...

BarBar Black Sheep

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBarBar Black Sheep

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Când ești în căutarea unui slot vesel, colorat și simplu de jucat, BarBar Black Sheep gratis este varianta perfectă. Îți va aminti de sloturile clasice și cu siguranță îți va înveseli ziua, mai ales dacă ai nevoie de un plus de relaxare. În continuare îți vom povesti tot ce merită să știi despre acest slot, de la modul de joc până la valoarea simbolurilor și funcțiile speciale. Încearcă BarBar Black Sheep demo pe SuperCazino!

Ce oferă BarBar Black Sheep free ca grafică și ecran de joc

BarBar Black Sheep gratis nu are în spate o poveste complicată, ci e mai degrabă un slot menit să relaxeze și să înveselească jucătorii. Are un aspect clasic, ce amintește de desenele animate, iar simbolurile au toate legătură cu lumea rurală: vei întâlni în joc oi, fructe, legume, o fermă și simbolul BAR, care dă și titlul slotului. Muzica e și ea simplă și relaxantă, ducându-te cu gândul la o zi petrecută în natură.

Ca structură, BarBar Black Sheep Microgaming are 5 role de joc și 3 rânduri. Butoanele se află toate în partea dreaptă a ecranului și sunt foarte ușor accesibile. Per total, slotul e simplu, plăcut și ideal inclusiv pentru persoanele fără experiență în sloturi.

Încearcă și alte super jocuri Microgaming!

RTP și plăți în BarBar Black Sheep slot

Din punct de vedere al plăților, BarBar Black Sheep slot are un RTP de 95.32%. Majoritatea sloturilor au o rată de plată ce începe de la 94-95%, ceea ce înseamnă șanse rezonabile de câștig.

Cel mai bine poți vedea cât de des intră combinații câștigătoare dacă exersezi jucând BarBar Black Sheep gratis. În cazul în care încerci direct varianta cu mize reale, poți paria inițial pe mize mici, pentru a te familiariza cu sistemul de plăți. Plățile în BarBar Black Sheep free se realizează de la stânga la dreapta, pe 15 linii. Pe fiecare linie se plătește cel mai mare câștig.

Cum joci BarBar Black Sheep gratis

BarBar Black Sheep free este foarte simplu de jucat, așa cum vei vedea în cele ce urmează. Iată cum folosești fiecare buton al slotului:

Joacă mai multe sloturi noi pentru extra distracție!

Valoarea simbolurilor din BarBar Black Sheep demo

Vrei să știi cât poți câștiga atunci când joci BarBar Black Sheep free? Simbolurile, la miza maximă de 150 de monede, au următoarele valori:

Simboluri și funcții speciale în BarBar Black Sheep

Pentru ca distracția și câștigurile să fie și mai mari, slotul are și câteva caracteristici speciale, disponibile inclusiv în varianta BarBar Black Sheep gratis:

Dacă ești fan al funcțiilor speciale, sigur îți va face plăcere să vezi gama noastră de sloturi speciale!

Concluzii

Așa cum observi, BarBar Black Sheep slot e un joc distractiv și plin de funcții interesante, așa că merită să îl încerci. Îl poți juca fără niciun risc, în versiunea demo, pe SuperCazino, iar dacă vrei să te bucuri și de câștiguri în bani, poți testa și varianta cu mize reale. Distrează-te cu BarBar Black Sheep gratis!

Joacă și:

lucky lady charm deluxe 10 gratis logo
3.8/5 - (19 votes)

Lucky Lady Charm Deluxe 10

Joaca Gratis
logo super 7s gratis
4.5/5 - (2 votes)

Super 7s

Joaca Gratis
five pirates gratis logo
3.6/5 - (5 votes)

Five Pirates

Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)

The Catfather

Joaca Gratis

Autori