Gorilla

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Gorilla

Nume Joc

Gorilla

Categorii joc
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Jocurile inspirate din natură sunt întotdeauna în centrul atenției jucătorilor. De aceea, ne-am gândit să-ți prezentăm Gorilla slot, un joc marca Novomatic care vine la pachet cu distracție, câștiguri și un mod simplu de funcționare. Citește recenzia noastră și joacă Gorilla gratis pe Supercazino!

Gorilla demo – grafică și sunete

Gorilla gratis are o temă inspirată din lumea pădurii tropicale, iar în centrul acesteia se află, bineînțeles, gorila, așa cum spune și numele jocului. Vei găsi așadar un aspect unde fiecare element duce cu gândul la un tărâm exotic. Fundalul este o pădure tropicală, cu vegetație deasă.

În afară de gorila care nu putea să lipsească, simbolurile tematice mai sunt câteva specii de păsări și flori. Nu lipsesc clasicele numere ale cărților de joc, de la 9 la As. Atmosfera era incompletă fără sunetele de păsări specifice unei păduri.

Creatorul jocului, Novomatic, a optat pentru un format mai mare decât clasicul 5X3. Gorilla free are așadar 5 role a câte 4 simboluri fiecare. Dacă tot am amintit de acest furnizor, trebuie să-ți zicem și că Novomatic este cunoscut pentru calitatea ireproșabilă a sloturilor sale și pentru optimizarea lor pentru orice tip de dispozitiv. Te vei bucura de aceeași calitate de top de pe mobil, tabletă, laptop sau desktop.

Gorilla slot – rata de plată

Gorilla gratis nu este doar un slot care arată bine și este optimizat, ci și aduce plăți bune. Rata de plată este de 95,09%. Un alt aspect care place jucătorilor este că îți poți seta ce număr de linii de plată dorești, de la 1 la 50.

Gorilla free – cum se joacă?

Dacă te-ai mai jucat sloturi Novomatic, atunci Gorilla gratis nu te va surprinde cu ceva. Butoanele se află sub role și de aici poți stabili miza și poți porni rundele. În cele ce urmează, vedem detalii despre funcțiile de joc:

Gorilla online – simboluri și plăți

Gorilla demo plătește foarte bine datorită simbolurilor sale, mai ales celor tematice:

Plățile sunt generate numai de la combinațiile din stânga spre dreapta, pe rolele adiacente. Pentru simbolurile Gorila și Păsări, sunt necesare combinații de doar 2 simboluri pentru câștig.

Vezi la ce cazinouri Novomatic și cazinouri EGT poți juca super sloturi!

Gorilla gratis – caracteristici speciale

Prin intermediul caracteristicilor speciale Gorilla slot îți aduce plăți foarte bune. Hai să vedem mai exact care sunt aceste simboluri și funcții speciale ale slotului:

Concluzii

Gorilla online este un joc ideal pentru orice utilizator și are câteva funcții clasice. Acestea generează câștiguri foarte bune, de care te poți bucura în timp ce te delectezi cu o tematică spectaculoasă. Joacă-te și tu Gorilla gratis pe Supercazino pentru a trăi experiența unei lumi exotice, plină de viață și de surprize!

Încearcă și jocurile:

lucky lady charm deluxe 10 gratis logo
3.8/5 - (19 votes)
Lucky Lady Charm Deluxe 10
Joaca Gratis
Blirix Workshop logo
5/5 - (1 vote)
Blirix’s Workshop
Joaca Gratis
redroo gratis logo
5/5 - (1 vote)
Redroo
Joaca Gratis
rise of ra online slot
3.8/5 - (11 votes)
Rise of Ra
Joaca Gratis

Autori