Gonzos Quest

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Gonzos Quest

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Comori ascunse, zeități și o aventură la finalul căreia găsești câștigurile la care visezi? Gonzos Quest slot este jocul care te va transporta într-o poveste palpitantă, din care nu lipsesc animațiile surprinzătoare și bonusurile atractive. Vei afla în continuare cum joci acest slot, ce câștiguri te așteaptă și ce funcții merită descoperite. Joacă Gonzos Quest pe SuperCazino!

Cum arată ecranul de joc și structura Gonzos Quest gratis

Primul lucru pe care îl observi când accesezi Gonzos Quest Netent este grafica bine executată. Jocul beneficiază de animații care fac povestea și mai veridică, transportându-te în mijlocul unei păduri, unde se află misteriosul ținut El Dorado. Alături de tine îl vei avea pe Gonzo, personajul care dă titlul jocului și pe care îl poți observa la marginea ecranului. Sunetele sunt și ele foarte bine redate și perfect în ton cu atmosfera, după cum ne-a obișnuit deja producătorul NetEnt.

Structura jocului este de tip 5 role și 3 rânduri. Spre deosebire de alte tipuri de slot, Gonzos Quest gratis are un sistem de rotire de tip avalanșă sau cascadă: simbolurile sub formă de pietre vin de sus și populează ecranul. Liniile de plată pot fi văzute în stânga și în dreapta ecranului de joc.

RTP și plăți în Gonzos Quest slot

Dacă vrei să știi cât de des apar câștigurile și cum se realizează plățile în acest slot, Gonzos Quest gratis îți oferă ocazia să cercetezi fiecare aspect, fără a folosi bani reali. Ceea ce vei vedea cu siguranță este că Gonzos Quest slot are o volatilitate scăzută – câștiguri foarte dese, chiar dacă nu foarte ridicate ca sumă. Prin urmare, e un joc care îți oferă constanță.

Rata de plată a jocului, cea care îți oferă un indiciu asupra șanselor de câștig, este de 95.97% – un RTP bun, având în vedere că maximul este de 100%. Plățile în Gonzos Quest slot se realizează pentru combinații de la stânga la dreapta, pe 20 de linii fixe.

Pentru a te distra și mai mult încearcă să variezi sloturi jucate, încercând să rotești si la jocuri precum: Hansel & Gretel, Twin Spin sau Wild Water!

Cum joci Gonzo Quest demo

Butoanele de joc pentru Gonzos Quest Slot se află în partea de jos a ecranului, în timp ce în partea de sus apar multiplicatorii câștigurilor. Iată ce butoane ai la dispoziție pentru a juca Gonzos Quest free:

Nu uita să încerci și sloturi EGT sau sloturi Pragmatic Play!

Valorile simbolurilor din Gonzos Quest

Pentru că te afli alături de un căutător de comori, într-un oraș mistic, nu e de mirare faptul că simbolurile din Gonzos Quest gratis reprezintă chipurile unor zeități și animale antice. Fiecare dintre ele îți poate aduce un anumit câștig maxim, după cum urmează:

Simboluri și funcții speciale în Gonzos Quest

Multe sloturi au funcții speciale de dublaje, dar și simboluri care aduc extra câștiguri. Iată care sunt acestea în Gonzos Quest gratis, care nu face excepție de la sloturi speciale:

Concluzii

Gonzos Quest gratis este un slot distractiv și ușor de jucat, cu posibilități bune de câștig. Îl poți juca oricând simți nevoia unei lumi de poveste, cu aventuri și comori misterioase. Încearcă și tu Gonzos Quest slot!

Joacă și:

solar temple gratis logo
3.5/5 - (2 votes)
Solar Temple
Joaca Gratis
circus brilliant gratis
3.8/5 - (12 votes)
Circus Brilliant
Joaca Gratis
logo jimi hendrix gratis
5/5 - (1 vote)
Jimi Hendrix
Joaca Gratis
vikings go wild gratis logo
3.9/5 - (8 votes)
Vikings Go Wild
Joaca Gratis

Autori