Playboy

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Playboy

Nume Joc

Playboy

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
Până la 205 Rotiri Gratuite Bonus
  • Primești 205 rotiri gratuite la primele 2 depuneri
  • Depunerea minimă este de 50 RON
  • Coduri Bonus: TOME-FREE, TOME-95, TOME-100

Playboy gratis este un joc sloturi tip video care a fost scos pe piață la 6 luni după lansarea Playboy Live Dealer, primul joc de cazino al brandului Playboy. Dezvoltatorul este Microgaming, de care orice pasionat de joc sloturi a auzit cu siguranță. În cazul în care nu ați auzit de ei, trebuie să știți că sunt una dintre companiile de top care se ocupă de jocurile de cazinou și probabil că deja ați jucat fără să vă dați seama un joc sloturi dezvoltat de ei.

Joc sloturi cu Playboy gratis

Jocul este format din 5 role și 243 de linii câștigătoare, pe care se pot miza între 30 și 150 de credite. Acesta oferă jucătorilor posibilitatea de a intra în Clubul Playboy, unde există 4 tipuri de bonusuri în  acest joc sloturi: Kimi, Sofia, Ashley și Jillian. Desigur că toate aceste bonusuri sunt absolut delicoase, iar fetele sunt așa cum ne-am aștepta să fie în clubul Playboy: vesele, atrăgătoare și extrem de flirty.

În acest joc sloturi, fiecare nivel corespunde unei fete Playboy gratis menționate mai spus. Astfel, Kimi oferă jucătorilor 10 rotiri gratuite, plus ocazia de ați multiplica de 5 ori câștigurile. Sofia, este mai generoasă, oferind 15 rotiri gratuite alături de simbolul Running Wilds.  Frumoasa Ashley îți oferă 20 de rotiri gratuite, oferind de-asemenea jucătorilor oportunitatea de câștiga în mod repetat în urma unei singure rotiri. Jillian este de departe favorita noastră oferindu-ne 25 de rotiri bonus, funcție ce se va declanșa aleator și care poate ajunge până la 5 role învârtite pentru fiecare rotire.

Simbolul Playboy are funcția de a dubla un câștig atunci când apare în mod corespunzător pe liniile de plată.

Un aspect interesant al acestui joc este grafica de calitate. Nouă ne place deosebit de mult acest joc sloturi întrucât este extrem de relaxant și în același timp interactiv. Muzica de fundal este plăcută, iar animațiile celor 4 fete sunt excelente și pe lângă runde bonus sau multiplicare câștigurilor, aduc și un zâmbet pe fetele noastre de fiecare dată.

Acest joc are și posibilitatea de autoplay, având posibilitatea de a declanșa 10, 25, 50 sau 100 de rotiri gratuite sau opțiunea de rulare până la apăsarea butonului Stop. În plus, puteți să personalizați funcția de autoplay în funcție de preferințele pe care le aveți la jocuri cu bani.

Joacă și:

logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)
Wild Bazaar
Joaca Gratis
logo erik the red gratis
5/5 - (1 vote)
Erik the Red
Joaca Gratis
super 20 gratis banner
3.3/5 - (10 votes)
Super 20
Joaca Gratis
Lara Croft Pacanele
5/5 - (1 vote)
Lara Croft Temples and Tombs
Joaca Gratis

Autori