Magic Portals

Joacă acum Magic Portals cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo magic portals gratis
slot logo magic portals gratis

Apasă START pentru a începe
Magic Portals

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Magic Portals gratis este un joc cu o structură de 5 role și 25 de linii de plată. Jocul creat de NetEnt te va transpune într-o lume a magiei, plină de vrăjitori, portaluri și elemente mistice. Simbolurile și interfața sunt foarte interactive, dar partea cea mai atractivă rămâne faptul că poți câștiga până la 64000 de credite.

Magic Portals gratis pe PC sau mobil

Înainte de a-ți prezenta jocul, trebuie să știi că poți juca de pe orice dispozitiv. Este foarte simplu să joci online, iar pe Super Cazino ai sute de sloturi gratis din care poți alege.

Revenind asupra jocului, acesta are drept simboluri sfere în diverse culori (verde, albastru, roșu), o serie de vrăjitori și niște animale (un lup, o bufniță).

Vei observa că pe măsură ce joci apar pe ecran niște cercuri pe rolele 1 și 5. Aceste cercuri sunt numite portaluri și transformă simboluri de pe ecran în simboluri wild. Simbolurile wild funcționează ca niște jokeri și te ajută să formezi câștiguri.

Simbolul wild standard este marcat chiar cu textul Wild. Există și un simbol scatter care aduce runda bonus cu rotiri gratuite. Acest simbol este marcat cu textul Free Spins. Runda bonus începe atunci când 2 simboluri Free Spins cad pe 2 portaluri. Runda aduce 10 rotiri gratuite, în timpul cărora apar mai multe portaluri și simboluri wild pentru a genera câștiguri.

Acest joc are 25 de linii de plată fixe, așa că poți ajusta doar valoarea pariurilor. Vei juca de fiecare dată pe toate cele 25 de linii de plată.

Magic Crystals poate fi jucat nelimitat pe SuperCazino. Vei putea exersa în voie și te vei distra cu siguranță cu atât de multe elemente speciale.

În cazul în care vrei să joci pe bani reali, nu uita de bonusul nostru exclusiv de 50 de rotiri gratuite! Cu ajutorul lui poți juca Magic Crystals gratis direct la Netbet și câștiga bani reali. Mult noroc!