Magic Portals

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Magic Portals

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Când simți că ai nevoie de puțină magie în viața ta, un slot ca Magic Portals poate fi cea mai bună soluție de a evada din realitate. Iar dacă la povestea magică se adaugă și câștiguri, totul e și mai frumos. În continuare vei descoperi cum joci Magic Portals free, cât poți câștiga, precum și ce funcții speciale îți oferă slotul. Încearcă Magic Portals gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Magic Portals demo ca grafică și experiență de joc

Așteaptă-te la un slot care te va transporta departe de lumea obișnuită și te va face să simți farmecul magiei. Fiecare detaliu din Magic Portals NetEnt este gândit foarte bine: simbolurile, care înfățișează creaturi fantastice, efectele grafice, dar și efectele sonore. Îți recomandăm să joci Magic Portals demo cu sunetul pornit, pentru a intra cu adevărat în atmosferă.

Din punct de vedere al alcătuirii ecranului de joc, Magic Portals slot are o structură cu 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc se află toate așezate în partea de jos a ecranului, pentru o cât mai mare simplitate.

Încearcă și alte sloturi NetEnt!

Ce RTP are Magic Portals slot și cum se fac plățile

Rata de plată a unui slot este foarte importantă atunci când vrei să îți faci o idee asupra potențialului câștig. Chiar dacă joci Magic Portals gratis, cu siguranță îți place să ai combinații câștigătoare cât mai des. De aceea, te vei bucura să afli că RTP-ul acestui slot e unul foarte bun: 96.6%.

Ca sistem de plăți, Magic Portals slot are 25 de linii de plată. Pe acestea, plata se face de la stânga la dreapta, mai puțin în cazul simbolurilor speciale, care nu trebuie să se afle neapărat în succesiune. Pe fiecare linie se plătește câștigul cu cea mai mare valoare.

Cum joci Magic Portals gratis

Fie că joci Magic Portals free sau cu mize reale, sistemul de joc, simbolurile și funcțiile sunt aceleași. Diferența constă în faptul că în Magic Portals gratis banii pariați și cei câștigați sunt fictivi. Iată cum folosești fiecare buton din joc:

La noi pe site poți găsi o multitudine de sloturi noi pe care să le joci pe gratis!

Care e valoarea simbolurilor în Magic Portals NetEnt

Te întrebi cât poți câștiga atunci când joci Magic Portals? E momentul să vezi și la ce valoare maximă poate ajunge fiecare simbol:

Ce simboluri și funcții speciale îți oferă Magic Portals

Fiind un slot care își propune să îți aducă magia în viață, Magic Portals are și două funcții ce îți pot crește în mod miraculos câștigurile. Despre ambele e important să știi același detaliu: rolele 1 și 5 au pe mijloc câte un spațiu care e considerat portal magic. Când simbolurile de același tip ajung în aceste portaluri, se declanșează o funcție specială, așa cum vei observa mai jos:

Nu uita că există o varietate de sloturi speciale din care poți alege!

Concluzii

Magic Portals gratis este un slot plin de farmec, pe care merită să îl iei în considerare dacă te-ai săturat de banal și de rutină. Vei pătrunde într-o lume magică, te vei distra și vei câștiga în același timp. Joacă și tu Magic Portals!

Joacă și:

crystal hot 40 gratis logo
3.8/5 - (10 votes)
Crystal Hot 40
Joaca Gratis
logo burning hot gratis
4.1/5 - (11 votes)
Burning Hot
Joaca Gratis
jocuri sloturi Jurassic Park
4.3/5 - (3 votes)
Jurassic Park
Joaca Gratis
thunderstuck 2 gratis banner
5/5 - (1 vote)
Thunderstuck 2
Joaca Gratis

Autori