...

Immortal Romance

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 18 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xImmortal Romance

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Îndrăznești să intri în lumea plină de suspans și mister a vampirilor? Dacă da, Immortal Romance gratis este slotul care te va captiva cu siguranță. Întunecat, misterios și plin de ocazii de a câștiga, jocul celor de la Microgaming merită încercat. În continuare îți vom povesti totul despre plăți, câștiguri și funcții speciale. Joacă Immortal Romance demo pe SuperCazino!

Ce oferă Immortal Romance free ca grafică și ecran de joc

Immortal Romance gratis îți oferă aceeași experiență de joc ca varianta cu mize reale. Funcțiile speciale, simbolurile și sistemul de plăți nu diferă cu nimic, singura diferență constând în faptul că joci pe bani virtuali. Ca poveste, Immortal Romance Microgaming este inspirat din filmele și serialele cu vampiri, în special Vampire Diaries. Prin urmare, este posibil să recunoști unele personaje care apar în slot. Muzica te duce și ea cu gândul la mister, seducție, aventură.

Din punct de vedere al structurii, slotul are 5 role și 3 rânduri. Butoanele de joc sunt situate în partea dreaptă a ecranului și sunt foarte simplu de accesat. De aceea, indiferent că ești pasionat de sloturi sau începător, te vei obișnui rapid cu stilul de joc al Immortal Romance free.

Sistem de plăți și RTP în Immortal Romance slot

Immortal Romance slot, la fel ca majoritatea sloturilor, plătește combinațiile câștigătoare de la stânga la dreapta. Excepție o face simbolul Scatter, care plătește indiferent de poziția sa pe role. Slotul are 243 de linii de plată.

Dacă vrei să știi ce șanse de câștig ai, te vei bucura să afli că Immortal Romance are un RTP de 96.86%. O rată de plată apropiată de 100% înseamnă că șansele de a câștiga se apropie de cele ale casei. Joacă Immortal Romance free cât mai des și îți vei face o idee cu privire la plăți, înainte de a trece la varianta cu mize reale.

Joacă mai multe sloturi noi pentru extra distracție!

Cum joci Immortal Romance gratis

Slotul Immortal Romance e foarte simplu de jucat, așa că nu vei avea foarte mult de învățat pe parte de mod de funcționare. Iată cum folosești fiecare buton pentru a juca Immortal Romance gratis:

Valoarea simbolurilor din Immortal Romance free

Vrei să știi cât poți câștiga atunci când joci Immortal Romance gratis? Îți prezentăm în continuare valoarea simbolurilor pe care le întâlnești în cadrul slotului, luând în considerare miza maximă, de 30 de monede:

Simboluri și funcții speciale în Immortal Romance

Pe lângă simbolurile de mai sus, Immortal Romance slot are și alte caracteristici speciale, care îți pot oferi câștiguri consistente. Iată despre ce extra funcții și simboluri este vorba:

Dacă ești fan al funcțiilor speciale, sigur îți va face plăcere să vezi gama noastră de sloturi speciale!

Concluzii

Dacă ești gata de aventură, Immortal Romance gratis te așteaptă cu surprize și câștiguri la tot pasul. De fiecare dată când ai nevoie de un plus de acțiune, lasă-te purtat de suspans și intră în lumea misterioasă a vampirilor. Distrează-te cu Immortal Romance gratis!

Joacă și:

flame-online
5/5 - (1 vote)

Flame

Joaca Gratis
jewel box gratis logo
5/5 - (1 vote)

Jewel Box

Joaca Gratis
supra hot novomatic slot
4.4/5 - (5 votes)

Supra Hot

Joaca Gratis
stellar-silver-lion-gratis
5/5 - (2 votes)

Stellar Silver Lion

Joaca Gratis

Autori