The Magnificent Seven

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

The Magnificent Seven

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
skywind group
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Aventura cu „Cei Șapte Magnifici” este de neratat la The Magnificent Seven slot. Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai captivante și inedite jocuri cu o temă inspirată din legendarul western. În afară de recenzie, mai poți încerca și tu versiunea demo a jocului. Nu ezita și joacă The Magnificent Seven gratis pe SuperCazino pentru a descoperi toate funcțiile interesante ale slotului marca Skywind!

The Magnificent Seven demo – grafică și muzică

Din punct de vedere audio-vizual, The Magnificent Seven gratis te transpune în lumea Vestului Sălbatic, plină de aventură și de adrenalină. Este un joc realist care stă foarte aproape de film. Desigur, grafica nu este în alb negru, ci în numeroase culori, specific Skywind.

Structura The Magnificent Seven free este în ton cu tema, astfel că are 7 role. Fiecare rolă are câte 4 simboluri, dar Magnificii pot ocupa în întregime o rolă. Personajele au o dimensiune de 4 poziții, ceea ce duce la avantaje pentru plățile pe liniile de plată.

Skywind este de asemenea un furnizor recunoscut pentru optimizările jocurilor pentru mobil. Așadar, poți juca lejer de oriunde și oricât, direct de pe smartphone-ul tău.

The Magnificent Seven slot – rata de plată

Fiind un slot cu o structură mai mare, The Magnificent Seven gratis are 40 de linii de plată fixe. Coeficientul RTP este bun, de 94%, plătind excelent mai ales la declanșarea funcțiilor speciale.

The Magnificent Seven gratis – cum se joacă?

O fi viața complicată și plină de pericole în Vestul Sălbatic, dar modul de joc la The Magnificent Seven demo este extrem de simplu și lipsit de pericole. Nu ai cum să greșești ceva și trebuie doar să urmezi indicațiile de mai jos:

Vezi și ce alte sloturi gratis sunt disponibile pe site!

The Magnificent Seven online – simboluri și plăți

La The Magnificent Seven gratis, simbolurile plătesc de la stânga spre dreapta, la minim 3 simboluri de un fel pe o linie de plată. Primele 4 simboluri pe care le vom menționa mai jos plătesc și la 2 de un fel:

The Magnificent Seven free – caracteristici speciale

La The Magnificent Seven online, jucătorii sunt atrași de funcțiile sale speciale. Să vedem care sunt motivele:

Încearcă și Hot Safari demo!

Concluzii

The Magnificent Seven slot este o aventură în adevăratul sens al cuvântului datorită numeroaselor speciale. Fiecare dintre aceasta este unică și arată personalitatea fiecărui Magnific. Joacă The Magnificent Seven gratis pe SuperCazino și trăiește în lumea imprevizibilă a Vestului Sălbatic!

Joacă-te și:

rumpel wildspins gratis casino
5/5 - (1 vote)
Rumpel Wildspins
Joaca Gratis
logo shaolin spin gratis
5/5 - (2 votes)
Shaolin Spin
Joaca Gratis
amazons battle gratis joc egt
3.8/5 - (10 votes)
Amazons Battle
Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)
Divine Fortune
Joaca Gratis

Autori