Lucky 3

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lucky 3

Nume Joc

Lucky 3

Categorii joc
fructe
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Lucky 3 slot de la iSoftBet este genul de joc care te surprinde prin aerul modern și atmosfera demnă de o sală din Vegas. Simplu de înțeles și de jucat, îți poate aduce satisfacții chiar și în varianta gratuită, unde îl vei juca de plăcere. Descoperă și tu Lucky 3 gratis!

Lucky 3 iSoftBet – grafică și ecran de joc

Deși la o primă vedere ai putea spune că Lucky 3 free este un joc clasic, grafica și muzica de fundal te vor convinge că lucrurile nu stau chiar așa. Jocul de la iSoftBet are un aer extrem de modern, deși păstrează structura binecunoscută a sloturilor. Acest aspect face ca acest slot să fie perfect atât pentru jucătorii conservatori, cât și pentru cei ce caută noutățile.

Slotul are o structură cu 5 role și 5 rânduri, pe care sunt dispuse simbolurile: lămâi, pepeni și cireșe. În partea stângă a ecranului se află trecute principalele combinații câștigătoare, pentru ca jucătorii să le aibă mereu la îndemână. În partea dreaptă poți observa liniile de plată. Butoanele de joc sunt plasate în partea de jos a ecranului. Bineînțeles, Lucky 3 demo are aceeași structură ca slotul pe bani reali.

Vezi și lista de jocuri de la alți producători, precum Pragmatic Play și Playtech!

Lucky 3 slot – RTP și liniile de plată

Dacă vrei să știi care sunt șansele să câștigi la Lucky 3 iSoftBet, este bine să iei în calcul rata de returnare a jocului sau RTP-ul. Un RTP de 100% înseamnă șanse egale cu casa, însă niciun slot nu oferă un astfel de procent, care ar însemna că ai câștiga garantat de fiecare dată. Cu cât RTP-ul este mai mare, ai șanse crescute de a te bucura de mâini norocoase și premii atractive. Lucky 3 are un RTP de 96%, ceea ce e destul de atractiv și îți oferă posibilități mari de câștig.

IDe asemenea, Lucky 3 free e structurat pe 5 linii fixe de plată, iar câștigurile sunt multiplicate cu numărul aferent liniei. De exemplu, un câștig pe linia 5 e multiplicat de 5 ori. Câștigurile se acordă, ca și la alte sloturi, de la stânga la dreapta.

Citește și despre Ainsworth slots!

Cum joci Lucky 3 gratis?

Dacă vrei să te antrenezi pentru câștigurile viitoare sau doar să te distrezi, este bine să joci sloturi gratis înainte de a le juca pe bani reali la un casino online. Așadar, recomandăm să joci inițial varianta Lucky 3 demo de aici de pe site. Ulterior, trebuie să cauți jocul în catalogul cazinoului dorit, și să intri în el.

În Lucky 3 gratis, ai 3 tipuri de fructe, iar dacă acestea se nimeresc în combinațiile potrivite, câștigi. Slotul se joacă cu ajutorul butoanelor de pe ecran, astfel:

Simboluri și caracteristici speciale în Lucky 3 free

Așa cum ai observat, Lucky 3 demo este un slot foarte simplu, iar același lucru se aplică și când vine vorba de simboluri și funcții extra. Simbolurile se plătesc în combinație de 3, 4 sau 5, de la stânga la dreapta, atât în varianta noastră Lucky 3 gratis, cât și în jocul cu mize reale. Iată cum plătesc simbolurile:

Lucky 3 iSoftBet – Funcții speciale

Deși se încadrează în categoria de sloturi cu speciale, Lucky 3 gratis nu are simbolurile Scatter sau Wild, nici funcția Gamble, de dublaje, însă are altă caracteristică specială, care îți poate crește câștigurile, și anume simbolul Jackpot. Simbolul Jackpot. Este reprezentat de simbolul Lămâie. Dacă obții 5 lămâi pe linia 5, câștigul ți se multiplică de 20 de ori

Concluzii

Fie că ești în căutarea câștigurilor sau cauți doar o modalitate plăcută și distractivă de a-ți petrece timpul liber, Lucky 3 e un joc foarte accesibil, care merită încercat. Joacă și tu Lucky 3 free!

Joacă și:

davinci diamonds logo
4.2/5 - (8 votes)
Davinci Diamonds
Joaca Gratis
banner super fast hot hot respin gratis
5/5 - (1 vote)
Super Fast Hot Hot Respin
Joaca Gratis
thunderstuck 2 gratis banner
5/5 - (1 vote)
Thunderstuck 2
Joaca Gratis
dragon reels slot gratis
3.5/5 - (17 votes)
Dragon Reels
Joaca Gratis

Autori