...

Sevens and Fruits

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSevens and Fruits

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Vrei un joc simplu și elegant cu șeptari și fructe? Ei bine, Sevens and Fruits slot spune direct din titlu la ce să te aștepți! În recenzia de față, îți vom ilustra o imagine de ansamblu a unui joc clasic semnat de Playson, unul dintre cei mai tari producători de jocuri de pe piață. Poți da și tu spinuri câte vrei la noi, în versiunea demo a slotului. Joacă Sevens and Fruits gratis pe SuperCazino și experimentează atmosfera unui joc excelent din toate punctele de vedere!

Sevens and Fruits demo – grafică și sunete

Playson pune mult accent pe aspectul jocurilor, deci nu trebuie să te mire că Sevens and Fruits gratis arată atât de bine. Simbolurile sunt ilustrate în relief, iar fiecare câștig este sărbătorit prin evidențierea combinațiilor câștigătoare cu ajutorul unor animații simple. Structura jocului este de 5 role a câte 3 simboluri fiecare, deci ecranul de joc nu te va surprinde cu vreo variație de la tradiția sloturilor.

Sunetele sunt cele simple care apar la rotiri și la câștiguri, iar jocul nu are o muzică de fundal. Deși nu s-au complicat la partea sonoră, Sevens and Fruits online este optimizat pentru orice dispozitiv, deci îl poți juca fără să întâmpini dificultăți și pe ecranele mai mici de tabletă sau mobil.

Vezi ce jocuri Relax Gaming și jocuri Skywind mai sunt disponibile gratis la noi pe site!

Sevens and Fruits gratis – rata de plată

Coeficientul RTP al Sevens and Fruits demo este de 95,89%, unul foarte bun, dat de combinațiile câștigătoare de pe cele 5 linii fixe. Având doar 5 linii de plată, jocul continuă încadrarea în spectrul clasic în sensul tare. Astfel, jocul plătește pe cele 3 linii orizontale și pe cele 2 diagonale, atunci când sunt minim 3 simboluri de un fel pe o linie, începând cu rola din stânga și pe role alăturate.

Sevens and Fruits free – cum se joacă?

Așa cum probabil s-a înțeles deja, Sevens and Fruits gratis funcționează și după principiile clasice. La fel ca la orice joc semnat de Playson, butoanele se află în partea de jos și în dreapta ecranului.

Sevens and Fruits online – simboluri și plăți

Plățile Sevens and Fruits free plătesc cum nu se poate mai bine, mai ales dacă nimerești o combinație de 5 simboluri de un fel, așa cum vei vedea mai jos:

Dintre aceste simboluri, doar simbolul Cireașă plătește la 2 combinații de un fel, restul formând combinații câștigătoare la minim 3 de un fel. Plățile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 100 de fise.

Testează și alte jocuri cu fructe gratis sau păcănele gratis cu speciale la noi pe site!

Sevens and Fruits slot – caracteristici speciale

Sevens and Fruits gratis nu impresionează prin funcții speciale. De fapt, singura caracteristică de acest fel este simbolul Scatter, ilustrat prin Stea. Acesta plătește oriunde pe role, indiferent de poziția sa pe liniile de plată. Generează câștiguri la minim 3 simboluri, iar câștigul maxim (la 5 simboluri) este de 5.000 de fise. Chiar și așa, cu o singură caracteristică specială, Sevens and Fruits online îți va aduce câștiguri consistente.

Un alt slot cu fructe excelent ce merită încercat este, bineînțeles, faimosul Sweet Bonanza demo!

Concluzii

Sevens and Fruits slot încântă prin grafica sa elegantă, prin modul simplu de joc și prin atmosfera vintage pe care o inspiră. De asemenea, și câștigurile sunt la un nivel excelent și de aceea este atât de popular în rândul jucătorilor. Numeroase cazinouri îl au și pentru pariuri reale, dar până acolo, îți recomandăm să dai spinuri în versiunea demo pentru a te familiariza cu funcțiile jocului. Încearcă așadar Sevens and Fruits gratis pe SuperCazino pentru a cunoaște mai bine jocul!

Joacă-te și:

lucky symbols
4.2/5 - (5 votes)

Lucky Symbols

Joaca Gratis
blue heart gratis logo
3.5/5 - (6 votes)

Blue Heart

Joaca Gratis
logo lord of the ocean gratis
3/5 - (2 votes)

Lord of the ocean

Joaca Gratis
jumbo stampede gratis logo
5/5 - (1 vote)

Jumbo Stampede

Joaca Gratis

Autori