King of Kings

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

King of Kings

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
relax gaming
Bonus Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite
  • 500 rotiri gratis la Sweet Bonanza la prima depunere
  • 100 rotiri gratis la Big Bass Bonanza la a doua depunere
  • 100 rotiri gratis la The Dog House la a treia depunere

 

King of Kings slot este dovada clară că Egiptul antic este un izvor nesecat de inspirație. Relax Gaming dovedește încă o dată că se pricepe să creeze jocuri spectaculoase, care îi atrag chiar și pe cei mai exigenți jucători. Nu ne crezi? Încearcă și tu King of Kings gratis pe SuperCazino pentru a te convinge și citește recenzia pe care ți-am pregătit-o!

King of Kings free – grafică și muzică

Chiar de la deschiderea King of Kings gratis, jocul te întâmpină cu o atmosferă încărcată de mitologie și istorie egipteană. Pe fundal, poți vedea o piramidă, iar aproape, ecranul de joc ornat cu statui ale zeului Horus.

Muzica face și ea parte din atmosfera King of Kings demo. De aceea, acesta este un joc pe care îl recomandăm să-l joci cu sunetul pornit. De asemenea, îți recomandăm și jocul de pe mobil, având în vedere furnizorul. Relax Gaming se axează foarte mult pe jocul de pe dispozitivele mobile, astfel că ecranul de joc se adaptează în funcție de dimensiuni. Butoanele își modifică ușor poziție, indiferent de dispozitiv. Astfel, la ecrane mari, toate butoanele se află jos, iar la ecrane mai mici, acestea se mută în dreapta rolelor.

Structura jocului este singurul aspect „ortodox”: 5 role a câte 3 rânduri fiecare.

King of Kings online – rata de plată

King of Kings gratis plătește pe 5 linii, iar coeficientul RTP este de 96,25%, adică peste media industriei. Plățile se fac tradițional, numai de la prima rolă din stânga spre dreapta, pe minim 2-3 role adiacente. Simbolurile cu plăți mari aduc câștiguri și la 2 de un fel pe o linie de plată.

Vezi și lista de cazinouri online cu cele mai bune bonusuri le care le poți folosi la sloturile tale preferate!

King of Kings demo – cum se joacă?

Toate jocurile Relax Gaming se joacă foarte simplu, iar King of Kings gratis nu este excepție. Hai să vedem ce trebuie făcut:

King of Kings slot – simboluri și plăți

Simbolurile King of Kings online aduc plăți așa cum sperai: foarte bune! Să vedem fiecare plată în parte, la 5 simboluri de-un fel:

King of Kings gratis – caracteristicile speciale

King of Kings free impresionează prin funcțiile sale speciale, care nu doar că aduc plăți excelente, ci și oferă o aventură unică în lumea misterioasă a Egiptului antic:

Concluzii

King of Kings slot oferă multe câștiguri și funcții atractive, care te vor convinge să încerci jocul și pe bani reali. Dar până atunci, îți recomandăm să-l testezi în versiunea gratis pentru a stăpâni cât mai bine funcțiile de joc. Încearcă King of Kings gratis pe SuperCazino și citește ghidul nostru care îți prezintă aspectele cruciale ale slotului!

Joacă-te și:

zodiac-wheel-egt
3.6/5 - (19 votes)
Zodiac Wheel
Joaca Gratis
lone star jackpots gratis logo
5/5 - (1 vote)
Lone Star Jackpots
Joaca Gratis
banner the nutcracker gratis
4.7/5 - (3 votes)
The Nutcracker
Joaca Gratis
jewel box gratis logo
5/5 - (1 vote)
Jewel Box
Joaca Gratis

Autori