Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Roaring Forties

Roaring Forties free este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi clasice din industrie. În acest articol, vei afla motivele. Discutăm despre funcții, plăți, speciale și alte aspecte esențiale care l-au făcut atât de popular. De asemenea, îți dăm posibilitatea să-l încerci și tu cu un sold virtual. Joacă Roaring Forties gratis pe Supercazino pentru distracție ca pe vremuri!

Roaring Forties demo – grafică și sunete

Numele jocului, Roaring Forties slot, poate duce cu gândul la anii ‘40, ca o paralelă la ”roaring twenties”, iar judecând după aspectul vintage al acestuia, se poate spune că se face referire și la acea perioadă. Simbolurile clasice și aspectul simplu al acestora, alături de cadrul ecranului, ca un slot analog, vor face mulți împătimiți să încerce măcar câteva rotiri.

Poți vedea simboluri precum clopoței, șeptari, stele și bineînțeles, mai multe tipuri de fructe: struguri, cireșe, lămâi, portocale și prune. Sunetele Roaring Forties demo sunt cele cu care probabil ești deja familiarizat, iar jocul nu are o muzică de fundal, dar are ceva care aduce a un cântec atunci când formezi o combinație câștigătoare.

Cum pare și evident, Roaring Forties online se referă și la cele 40 de linii ale slotului. Formatul este de 5 role, a câte 4 poziții fiecare, o structură pe care o întâlnim des la sloturile Novomatic. Acest furnizor surprinde mereu prin jocurile sale clasice, solide, care funcționează simplu și care aduc plăți excelente.

Roaring Forties online – rata de plată

Așa cum am menționat mai sus, Roaring Forties gratis are 40 de linii de plată. Acestea sunt linii fixe, deci nu poți scădea numărul; altfel, tema jocului nu ar mai avea sens. Coeficientul RTP al slotului este foarte bun, de 95,48%, cu plăți excelente pe liniile de câștig. Având în vedere numărul mare de linii, plățile apar des.

Roaring Forties gratis – cum se joacă?

Dacă ești deja familiarizat cu alte sloturi semnate de Novomatic, ce urmează să explicăm nu mai are cu ce să te surprindă. Butoanele sunt acolo unde le știi, sub role. Dar nu strică să-ți reîmprospătezi memoria, deci iată ce trebuie făcut:

Roaring Forties slot – simboluri și plăți

Roaring Forties gratis plătește bine pe liniile sale de câștig. Să vedem mai departe cât de bine poate plăti, la miza sa maximă de 8.000 de fise:

Acestea sunt valorile maxime, la combinații de 5 de un fel pe o linie de plată, iar minimul pentru combinații câștigătoare este de 3 simboluri de un fel. Excepție de la regulă este Șeptarul: acesta plătește și la 2 de un fel. Desigur, plata nu este mare, dar tot contează.

Vezi și ce jocuri Quickspin gratis și jocuri Yggdrasil gratis mai poți testa la noi pe site!

Roaring Forties free – caracteristici speciale

Roaring Forties gratis are și câteva speciale care îți aduc câștiguri bune și care îți maximizează șansele de plată. Să vedem care sunt:

Concluzii

Roaring Forties slot este un joc pe care mulți îl recomandă începătorilor datorită modului simplu de funcționare și al specialelor sale la fel de simple. Are multe linii de plată și multe simboluri Wild, ceea ce duce la plăți dese, deci nu te va plictisi și nici nu îți va consuma soldul. Joacă așadar Roaring Forties gratis pe Supercazino pentru a te convinge de calitățile lui!

Joacă și:

turneu mr bit
5/5 - (4 votes)
Promoții Mr Bit cu Premii 2023 – Calendar de Crăciun
Joaca Gratis
cursa noului an netbet 2020
Rate this post
Ofertă Specială NetBet – Cursa Noului An 1.000.000 RON CASH
Joaca Gratis
cum prind un jackpot urias
5/5 - (1 vote)
Cum să prinzi un Jackpot uriaș
Joaca Gratis
bonus esports efortuna
Rate this post
Fortuna eSports – Ghidul complet de pariere
Joaca Gratis