Wicked 777

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wicked 777

Nume Joc

Wicked 777

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
skywind group
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Wicked 777 online este dovada clară că sloturile clasice sunt mereu la modă. De aceea, astăzi îți prezentăm toate detaliile jocului pe care trebuie să le știi pentru a te putea delecta cu unul dintre cele mai tari sloturi marca Skywind. Cu grafica sa excelentă și cu modul de joc intuitiv, jocul are toate șansele să devină unul dintre preferatele tale. Desigur, și plățile sunt excelente, peste media industriei. Despre toate acestea vom vorbi în recenzia care urmează. De asemenea, încearcă și tu Wicked 777 gratis pe SuperCazino pentru a trăi din proprie experiență câștigurile cu șeptarii și fructele!

Wicked 777 demo – grafică și muzică

Grafica Wicked 777 gratis este la un nivel înalt, așa cum se întâmplă cu toate sloturile Skywind. Totuși, furnizorul nu s-a chinuit foarte mult cu detaliile jocului, având doar un simplu fundal roșu și simboluri care se văd doar puțin în relief. Există însă animații la câștiguri, fiecare combinație fiind evidențiată prin flăcări. Sunetele sunt cele clasice ale sloturilor retro, dar când pornești secțiunea de informații, pe fundal se aude muzică ambientală.

Structura Wicked 777 slot este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare, deci este un joc mai mare decât tradiționalul slot cu structura 5X3. Chiar și așa, se încadrează fără probleme în orice ecran de joc, deci îl poți juca și de pe mobil.

Wicked 777 online – rata de plată

Wicked 777 gratis are nu mai puțin de 100 de linii de plată fixe, care plătesc numai de la stânga spre dreapta. Coeficientul RTP este de 96,33%, peste media sloturilor de 96%. Și din acest motiv, jucătorii preferă să-l joace și pe bani reali, aducând numeroase câștiguri consistente.

Wicked 777 free – cum se joacă?

Deja nu trebuie să-ți mai spunem că Wicked 777 gratis se joacă foarte simplu, iar funcțiile sale sunt intuitive. Butoanele de care ai nevoie se află sub role și pot fi accesate fără probleme. Să vedem așadar cum joci:

Wicked 777 slot – simboluri și plăți

Simbolurile Wicked 777 gratis îți aduc plăți foarte bune, mai ales când ajungi să combini 5 de un fel pe aceeași linie. Astfel, să vedem care sunt plățile maxime oferite de joc pentru fiecare simbol:

Dacă ești amator de jocuri cu păcănele cu fructe gratis, vezi lista completă disponibilă la noi pe site!

Wicked 777 gratis – caracteristici speciale

Wicked 777 free are și o serie de caracteristici speciale cre dau și numele jocului, după cum vei vedea imediat:

Pentru mai multă distracție cu fructe, încearcă și Sweet Bonanza Pragmatic!

Concluzii

Wicked 777 slot este genul de joc simplu, ideal pentru începători. Are puține caracteristici speciale și deși îi lipsesc rundele gratuite, plățile datorate șeptarilor, stelelor, fructelor și dublajelor sunt mai mult decât suficiente pentru un joc atractiv. Delectează-te cu Wicked 777 gratis pe SuperCazino pentru a vedea cu ochii tăi toate avantajele jocului!

Joacă și:

america express castigatori
4.7/5 - (4 votes)
America Express Sezonul 6 Drumul Soarelui: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
saga festival 2022
5/5 - (2 votes)
SAGA Festival 2022: Artiști, locație și bilete SAGA
Joaca Gratis
Calcule Poker
5/5 - (1 vote)
Calcule Poker – Matematică și Statistici Poker
Joaca Gratis
baumbet inchidere cont
5/5 - (1 vote)
Închidere Cont Baumbet – Sfaturi Pentru Joc Responsabil Baumbet
Joaca Gratis
înregistrare las vegas
5/5 - (1 vote)
Înregistrare Las Vegas – Cum Creezi Cont Las Vegas?
Joaca Gratis