...

Pillars of Asgard

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 12 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPillars of Asgard

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Pillars of Asgard online este probabil cel mai tare slot cu temă inspirată din mitologia nordică. Oricum, este unul care cu siguranță te va încânta de la primele rotiri. De aceea, astăzi îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie pentru distracția la maxim cu acest joc. Descoperă lumea zeilor nordici și joacă Pillars of Asgard gratis pe SuperCazino!

Pillars of Asgard demo – grafică și muzică

Pillars of Asgard gratis impresionează prin grafica sa „din altă lume”. Așa cum poți intui, povestea jocului este în strânsă legătură cu zeii nordici, în special cu Odin. Ecranul este plin de elemente specifice ale acestei civilizații. Vei vedea cei doi stâlpi care delimitează poarta către Asgard, lumea zeilor. Simbolurile sunt și ele specifice acestei mitologii.

Structura Pillars of Asgard slot nu avea cum să fie cea clasică. De aceea, furnizorul l-a creat cu 6 coloane, fiecare a câte 4 poziții pentru simboluri.

Muzica și sunetele din timpul rotirii și a câștigurilor este și ea la același nivel divin. De aceea, îți recomandăm să îl joci cu sunetul pornit pentru a te bucura la maxim de experiența pe care o are de oferit acest joc captivant.

Creatorul jocului este NextGen, un furnizor cunoscut pentru sloturile sale tematice, dar aici s-a autodepășit și a creat o experiență cum rar întâlnești la sloturi. Chiar dacă este plin de tot felul de elemente, jocul rămâne foarte bine optimizat pentru mobil, ceea ce este o altă caracteristică a acestui dezvoltator.

Pillars of Asgard gratis – rata de plată

Pillars of Asgard online plătește pe 4096 de direcții de plată, deci ai multe șanse de câștig cu acest joc. De aceea, nu trebuie să ne mirăm că rata de plată este foarte bună, de 96,10%, deci peste media sloturilor. De asemenea, are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că plătește mai rar, dar atunci când o face, câștigurile sunt consistente.

Pillars of Asgard free – cum se joacă?

Dacă vrei să intri în lumea zeilor, atunci trebuie să înveți cum se joacă Pillars of Asgard gratis. Este chiar simplu, mai ales că toate butoanele de care ai nevoie se află în dreapta ecranului, într-un cerc.

Pillars of Asgard slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Pillars of Asgard demo sunt cele tematice, cu artefacte de diferite culori și cele clasice, care reprezintă numere de cărți de joc. Valorile acestor simboluri sunt următoarele:

Testează gratuit și jocuri ca la aparate EGT pentru mai multă distracție!

Pillars of Asgard online – speciale

La Pillars of Asgard gratis, extrem de interesante sunt simbolurile și funcțiile speciale. Să vedem care sunt ele:

Concluzii

Pillars of Asgard free este un joc pe care nu ai voie să-l ratezi. Este o aventură unică în lumea zeilor nordici, o lume care ascunde comori nebănuite. Joacă Pillars of Asgard gratis pe SuperCazino pentru experiența demo și nu ezita să-l încerci și cu miză reală!

Joacă și:

logo queen of rio gratis
4.5/5 - (2 votes)

Queen of Rio

Joaca Gratis
vampire night gratis
4.5/5 - (2 votes)

Vampire Night

Joaca Gratis
circus brilliant gratis
3.8/5 - (12 votes)

Circus Brilliant

Joaca Gratis
scrolls-of-ra-gratis
5/5 - (1 vote)

Scrolls of Ra

Joaca Gratis

Autori