele grafice din 50 horses EGT

50 horses slot este foarte potrivit pentru cei care vor să aibă parte de o sesiune de pariere liniștită, lipsită de stres și calmă cu sunete adecvate care nu inspiră agresivitate și foarte mult zgomot. Până la urmă, despre asta este vorba la o sesiune de rotiri. Singurele sunete mai gălăgioase pe care le vei auzi sunt acelea care pornesc când realizezi o linie câștigătoare, dar crede-mă că te vei bucura odată cu ele.

├Än fundalul ecranului de joc se pot observa paji╚Öti, iarb─â verde ╚Öi c├ómpii foarte relaxante unde sunt prezen╚Ťi fermieri care au grij─â de podgoarele lor. ├Äntr-un fel sau altul, acest slot te face s─â te sim╚Ťi ca la o pauz─â ├«ntr-un peisaj de prim─âvar─â spre var─â c├ónd totul este ├«nflorit.. Ecranul de joc este organizat ├«ntr-un mod clasic pe 4 linii ╚Öi 5 tamburi care la fiecare rotire ├«ncearc─â s─â realizeze combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare cu c├óte 20 de simboluri. Despre cum sunt organizate butoanele ╚Öi c├óte linii de plat─â poate dezvolta 50 horses EGT vezi c├óteva r├ónduri mai jos.

RTP-ul din 50 horses gratis

Pentru cei care ├«nc─â nu s-au obi╚Önuit cu toat─â aceast─â terminologie pe care o folosim cu patos c├ónd vorbim despre sloturi, RTP este o abreviere foarte eficient─â pentru Return To Player sau Returnare c─âtre juc─âtor. Absolut mereu, acest RTP este exprimat ├«n procente ╚Öi este unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie s─â le ai ├«n vedere atunci c├ónd ├«ncepi s─â te joci la un anumit slot. ├Än cazul 50 horses egt, rata c├ó╚Ötigurilor returnate c─âtre juc─âtori este de 96.11% din totalul investi╚Ťiilor ├«n slot pe termen lung. 

De obicei, sloturile bune care ofer─â c├ó╚Ötiguri destul de des sunt cele care au un RTP cu o valoare mai mare ed 95%, iar 50 horses gratis nu este o excep╚Ťie dup─â cum se vede. Iar eu pot confirma acest lucru, dup─â c├óteva zeci de rotiri, nu eram deloc ├«n pierdere. ├Än ceea ce prive╚Öte num─ârul liniilor de plata, 50 horses slot are o poveste interesant─â, numele fiindu-i dat tocmai de liniile pe care le po╚Ťi realiza ├«n timpul jocului. 50 de linii de plat─â este capacitatea acestui slot de a-╚Ťi oferi combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare.

Cum joci corect 50 horses EGT și care este sfatul nostru

C─â s─â ├«ncep direct cu un sfat prietenesc, nu ar trebui niciodat─â s─â te pui la un slot s─â pariezi dac─â nu ├«╚Ťi permi╚Ťi acest lucru. Sesiunea ta de gambling doar va fi frustrant─â ╚Öi nu te vei bucura pe deplin de senza╚Ťiile care ├«╚Ťi pot fi oferite. Cel mai bine ar fi s─â ├«╚Ťi stabile╚Öti un buget exact pe care s─â te bazezi de fiecare dat─â c├ónd vrei s─â pui unul sau mai multe pariuri. Dac─â vorbim despre ecranul de joc ╚Öi de a╚Öezarea tuturor butoanelor de pe ecran, ele sunt situate ├«n mod clasic ╚Öi ├«n stilul EGT, ├«n partea de jos a ecranului, ├«n timp ce ├«n partea de sus prime╚Öti mereu informa╚Ťii despre jackpoturi.

Revenind la butoane, ├«n partea st├óng─â a zonei inferioare, exist─â butoanele care te ajut─â s─â ├«╚Ťi administrezi stilul de joc, dimensiunea ecranului, s─â afli informa╚Ťiile adi╚Ťionale despre slot, s─â opre╚Öti sau s─â porne╚Öti sunetele slotului sau s─â vezi c├óte credite mai ai r─âmase ├«n 50 horses slot. Cu c├ót ne ducem mai mult spre partea dreapta a ecranului, vedem butoanele care au valori de la 50 la 1000, ele fiind ╚Öi butoanele care seteaz─â valoarea pariului t─âu pe urm─âtoarea rotire. ├Än partea dreapta avem ecranul ce ne poate spune c├óte credite au fost c├ó╚Ötigate ├«n ultima rund─â c├ó╚Ötig─âtoare, dar ╚Öi butonul care activeaz─â func╚Ťia de Dublaj.

Func╚Ťia Special─â sau de Dublaj este acea func╚Ťie care ├«╚Ťi poate dubla de foarte multe ori potul c├ó╚Ötigat la ultima ta rotire. Tot ceea ce trebuie s─â faci este s─â c├ó╚Ötigi la mini jocul ce se deschide ├«n func╚Ťie, adic─â s─â ghice╚Öti dac─â urm─âtoare carte de joc extras─â este de culoare ro╚Öie sau neagr─â.

Simbolurile din joc și cum plătesc acestea

50 horses gratis are și câteva simboluri care sunt în tematica jocului, printre acestea se includ evident și simbolurile cailor, al jokeului, dar și al renumitei potcoave norocoase. Iată cât plătesc acestea:

Simbolurile de pe c─âr╚Ťile de joc sunt ╚Öi ele prezente aici, iar ├«n pariul de 50 de credite, po╚Ťi c├ó╚Ötiga p├ón─â la de dou─â ori mai mult dac─â nimere╚Öti o combina╚Ťie convenabil─â!

Vezi mai multe sloturi gratuite!

Concluzie

50 horses slot este un joc cu foarte mult poten╚Ťial ce merit─â ├«ncercat la orice ora din zi. C├ó╚Ötigurile sunt foarte aproape, iar datorit─â num─ârului de linii de plat─â mare, ai foarte multe ╚Öanse pentru a ob╚Ťine c├óteva credite. Joac─â ╚Öi 50 horses slot gratis la supercazino!

Joacă și:

logo 100 cats gratis
3.6/5 - (8 votes)
100 Cats
Joaca Gratis
sloturi online Jack Hammer
5/5 - (1 vote)
Jack Hammer
Joaca Gratis
alice adventure logo free demo
4.6/5 - (5 votes)
Alice Adventure
Joaca Gratis
dark carnivale slot logo
5/5 - (1 vote)
Dark Carnivale
Joaca Gratis

Autori