Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
  • 350 rotiri + 20 de tichete GRATUITE pentru 5,000,000 lei
  • Bonus la validarea contului de jucător
  • Rotiri valabile la Shining Crown

Fortune Diamond

Fortune Diamond este un joc simplu și colorat de la iSoftBet, combinând tema de inspirație chinezească și păcănelele clasice cu fructe. Având cinci role de joc și 50 de linii de plată, Fortune Diamond gratis oferă multiplicatori care pot mări câștigurile de până la 10x miza. Există, de asemenea, o rundă bonus care acordă până la 100 de rotiri gratuite.

Grafică și efecte sonore

Ecranul simplu aduce pe role simbolurile clasice : cărți de joc de la A la 9, monezi de aur, flori de lotus și inele de jad. Cele mai mari câștiguri le aduce vasul de aur din care se revarsă comori, iar culorile vii și grafica explicită fac acest joc foarte accesibil oricui. Fundalul sonor amintește de muzica din tărâmul îndepărtat al Chinei.

Simboluri de joc Fortune Diamond gratis

Simbolurile sunt cele clasice chinezești și aduc câștiguri considerabile atunci când apar pe rolele de joc 3,4 sau 5 simboluri identice :

Bonusuri și caracteristici speciale

Fortune Diamond gratis nu are Scatter însă plățile generate de WILD sunt mult mai mari datorită unor multiplicatori care cresc câștigurile cu 2x, 3x, 5x sau 10x.

Simbolurile WILD înlocuiesc toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului bonus.Multiplicatorul WILD apare pe cea de-a cincea rolă și este prezent la fiecare rotire a jocului de bază. Atunci când este activat un multiplicator WILD, toate câștigurile din runda de rotiri gratuite vor fi sporite. Astfel primesti mai multe rotiri gratuite când apar 2, 3, 4 sau 5 diamante, pornind de la prima rolă, oferindu-ți mai multe șanse de câștig.

Două simboluri Bonus îți aduc de la zece la cincisprezece rotiri gratuite, în timp ce cinci Bonus oferă până la cincizeci de rotiri. Cu toate acestea, nu poți depăși maximum o sută de rotiri gratuite pe parcursul unei runde bonus.

Funcția de rotiri gratuite este activată prin aterizarea pe role a două sau mai multe diamante, pornind de la prima rolă. Vei primi apoi următoarele:

Concluzii

Fortune Diamond gratis este un joc simplu, dar unul foarte agreabil de jucat. Jocul are un stil strălucitor, extrem de vizibil, iar simbolurile clasice te ajută să înțelegi rapid cum poți juca . Nu există nimic spectaculos sau inovator în ceea ce privește caracteristicile, dar multiplicatorii WILD combinați cu rotiri gratuite pot oferi o experiență dinamică, plină de viață.

[su_row class=”column-2″]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi cele mai bune oferte:

[/su_row]

Calcule Poker
5/5 - (1 vote)
Calcule Poker – Matematică și Statistici Poker
Joaca Gratis
epopeea lui marcel 3
5/5 - (5 votes)
Epopeea lui Marcel – Ep. 3
Joaca Gratis
de ce sa joci jocuri gratis
4/5 - (13 votes)
Profită de jocuri gratis la cazinourile online
Joaca Gratis
oferta cu 100 rotiri gratuite sportingbet
5/5 - (2 votes)
Promoții Sportingbet cu Depunere – 20 Rotiri Gratuite Sportingbet
Joaca Gratis