Jimi Hendrix

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jimi Hendrix

Categorii joc
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Sloturile cu tematică muzicală nu sunt atât de des întâlnite în lumea jocurilor de noroc, tocmai de aceea sunt extrem de apreciate ori de câte ori sunt lansate pe piață. Jimi Hendrix face parte din categoria jocurilor cu tematică muzicală, lansat în anul 2016 de către NetEnt. Este unul dintre sloturile care s-a bucurat și încă se mai bucură de o popularitate ridicată printre jucători, atât printre cei care cunosc acordurile muzicii lui Jimi Hendrix, cât și printre cei care nu au auzit niciodată de el. Indiferent în ce categorie de jucători te situezi, poți fi sigur de un lucru: Jimi Hendrix este un slot care te va relaxa și te va încărca cu energie pozitivă, dar și cu multe premii. Acum poți încerca Jimi Hendrix gratis pe Supercazino, așa că, profită de această ocazie și testează-l!

Jimi Hendrix gratis – grafică retro, interfață prietenoasă

Acest slot Jimi Hendrix îți promite o experiență unică în lumea jocurilor de noroc. Grafica jocului te duce cu gândul la festivalul Woodstock și la atmosfera anilor 1960, iar ecranul de joc este chiar scena pe care marele chitarist își va susține recitalul. Înainte de a trece la joc, trebuie să urmărești filmulețul introductiv despre legenda muzicii rock, un omagiu adus cântărețului de către dezvoltatorul NetEnt. De altfel, slotul are la bază viața marelui chitarist, iar pe tot parcursul jocului vei auzi fragmente din melodiile sale, făcând jocul cu atât mai autentic. Putem spune că prin intermediul acestui slot Jimi Hendrix trăiește în continuare, iar cei care nu l-au cunoscut, se pot bucura de muzica lui, în timp ce rolele învârt simbolurile tematice, viu colorate și copilăroase. Slotul are o grafică spectaculoasă, sunete și animații demne de un concert rock la Woodstock. Așa că, ia-ți un bilet la acest concert, așează-te în fața scenei și învârte rolele pe acordurile de chitară!

Slot Jimi Hendrix – RTP de 96.9% și 20 de linii de plată

Jimi Hendrix nu se numără doar printre cele mai populare sloturi de la NetEnt, ci și printre cele mai profitabile sloturi. Are unul dintre cele mai mari payout-uri pe care le poți găsi pe piață și 20 de linii de plată fixe ce îți oferă multe șanse de câștig. Rata de plată mare, de 96.9%, îți oferă din start câștiguri mari mari, iar dacă știi cum să profiți și de caracteristicile speciale, cu siguranță acest slot nu îți va schimba doar percepția asupra muzicii, ci și întreaga viață cu ajutorul premiilor spectaculoase pe care poți mâna. Liniile de plată sunt fixe – asta înseamnă că vei juca mereu cu 20 linii de plată, dar acesta este un lucru bun pentru că mai multe linii de plată înseamnă mai multe combinații câștigătoare pe care le poți prinde pe role.

Jimi Hendrix gratis – cum se joacă?

Dacă ar fi să caracterizăm acest slot Jimi Hendrix doar cu ajutorul unui singur cuvânt, am spune că este un joc intuitiv. Ecranul de joc este simplu, tocmai pentru a nu-ți distrage atenția de la muzică și de la câștiguri. Butoanele de care ai nevoie sunt în partea de jos a ecranului și sunt cele care te vor ajuta să pui mâna pe câștigurile mult visate. În partea de jos, centru, vei găsi 3 butoane mari: cel de start, care rotește rolele – butonul rotund cu 2 săgeți pe el, în stânga lui este butonul de Autoplay pentru momentele în care vrei ca rolele să se rotească în mod automat, iar în dreapta butonul Max Bet pentru situația în care vrei să pariezi miza maximă, dar ai grijă să faci acest lucru într-un mod respomsabil. Dacă nu vrei să pariezi miza maximă, poți ajusta miza în partea dreaptă a ecranului, în câmpul de Coin Value. Un buton care îți va fi de ajutor este cel din stânga, cu litera ”i” pe el pentru că este cel care îți deschide tabelul de plăți cu toate simbolurile din joc și modul în care acestea se plătesc. Dacă crezi că nu te vei descurca, poți încerca întâi Jimi Hendrix gratis, să testezi câteva rotiri și câteva mize cu bani virtuali pentru a vedea exact cum funcționează totul.

Slot Jimi Hendrix – simboluri și plăți

În cadrul acestui slot există mai multe simboluri tematice, cum ar fi: Jimi Hendrix, cele 2 chitare  roșie și alb, amuleta cu simbolul păcii, inima, discul, floarea și ochiul, acestea fiind și simbolurile cele mai bine plătite, în ordine descrescătoare. Spre exemplu, 5 simboluri identice cu Jimi Hendrix sau cu chitara roșie îți aduc un câștig de 400 monede, 5 chitare albe îți aduc 200 monede, iar restul simbolurilor tematice îți aduc între 8 și 150 monede. În afară de aceste simboluri, mai există și simbolurile cu valoarea cărților de joc, ce se plătesc cu sume între 50 și 75 monede dacă se regăsesc de 5 ori pe role. Per total, putem spune că simbolurile sunt plătite bine în cadrul acestui joc, însă caracteristicile speciale sunt cele care te ajută să pui mâna pe cele mai mari câștiguri.

Jimi Hendrix – caracteristici speciale

Nu doar din punct de vedere al tematicii putem spune că este special acest slot Jimi Hendrix, ci și din punct de vedere al opțiunilor de joc speciale. Există 2 funcții care pot fi activate în timpul jocului principal: Purple Haze și Red Guitar Re-spin. Funcția Purple Haze se activează în momentul în care simbolul cu Jimi Hendrix cu chitara în mână, învăluit de ceață violet, aterizează pe rola 1. Când se întâmplă acest lucru, simbolurile cu cărțile de joc (10, J, Q, K și A) se transformă în simboluri wild pentru următoarea rotire. Chitara roșie ține locul simbolului scatter, iar 4 astfel de simboluri pe role activează o specială sau runda Red Guitar Re-spin care îți oferă o rotire gratuită, iar această rundă poate continua cu încă o rotire dacă aterizează pe role din nou simbolul cu chitara roșie. Acest lucru se va întâmpla până ce pe role nu va mai fi nicio chitară roșie. Asta nu e tot însă pentru că în momentul în care apar 3 simboluri scatter pe role se activează funcția de Pick and Click și îți oferă acces la un joc nou cu multe șanse de câștig. În timpul acestui joc există 4 premii diferite: un câștig în fise – un multiplicator al mizei cuprins între 8 și 30 ori, 6 rotiri gratuite dacă colectezi 3 simboluri cu chitara albă în flăcări, între 6 și 12 rotiri gratuite și transformarea simbolurilor cu cărțile de joc în simboluri wild dacă nimerești 3 simboluri cu chitara albă învăluită în ceața violet, între 6 și 12 rotiri gratuite și 3-5 simboluri wild ce apar aleator pe role dacă nimerești 3 simboluri cu chitara albă cu apă pe ea.

Nu există în cadrul acestui slot Jimi Hendrix jackpot și nici funcția de dublaje, însă cele 2 funcții de mai sus sunt suficiente pentru a pune mâna pe câștiguri mari. Așa că, dacă vrei să îți încerci norocul pe acordurile marelui chitarist, tot ce trebuie să faci este să intri în joc și să apeși butonul de Play. Testează Jimi Hendrix gratis pe Supercazino și cu siguranță acest slot va intra în topul preferințelor tale pentru atmosfera asigurată și premiile mari!

Încearcă și sloturile:

van helsings book of the undead gratis
4.5/5 - (2 votes)
Van Helsing’s Book of the Undead 
Joaca Gratis
royal crown gratis logo
5/5 - (1 vote)
Royal Crown
Joaca Gratis
logo slot crazy cows gratis
5/5 - (2 votes)
Crazy Cows
Joaca Gratis
motorhead gratis
4.2/5 - (13 votes)
Motorhead
Joaca Gratis

Autori