Fruiti XXL

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 8 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Fruiti XXL

Nume Joc

Fruiti XXL

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
synot
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Vrei să descoperi un slot cu fructe distractiv și cu plăți excelente? Dacă da, citește ghidul nostru în are îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre Fruiti XXL slot. Vom discuta despre toate aspectele pe care trebuie să le iei în considerare la un joc. Astfel, când vei da spin, vei ști exact la ce să te aștepți. Îl poți juca direct de la noi, din versiunea fără bani. Nu ezita și joacă Fruiti XXL gratis pe SuperCazino pentru testarea tuturor funcțiilor!

Fruiti XXL demo – grafică și muzică

Așa cum se întâmplă cu jocurile tuturor furnizorilor mari, și Fruiti XXL free arată superb. Este un joc marca Synot care recreează experiența vintage a sloturilor, dar cu grafică demnă de era noastră. Are animații spectaculoase și chiar muzică de fundal, ceea ce este mai rar întâlnit la sloturile clasice.

Numele jocului, Fruiti XXL online, provine tocmai de la aspect. Este un joc cu fructe cu un ecran mare. Structura jocului este de 5 role a câte 4 rânduri, deci mai mare decât clasicele jocuri cu 5 role și 3 rânduri.

De această grafică te poți bucura de pe orice dispozitiv, datorită optimizării jocului. Fruiti XXL demo are aceleași funcții de joc și pe mobil, deci încearcă-l cu încredere și pe smartphone.

Fruiti XXL slot – rata de plată

Dar ce ne interesează la sloturi cel mai mult este câștigul. De aceea, Fruiti XXL gratis plătește excelent, având un RTP mediu de 94,87%, dar acesta variază în funcție de casino și poate ajunge și la 98%! Jocul are 100 de linii de plată și plătește des (are volatilitate mică).

Fruiti XXL gratis – cum se joacă?

Modul simplu de joc pe care îl găsești și la Fruiti XXL free este specific furnizorului. Butoanele sunt sub role și au următoarele funcții:

Fruiti XXL free – simboluri și plăți

Fruiti XXL gratis are, așa cum e ușor de intuit, multe simboluri cu fructe, doar face parte din categoria de jocuri cu fructe. Vedem mai departe care sunt plățile pentru fiecare simbol în parte:

Plățile de mai sus sunt pentru combinații a câte 5 simboluri de același tip. Chiar dacă par plăți destul de mici, trebuie menționat că acestea vor apărea destul de des. De asemenea, în runde se întâmplă deseori ca mai multe linii să plătească. Mai mult decât atât, nu sunt rare situațiile în care rolele să fie stivuite cu același simbol.

Fruiti XXL online – caracteristici speciale

Datorită caracteristicilor speciale, Fruiti XXL gratis aduce plățile foarte bune despre care am vorbit mai sus:

Concluzii

Fruiti XXL slot este un joc simplu cu fructe, dar unul mai mare decât cele clasice. Dacă preferi câștiguri dese pe multe linii de plată, atunci acesta este ideal pentru tine. Are un mod simplu de joc pe care orice utilizator îl îndrăgește. Acum nu îți mai rămâne nimic de făcut decât să încerci și tu varianta noastră demo. Joacă Fruiti XXL gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

american-poker-2-slot-gratis
3.5/5 - (8 votes)
American Poker 2
Joaca Gratis
Sloturi online Mojo Spin
5/5 - (2 votes)
Mojo Spin
Joaca Gratis
hot chance gratis logo
3/5 - (2 votes)
Hot Chance
Joaca Gratis
money train 2 gratis logo
5/5 - (1 vote)
Money Train 2
Joaca Gratis

Autori