Jumanji

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jumanji

Nume Joc

Jumanji

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Ai curaj să intri într-o lume magică și plină de aventură, în care câștigurile se pot ascunde la tot pasul? Dacă da, îți va plăcea Jumanji demo, slotul inspirat din filmul cu același nume. În continuare vei afla cum îl joci, ce poți câștiga, dar și ce funcții speciale te așteaptă în acest slot. Distrează-te cu Jumanji gratis pe SuperCazino!

Cum arată ecranul de joc Jumanji Free

Dacă ai văzut filmul Jumanji, știi deja că acțiunea era legată de o tablă de joc magică. De aceea, producătorii slotului Jumanji au decis să adopte un format nonconformist, care să aducă aminte de tabla de joc din film. Vei observa de altfel că și simbolurile sunt perfect în tema peliculei – te vei întâlni cu o serie de animale sălbatice, cum ar fi lei, rinoceri sau crocodili. Elementele audio se potrivesc excelent cu imaginile, purtându-te în mijlocul aventurii.

Iar pentru că spuneam că structura Jumanji NetEnt e oarecum neobișnuită, producătorii au ales să utilizeze 5 role, cu un număr diferit de rânduri. Prima și ultima rolă au câte 3 rânduri, rola 2 și 4 au câte 4 rânduri, iar rola 3 are 5 rânduri.

Vezi ce alte sloturi NetEnt poți juca!

Sistem de plăți și RTP în Jumanji slot

Întotdeauna este plăcut să câștigi la sloturi, însă cât de des apar câștigurile în Jumanji free? Ei bine, avem o veste care te va bucura: Jumanji slot are un RTP de 96.3%, ceea ce înseamnă o rată de plată convenabilă pentru jucători. Evident, nu toate combinațiile pot fi norocoase, dar de aceea te poți antrena cu Jumanji gratis, pentru a vedea cât de des și cât de consistent plătește jocul.

Jumanji slot are 36 de linii de plată, pe care câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta. De asemenea, e necesar să știi că, la fel ca în majoritatea sloturilor, se plătește doar câștigul cel mai mare de pe o linie de miză.

Cum se joacă Jumanji gratis

Când vine vorba despre reguli de joc, plăți, simboluri și funcții speciale, Jumanji free este exact la fel ca varianta cu mize reale. Prin urmare, când joci Jumanji gratis nu pierzi nimic din experiența jocului, numai că toate câștigurile tale sunt fictive. Iată cum folosești fiecare buton din joc:

La noio găsești o mulțime de sloturi noi de încercat!

Valoarea simbolurilor din Jumanji gratis

Vrei să știi cât poți câștiga în cadrul slotului Jumanji? Fiecare simbol din joc are o valoare, așa cum vei observa în continuare:

Simboluri și funcții speciale în slotul Jumanji

Pe lângă simbolurile de mai sus, Jumanji are pentru tine și foarte multe surprize, adică o serie de caracteristici și funcții speciale, ce îți cresc semnificativ câștigurile. Pe toate le găsești și în Jumanji gratis. Iată despre ce e vorba:

Vezi ce alte sloturi speciale poți juca!

Concluzii

Jumanji gratis e slotul cu care merită să te distrezi de fiecare dată când simți că din viață îți lipsește un strop de fantezie. Rundele sale extra și simbolurile speciale te vor captiva cu siguranță și îți vor aduce câștiguri atractive. Încearcă și tu Jumanji gratis!

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
pariuri admiral banner
5/5 - (1 vote)
Bonus Admiral Pariuri Sportive – 150 RON Free Bet Admiral
Joaca Gratis
admiral bonus fara depunere
4.9/5 - (10 votes)
Admiral Bonus Fără Depunere – Admiral 100 Rotiri Gratuite Fără Depunere
Joaca Gratis
Sloturi Fortuna
5/5 - (1 vote)
Sloturi Fortuna – Cele mai tari jocuri online!
Joaca Gratis
mozzart bonus rotiri
5/5 - (3 votes)
Mozzart Bonus Rotiri – Mozzartbet 150 Rotiri Gratuite Fără Depunere
Joaca Gratis