Funky Chicken

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xFunky Chicken

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

La fermă nu ai cum să te plictisești și acesta este cazul și cu Funky Chicken de la Nextgen Gaming, un slot unde îți vei descoperi talentele de fermier, iar recoltele tale te vor face bogat! În acest articol, îți vom prezenta Funky Chicken slot, unul dintre cele mai iubite sloturi cu animale! Vei afla tot ce trebuie să știi pentru a-ți crește șansele de premii. Apoi, joacă Funky Chicken gratis pe supercazino.ro și crește-ți cele mai bogate recolte!

Vezi și lista de sloturi cu fructe gratis!

Grafica Funky Chicken slot

Primul lucru pe care îl vezi la orice slot este interfața. Inspirat parcă din desene animate, grafica acestui slot se potrivește perfect cu numele jocului. Dezvoltatorii s-au bazat pe umor pentru a ieși în evidență pe piața tot mai încărcată a sloturilor. Acest lucru se vede cel mai bine pe grafica simbolurilor, marcate de caractere amuzante. 

Deși nu abundă în efecte și animații spectaculoase, grafica este captivantă tocmai prin simplitatea ei și prin faptul că nu-ți invadează simțurile și nu te obosește. De asemenea, structura sa se află în același tipar tradițional: este un slot clasic, cu cinci role și trei rânduri. Poate de aceea este și unul dintre cele mai îndrăgite sloturi cu animale!

Ce câștiguri vei avea

Desigur, mai mult decât grafica jocului te vor interesa câștigurile. Rata de plată este de 95,34% și are maxim 25 de linii de plată. Așadar, așteaptă-te la câștiguri mici și dese. Cultivă și fă un mic exercițiu de răbdare. Este nevoie de timp ca recolta să se coacă – dar și când o va face vei știi că este unul dintre cele mai darnice sloturi cu animale!

Cum se joacă Funky Chicken gratis

Modul de joc este la fel de simplu și interactiv precum grafica Funky Chicken slot. Butonul de spin se află în partea dreaptă și este reprezentat de butonul tradițional ”play”. Există mai multe variante ale jocului, iar poziționarea butonului de setări diferă, dar în oricare variantă, acesta este reprezentat de o rotiță zimțată. În unele cazuri, îl poți întâlni în partea dreapta sus, dacă aparține de Nextgen Gaming, iar în altele, poate fi întâlnit în stânga jos – o variantă mai veche ce aparține celor de la WGS Technology.

În varianta mai nouă, meniul este mai detaliat și totodată mai intuitiv. Poți seta și numărul de linii de plată, de la 1 la 25 și din aceeași secțiune reprezentată de simbolul de monezi poți seta și miza. Meniul mai conține și informațiile (butonul „i”, unde vei afla mai multe despre plata pentru fiecare simbol, linii de plată și reguli. În stânga acestuia se află și butonul de autoplay, unde poți juca mai multe runde consecutiv, fără să mai fie nevoie să apeși ”play” de fiecare dată.

În versiunea mai veche de la Funky Chicken slot, meniul este mai simplu, dar principiile sunt aceleași. De asemenea, aici nu poți seta numărul de linii de plată.

Citește și despre bonusuri EGT, bonusuri NetEnt și bonusuri Ainsworth!

Simbolurile și plățile

La Funky Chicken slot, există două tipuri principale de simboluri. Unele sunt cele tradiționale: 9, 10, J, Q, K și A. Acestea sunt în linie cu lumea sloturilor și sunt extrem de utile pentru a-ți face recolta bogată. Dar nu sunt cele mai utile, întrucât se află în partea de jos a clasamentului de plată. Pentru 9 și 10, plata maximă (la cinci simboluri pe linie) este de 100 de monede. Pentru Q și J, plata maximă este de 125, iar la K și A, cel mai mult poți câștiga 150 de monede.

A doua categorie este formată de simbolurile care fac parte din lumea fermei: oul, tractorul, casa și fermierul furios. Dintre acestea, oul și tractorul aduc cele mai mici câștiguri, de maxim 250 de monede dacă vei avea cinci simboluri identice pe linia de plată. Urmează casa, cu maxim 500 de monede și cel mai bine plătit simbol, fermierul, care deși morocănos, este întotdeauna o prezență binevenită pentru recoltă. Cinci fermieri pe aceeași linie aduc 1250 de monede. Mai mult decât atât, aceste ultime două simboluri pot apărea doar de două ori într-o singură rundă pentru un câștig, deși acesta nu va fi consistent, 3, respectiv 4 monede. Nu e mult, dar este o muncă onestă.

Așadar, bucură-te de aerul curat de la țară și lasă simbolurile unuia dintre cele mai spectaculoase sloturi cu animale să te ajute în munca ta la fermă pentru premii pe măsura muncii (și șansei) tale!

Mai departe, vom discuta despre simbolurile și funcțiile speciale ale acestui joc pe care le poți încerca și într-o versiune Funky Chicken gratis.

Caracteristici și simboluri speciale

Așadar, simbolurile pe care le vei căuta cel mai mult vor fi Scatter, reprezentat de puiul de găină și simbolul Wild, sperietoarea din lanul de porumb, care înlocuiește orice alt simbol de pe linia de plată, cu excepția simbolului Scatter. Aici se află câștigurile mari și extrem de mari pe care cu siguranță le vei căuta și de multe ori le vei și găsi!

Trei sau mai multe simboluri Scatter îți vor aduce speciala (15 runde bonus), care pot fi declanșate din nou în aceste runde, dar cu același multiplicator selectat pentru rundele gratis.

Funcția de dublaje (funcția gamble) nu este disponibilă la acest joc, dar cu atâtea recolte, nu se va simți lipsa acestei funcții speciale.

Exersează cu Funky Chicken gratis pentru a vedea la ce să te aștepți de la aceste funcții speciale (și nu numai) și încearcă numeroase strategii pentru a-ți crește recolta ca un fermier adevărat!

Concluzii – unul dintre cele mai spectaculoase sloturi cu animale

Piața sloturilor abundă cu fel și fel de tematici de jocuri și nu mai poate reinventa nimeni roata. Chiar și așa, acest slot dovedește că nu trebuie să revoluționezi industria pentru a crea ceva interactiv, iubit de o bună parte dintre pasionații de jocuri de noroc. Aici avem de-a face cu un slot simplu, dar interactiv și amuzant, cu funcții simple, dar cu câștiguri care te vor face să revii cu plăcere de fiecare dată cu și mai mult entuziasm. Așadar, nu mai sta și încearcă și tu Funky Chicken gratis pentru a cultiva și a culege cele mai frumoase premii!

Joacă și:

Încearcă și:

jewel box gratis logo
5/5 - (1 vote)

Jewel Box

Joaca Gratis
logo jimi hendrix gratis
5/5 - (1 vote)

Jimi Hendrix

Joaca Gratis
Logo Great Rhino
5/5 - (2 votes)

Great Rhino

Joaca Gratis
white rabbit gratis slot
5/5 - (1 vote)

White Rabbit

Joaca Gratis

Autori