...

Basic Instinct

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBasic Instinct

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă nu ai lipsit de pe Pământ în ultimii 30 de ani, este aproape imposibil să nu fi auzit de thrillerul erotic american Basic Instinct. Acum, poți retrăi această peliculă sub forma unui slot care te va ține în suspans cel puțin la fel de mult ca filmul. Așadar, încearcă și tu Basic Instinct gratis pe Supercazino pentru a te bucura de un slot inconfundabil!

Grafica Basic Instinct slot

Chiar fără să te uiți, poți intui oarecum ce au pus la cale cei de la iSoftbet pentru grafica jocului, lucruri pe care poți să le vezi cu Basic Instinct gratis. Din imagine nu are cum să lipsească Sharon Stone, aceasta găsindu-se atât în imaginea pe fundal cât și în cele trei simboluri Wild. De fapt, în imaginea de fundal vei găsi o mică referință și la scena faimoasă (infamă) cu Sharon Stone de la interogatoriu. Mai mult decât o mică referință vei găsi în runda bonus.

În ceea ce privește structura jocului, dezvoltatorii au preferat să rămână tradiționali, iar Basic Instinct slot are cinci role și trei rânduri.

Rata de plată sau cât poți câștiga

După ce te-ai delectat puțin cu versiunea Basic Instinct gratis (este recomandabil să faci asta pentru a cunoaște mai bine jocul), este timpul să îți încerci norocul cu mize reale. RTP-ul este extrem de ridicat, de 97,99% și are nu mai puțin de 243 de linii de plată. Astfel, fiecare rundă îți aduce 243 de șanse de a câștiga și eventual, de a declanșa unul dintre bonusuri. Dar despre funcțiile speciale ale Basic Instinct slot vom discuta mai pe larg într-o secțiune specială.

Cum se joacă Basic Instinct gratis

Ca la multe alte sloturi create de acest dezvoltator, modul de joc este simplu și intuitiv. Butonul de rulare se află în partea din dreapta. În stânga, reprezentat de o rotiță zimțată, se află butonul de setări. Aici, poți selecta miza și ai la dispoziție valorile de la 1 la 10, adică numărul de monede pe care le vei paria în fiecare rundă. Vei putea stabili și valoarea acestor monede dintr-o serie lungă de opțiuni.

De asemenea, există și opțiunea de rulare automată. Aceasta poate fi condiționată de mai mulți factori. Rundele pot fi oprite la o limită a pierderilor sau o limită a câștigurilor. Seria de jocuri poate fi întreruptă și dacă vei câștiga jackpotul. Aceste opțiuni sunt completate de setarea numărului de runde. După ce ai terminat setările, apasă „Activează”.

Secțiunea de informații poate fi accesată de la butonul reprezentat de „i” din stânga jos, de sub setari. Aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie despre simboluri, reguli și linii de plată.

Citește și despre cazinouri EGT, cazinouri Novomatic și cazinouri Pragmatic!

Simboluri și plăți Basic Instinct slot

În afară de simbolurile care o reprezintă pe Sharon Stone (vom reveni la acestea în secțiunea următoare), există și simboluri standard, care deși nu-ți vor aduce runde bonus și alte funcții,te vor ajuta să-ți crești creditul constant. Cel mai bine plătit simbol este spărgătorul de gheață cu 1500 de monede la cinci simboluri pe aceeași linie, urmat de sigla poliției cu 500. Apoi, cu 450 de monede urmează pistolul, cu 400 cătușele, iar cu 300 mașina neagră.

După simbolurile tematice urmează simbolurile cărților de joc pe care le cunoști și de la alte sloturi: 10, J, Q, K și A, cu valori de la 100 la 200. La fiecare simbol, plata se face atunci când trei sau mai multe simboluri se află pe aceeași linie, de la stânga la dreapta.

Caracteristici speciale

Ceea ce te va atrage cel mai mult la Basic Instinct slot sunt caracteristicile speciale. Nu numai că va apărea Sharon Stone, dar și câștigurile vor fi pe măsura graficii. Există speciala (runda bonus), în schimb, aici nu te vei întâlni cu dublaje (funcția gamble). Vei vedea totuși că nu îi vei simți lipsa.

Funcțiile speciale sunt strâns legate de simbolurile speciale. Aici, spre deosebire de alte sloturi, nu te vei întâlni cu simbolul Scatter, dar vei avea trei simboluri Wild, fiecare cu particularitățile sale. Asemănarea dintre acestea este că toate se pot extinde pe rola pe care apar, ocupând toate cele trei locuri.

Când apare simbolul Wild Drop pe toată rola, va activa funcția cu același nume unde la fiecare rundă care urmează, simbolul va cădea câte o poziție în timp ce restul de role se învârt. Vei profita de avantajele unui simbol Wild, adică va substitui orice alt simbol cu excepția unui alt simbol Wild desfășurat pe o rolă întreagă. Acesta există doar pe rolele 1, 3 și 5.

Un alt simbol și mai interesant este Free Spins Wild. Acesta există doar pe rola 3 și va declanșa rundele gratuite dacă apare pe toată rola. Un mare avantaj este că celelalte două simboluri și funcții Wild sunt active în timpul acestor runde. Poți câștiga și mai multe runde gratuite atunci când rundele activate de Free Spins Wild sunt în desfășurare.

Funcția bonus va fi activată atunci când a treia rolă va fi ocupată în întregime de Bonus Wild. Această funcție presupune trimiterea pe o altă interfață cu 12 cutii care conțin premii ascunse și cu imaginea lui Sharon Stone din scena interogatoriului. Dacă vei găsi pistolul, vei fi premiat cu un jackpot progresiv care de asemenea va încheia runda bonus. Totodată, cătușele vor încheia această rundă, iar câștigurile de până atunci vor ajunge în creditul tău. Atunci când nu acoperă toată rola și apar câte unul sau două, simbolurile Wild au funcția lor obișnuită, de a substitui alte simboluri.

Concluzii Basic Instinct Gratis

Cu atâtea lucruri pozitive ale Basic Instinct slot, știm că este destul de dificil să nu încerci din prima jocul cu mize reale. Dar îți recomandăm să încerci prima dată versiunea gratis pentru a cunoaște mai bine toate funcționalitățile. Astfel, vei avea mult mai multe șanse de câștig atunci când vei paria cu bani reali. Această variantă gratuită nu duce lipsă de nicio funcționalitate, singura diferență fiind, bineînțeles, că nu se joacă pe bani, ci cu un credit fictiv. Așadar, nu mai aștepta și încearcă și tu Basic Instinct gratis pe Supercazino pentru o experiență inegalabilă în jocurile de noroc online!

Joacă și:

Încearcă și:

lucky-leprechaun-gratis
5/5 - (1 vote)

Lucky Leprechaun

Joaca Gratis
rick and morty megaways gratis banner
5/5 - (1 vote)

Rick and Morty Megaways

Joaca Gratis
lux-roulette-gratis
3.2/5 - (5 votes)

Lux Roulette

Joaca Gratis
fruitshop joc gratis
4.5/5 - (2 votes)

Fruit Shop

Joaca Gratis

Autori