...

Suntide

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSuntide

Nume Joc
Suntide
Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Vine vara și nu ne putem gândi la un joc mai potrivit pentru această perioadă decât SunTide gratis, un slot clasic, cu fructe, de la Microgaming. Slotul SunTide este perfect pentru cei care vor să pună mâna pe câștiguri cât mai mari – ai la dispoziție caracteristici speciale și runde bonus care îți aduc multă distracție, dar și bani în cont. Chiar dacă vorbim de un slot clasic, SunTide are o grafică modernă, sunete și animații care te duc cu gândul direct la o plajă însorită și la starea de relaxare din concediu.

Profită și tu de SunTide slot gratis pe Supercazino, bucură-te de distracție și de câștigurile pe care ți le poate aduce! Să vedem de ce este SunTide un slot atât de deosebit!

Joc clasic, grafică modernă pentru SunTide slot gratis

Sloturile de la Microgaming sunt recunoscute pentru experiența pe care o oferă jucătorilor, iar SunTinde nu face excepție de la regulă. Unii jucători sunt reticenți atunci când aud de sloturi clasice pentru că se gândesc că nu le aduc același nivel de adrenalină ca sloturile moderne, cu tematici interesante. Adevărul este că SunTide face parte din categoria jocurilor clasice, cu o tematică retro, dar tocmai acesta este și farmecul slotului.

Există și sloturi clasice care nu transmit prea multă emoție, fiind de obicei doar o sursă de venituri, însă SunTinde este acel slot care te introduce în atmosfera de joc încă de la apăsarea butonului de Start, odată cu imaginea iahtului care plutește în largul oceanului la apus. Este un slot 3D colorat, cu fructe de sezon, lingouri de aur și diamante care te duc cu gândul la lux și bogăție și care îți dau un vibe bun. Sunetele și animațiile susțin această atmosferă de concediu și de relaxare și spre deosebire de alte sloturi, la care vrei să apeși imediat butonul de oprire a sunetului, la SunTide slot gratis parcă îți vine să îl dai mai tare.

SunTide slot gratis – RTP de 96-97% și 9 linii de plată

Payout-ul și liniile de plată îți pot indica cât de profitabil este un slot. SunTide are un RTP cuprins între 96% și 97%, destul de mare pentru un slot clasic, iar asta înseamnă că te vei bucura de câștiguri mai mari încă de la bun început. Trebuie să reții că un payout mai mare îți va aduce un câștig mai mare, deci dacă vrei să te bucuri de câștiguri mari, trebuie să alegi jocurile cu RTP mare, cum este și SunTide. Pe lângă acest RTP mare, ai și 9 linii de plată – destul de puține, ar spune cârcotașii, însă payout-ul, alături de liniile de plată și caracteristicile speciale, îți vor aduce premii destul de mari.

Liniile de plată sunt fixe, asta înseamnă că nu vei putea selecta mai puține linii de plată, ci va trebui să joci cu toate – acest lucru reprezintă un avantaj pentru tine pentru că numărul liniilor de plată influențează câștigurile, cu cât joci cu mai multe linii, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Încearcă alte sloturi gratis:

Cum se joacă SunTide gratis?

Am ajuns și la partea cea mai interesantă – cum se joacă SunTide slot gratis? Ecranul de joc este atât de simplu încât nu ai cum să nu te descurci. Este un slot potrivit atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru jucătorii începători. Interfața jocului este intuitivă, butoanele sunt puține, vizibile și ușor de folosit.

Butoanele sunt situate în partea dreaptă a ecranului – setări (volum și informații despre joc), butonul de autoplay (poți selecta numărul de rotiri, miza, limita de câștig și de pierderi), butonul de Spin și butonul prin care poți selecta miza (miza minimă este de 0.09). În partea de jos a ecranului vei vedea mereu credit și valoarea pariului. Miza o poți selecta manual, poți alege o valoare prestabilită (0.09, 0.72, 3.60, 11.25, 36.00) sau poți selecta direct ”Max bet”.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi atunci când joci SunTide slot gratis. După un joc ți-ai fi dat seama că te-ai fi descurcat și fără aceste informații – cam atât de simplu este să joci! Înainte însă de a trece la partea practică, să vedem și care sunt simbolurile din joc și caracteristicile speciale care te ajută să pui mâna pe câștiguri mari!

Simboluri și plăți în SunTide slot

După cum spuneam, vei găsi în joc simboluri fructe de sezon, dar și simboluri pe care le regăsim de obicei în sloturile clasice, cu șeptari. Din categoria fructe vei regăsi pe role portocale, acestea fiind și cele mai bine plătite, pepeni, lămâi, căpșuni și cireșe (simbolul plătit cel mai puțin). În ordinea câștigurilor pe care ți le pot aduce, urmează simbolul bar, clopoțelul, șeptarul și diamantul.

Să nu uităm nici de simbolul Wild, ilustrat de logo-ul jocului, care îți poate aduce 100 monede dacă se regăsește de 5 ori pe role (cel mai mare câștig pe care ți-l aduce un simbol), dar nici de simbolul scatter care îți aduce un câștig de 9 monede dacă se regăsește de 5 ori pe role. Aceste simboluri speciale au și alte funcții și despre ele vom vorbi în cele ce urmează. Poți vedea exact ce câștiguri îți aduce fiecare simbol în tabela cu plăți pe care o poți accesa din setări – informații.

SunTide Online – caracteristici speciale

În orice slot, caracteristicile speciale te ajută să pui mâna pe câștiguri mari mari, iar în cadrul jocului SunTide ai parte de multe astfel de opțiuni. Începem cu simbolurile speciale, pe care le-am menționat deja – scatter și wild. În timpul jocului, simbolul wild se poate extinde pe rola 3 și înlocuiește orice alt simbol, în afară de scatter, pentru a forma combinații câștigătoare, iar în cadrul unei speciale sau a rundei bonus, simbolul wild se extinde pe rolele 2, 3 și 4.

Simbolul scatter, dacă se regăsește de 3, 4 sau 5 ori pe role, îți oferă acces la o specială și la 15 rotiri gratuite. Partea bună este că poți primi aceste rotiri gratuite de mai multe ori în joc, dacă nimerești simbolul scatter de mai mult de 3 ori pe role. Nu știm dacă slotul oferă și o funcție de dublaje sau funcția de gamble, nefiind menționat nicăieri, însă majoritatea sloturilor clasice oferă o astfel de funcție, deci dacă ajungi în acest punct în timpul jocului, ar trebui să știi că această funcție de dublaje îți oferă ocazia de a-ți dubla câștigurile pe loc.

Concluzii Suntide gratis

În concluzie, SunTide slot gratis este unul dintre acele jocuri Microgaming pe care trebuie să le testezi dacă vrei să ai parte de adrenalină și de câștiguri mari, mai ales că îl poți încerca gratuit pe Supercazino. Chiar dacă este un slot clasic, cu fructe, cu o tematică retro, garantează un nivel al distracției la fel de mare ca sloturile moderne, cu tematici interesante.

Așa că, dacă ai nevoie de un moment de respiro și vrei să pleci virtual într-o vacanță la mare, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de Start și cel de Spin pentru a pluti cu iahtul pe ocean la apus și a colecta cât mai multe fructe și câștiguri!

Citește mai multe despre Netbet:

logo cash camel gratis
5/5 - (1 vote)

Cash camel

Joaca Gratis
mustang-gold-gratis
5/5 - (1 vote)

Mustang Gold

Joaca Gratis
logo the king isoftbet gratis
5/5 - (1 vote)

The king

Joaca Gratis
logo book of ra deluxe gratis
4.3/5 - (7 votes)

Book of Ra Deluxe

Joaca Gratis

Autori