Roaring Forties

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Roaring Forties

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Roaring Forties free este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi clasice din industrie. În acest articol, vei afla motivele. Discutăm despre funcții, plăți, speciale și alte aspecte esențiale care l-au făcut atât de popular. De asemenea, îți dăm posibilitatea să-l încerci și tu cu un sold virtual. Joacă Roaring Forties gratis pe Supercazino pentru distracție ca pe vremuri!

Roaring Forties demo – grafică și sunete

Numele jocului, Roaring Forties slot, poate duce cu gândul la anii ‘40, ca o paralelă la ”roaring twenties”, iar judecând după aspectul vintage al acestuia, se poate spune că se face referire și la acea perioadă. Simbolurile clasice și aspectul simplu al acestora, alături de cadrul ecranului, ca un slot analog, vor face mulți împătimiți să încerce măcar câteva rotiri.

Poți vedea simboluri precum clopoței, șeptari, stele și bineînțeles, mai multe tipuri de fructe: struguri, cireșe, lămâi, portocale și prune. Sunetele Roaring Forties demo sunt cele cu care probabil ești deja familiarizat, iar jocul nu are o muzică de fundal, dar are ceva care aduce a un cântec atunci când formezi o combinație câștigătoare.

Cum pare și evident, Roaring Forties online se referă și la cele 40 de linii ale slotului. Formatul este de 5 role, a câte 4 poziții fiecare, o structură pe care o întâlnim des la sloturile Novomatic. Acest furnizor surprinde mereu prin jocurile sale clasice, solide, care funcționează simplu și care aduc plăți excelente.

Roaring Forties online – rata de plată

Așa cum am menționat mai sus, Roaring Forties gratis are 40 de linii de plată. Acestea sunt linii fixe, deci nu poți scădea numărul; altfel, tema jocului nu ar mai avea sens. Coeficientul RTP al slotului este foarte bun, de 95,48%, cu plăți excelente pe liniile de câștig. Având în vedere numărul mare de linii, plățile apar des.

Roaring Forties gratis – cum se joacă?

Dacă ești deja familiarizat cu alte sloturi semnate de Novomatic, ce urmează să explicăm nu mai are cu ce să te surprindă. Butoanele sunt acolo unde le știi, sub role. Dar nu strică să-ți reîmprospătezi memoria, deci iată ce trebuie făcut:

Roaring Forties slot – simboluri și plăți

Roaring Forties gratis plătește bine pe liniile sale de câștig. Să vedem mai departe cât de bine poate plăti, la miza sa maximă de 8.000 de fise:

Acestea sunt valorile maxime, la combinații de 5 de un fel pe o linie de plată, iar minimul pentru combinații câștigătoare este de 3 simboluri de un fel. Excepție de la regulă este Șeptarul: acesta plătește și la 2 de un fel. Desigur, plata nu este mare, dar tot contează.

Vezi și ce jocuri Quickspin gratis și jocuri Yggdrasil gratis mai poți testa la noi pe site!

Roaring Forties free – caracteristici speciale

Roaring Forties gratis are și câteva speciale care îți aduc câștiguri bune și care îți maximizează șansele de plată. Să vedem care sunt:

Concluzii

Roaring Forties slot este un joc pe care mulți îl recomandă începătorilor datorită modului simplu de funcționare și al specialelor sale la fel de simple. Are multe linii de plată și multe simboluri Wild, ceea ce duce la plăți dese, deci nu te va plictisi și nici nu îți va consuma soldul. Joacă așadar Roaring Forties gratis pe Supercazino pentru a te convinge de calitățile lui!

Joacă și:

logo immortal romance gratis
5/5 - (2 votes)
Immortal Romance
Joaca Gratis
hot chance gratis logo
3/5 - (2 votes)
Hot Chance
Joaca Gratis
queen cleopatra slot gratis
3.3/5 - (3 votes)
Queen Cleopatra
Joaca Gratis
100 super hot gratis slot
3.9/5 - (21 votes)
100 Super Hot
Joaca Gratis

Autori