Guns and Roses

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Guns and Roses

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă iubești muzica bună, cu siguranță îți va plăcea slotul Guns n Roses NetEnt. Jocul te face să te simți ca și cum te-ai afla la un concert al îndrăgitei trupe, așa că merită să îl experimentezi și să câștigi în timp ce te distrezi. În continuare vei afla cum îl joci, cât poți câștiga și ce funcții speciale îți oferă. Joacă și tu Guns n Roses slot gratis pe SuperCazino!

Ce aduce interesant Guns n Roses slot din punct de vedere al graficii

Guns n Roses este genul de slot extrem de bine realizat, ca toate sloturi NetEnt, în care fiecare detaliu este gândit cu atenție: simbolurile care fac referire la membrii trupei și la simbolurile Guns, animația, dar mai ales sunetul. Dacă joci Guns n Roses free slot, te sfătuim să nu oprești sonorul. Pe tot parcursul jocului vei asculta hituri cunoscute, cum ar fi Paradise City, Welcome to the Jungle sau November Rain. Fiecare rotire este însoțită de muzică și practic nu există niciun moment de plictiseală în joc.

Ca structură, Guns n Roses slot are 5 role și 3 rânduri, iar butoanele se află în partea de jos a ecranului. Tot în partea de jos ai și lista de melodii disponibile în joc și îți poți selecta oricând preferata.

Linii de plată și RTP în Guns n Roses free slot

Guns n Roses slot are 20 de linii de plată fixe, iar șansele de câștig sunt foarte bune, jocul având RTP de 96.98%. Cu cât rata de plată este mai aproape de 100%, cu atât și șansele tale de a câștiga cresc mai mult.

Plățile în Guns n Roses free slot se fac pentru combinații câștigătoare de la stânga la dreapta. Dacă vrei să vezi cât de dese și consistente sunt câștigurile, joacă Guns n Roses slot gratis, unde mizele sunt virtuale și nu folosești bani reali.

Cum se joacă Guns n Roses slot gratis

Regulile de joc sunt foarte simple și necesită doar câteva rotiri pentru a le învăța. Nu există multe butoane, așa că totul e cât se poate de intuitiv:

Simboluri în Guns n Roses NetEnt

Așa cum îți spuneam, simbolurile cu care te vei întâlni în Guns n Roses slot gratis au toate legătură cu celebra trupă care dă numele jocului. Chiar și pe simboluri precum dama, popa sau decarul vei vedea trandafirii specifici Guns n Roses. Iată cât plătește maxim în fise fiecare simbol:

Vezi la ce cazinouri NetEnt și cazinouri Novomatic poți juca în țară!

Simboluri și caracteristici speciale ale slotului

Guns n Roses slot gratis, la fel ca varianta cu mize reale, înseamnă nu doar muzică, distracție și câștiguri, ci și runde speciale. Vei observa că aceste runde și simboluri sunt mai numeroase și mai interesante decât la multe alte sloturi:

Concluzii

Fie că te-au convins muzica bună, câștigurile sau funcțiile speciale, este momentul să intri și tu în lumea fascinantă a rockului și a hiturilor Guns. Vei avea parte cu siguranță de distracție și de multă bună dispoziție. Încearcă Guns n Roses slot gratis!

Joacă și:

lost relics gratis
4.3/5 - (3 votes)
Lost Relics
Joaca Gratis
stellar-silver-lion-gratis
5/5 - (2 votes)
Stellar Silver Lion
Joaca Gratis
logo wanted dead or a wild
5/5 - (1 vote)
Wanted Dead or a Wild
Joaca Gratis
wild orient gratis logo 2021
5/5 - (1 vote)
Wild Orient
Joaca Gratis

Autori