...

Master Joker

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMaster Joker

Categorii joc
fructe
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Am fost obișnuiți întotdeauna cu sloturile clasice de tip 5×5, iar în momentul în care Pragmatic Play a lansat pe piață Master Joker slot, cu 5 role și o singură linie, jucătorii au fost intrigați, dar și entuziasmați de noul format. Chiar dacă nu pare, Master Joker Pragmatic Play este un slot care îți poate aduce multe câștiguri într-o zi norocoasă – dacă oprești roata norocului la valoarea 100x, câștigurile vor atinge valori spectaculoase! Încearcă Master Joker gratis la Supercazino și bucură-te de o experiență cu adevărat unică!

Grafică simplă, dar atractivă la Master Joker Gratis

O linie cu simboluri, un joker și o roată a norocului – asta vei vedea pe ecranul de joc. Dacă ești obișnuit cu sloturile de tip 5×5, la prima vedere, vei avea impresia că nici măcar nu ai un slot în fața ta, ci un total alt joc, iar acest lucru asigură o experiență de joc interesantă. Grafica este una simplă, dar atractivă. Chiar dacă culorile folosite sunt vii, ele nu îți vor atrage atenția în niciun fel de la scopul jocului.

Sunetele și animațiile îți vor părea cunoscute pentru că sunt asemănătoare cu cele de la jocurile de noroc din sălile tradiționale. Este o grafică simplă, dar extrem de atractivă și lucrată în cel mai mic detaliu – acest lucru îl putem vedea mai ales la simboluri și în special la Joker, care este și mascota slotului Master Joker Pragmatic Play.

Master Joker slot – RTP de 96.46% și o linie de plată

Master Joker Pragmatic Play are o rată de plată de 96.46%, peste medie, iar acest lucru îți asigură din start câștiguri mai mari – cu cât rata de plată este mai ridicată, cu atât și câștigurile tale sunt mai mari. Slotul are o singură linie de plată, asta înseamnă că jocul plătește toate combinațiile posibile de pe aceeași linie. Slotul are o volatilitate ridicată, adică plătește mai rar, dar câștigurile sunt ridicate. Având în vedere aceste lucruri, putem spune că Master Joker slot este un joc cu o profitabilitate destul de mare și trebuie să profiți de el, mai ales dacă simți că ai o zi norocoasă.

Cum se joacă Master Joker Pragmatic Play?

Modul de joc în cazul acestui slot este extrem de simplu. Nu ai multe linii pe ecran, iar butoanele sunt marcate vizibil, deci totul este intuitiv și potrivit pentru toate categoriile de jucători, începători sau experimentați. Butonul de Spin se află în partea de jos, stânga, a ecranului, iar miza o ajustezi cu ajutorul celor 2 butoane ”-” și ”+”. Dacă erai obișnuit cu mizele minime de 0.10 RON, atunci cu siguranță vei fi entuziasmat când vei vedea că miza minimă la Master Joker Pragmatic Play este de doar 0.04 RON – asta înseamnă mai multe pariuri și mai multe șanse de câștig.

Miza maximă este de 400 RON. Toate aceste informații despre modul de joc, dar și despre simboluri și plăți le poți găsi în tabelul de plăți, aflat în spatele butonului din stânga, jos, marcat cu litera ”i”. Sfatul nostru este să începi cu un joc demo pentru a te obișnui cu acest mod de joc, mai ales că ai Master Joker gratis la Supercazino.

Încearcă și alte sloturi gratis oferite de Pragmatic:

Simboluri și plăți în Master Joker Slot

Master Joker slot este un joc clasic, cu fructe și șeptari, iar simbolurile pe care le vei găsi pe role sunt cele obișnuite – pepeni, prune, cireșe, lămâi, căpșuni, șeptari și simbolul BAR. Bineînțeles, când vine vorba de combinații câștigătoare, cele mai mari câștiguri ți le aduc șeptarii – 5 astfel de simboluri îți aduc 100 RON, la o miză de 1 leu.

În ordinea câștigurilor pe carele aduc, urmează simbolul BAR, pepenii, prunele, cireșele, lămâile și căpșunile. În afară de aceste simboluri, vei mai putea găsi pe role și jokerul, care ține locul simbolului wild. Jokerul este și cel mai vânat simbol de pe role și cel care îți aduce cele mai mari câștiguri, dar despre asta vom vorbi în cele ce urmează. Până una alta, testează Master Joker gratis și vezi cât de ușor este să prinzi un joker pe role!

Master Joker gratis – caracteristici speciale

Singura opțiune specială de joc pe care o ai la îndemână în cadrul jocului Master Joker Pragmatic Play este simbolul wild reprezentat de joker. Acesta apare doar pe rola cu numărul 3, dar și când apare, poți fi sigur că îți aduce un premiu pe măsură. Jokerul înlocuiește toate simbolurile și îți aduce un bilet câștigător către o specială sau o rundă bonus. Ori de câte ori apare un simbol wild într-o combinație câștigătoare se activează roata norocului sau roata cu multiplicatori. Roata se învârte și un multiplicator este ales pentru câștigul total.

Poate fi un multiplicator de 2x, 3x,5x, 10x, 15x, 25x, 50x sau 100x. Bineînțeles, toți jucătorii care ajung în acest punct, speră la un multiplicator de 100x, însă nici ceilalți multiplicatori nu sunt de ignorat. În orice caz, dacă vezi joker-ul pe rola cu numărul 3, poți începe să te bucuri pentru că înseamnă că vei pune mâna pe un câștig. Partea cea mai bună este că joker-ul poate să apară de mai multe ori pe rola 3 în cadrul Master Joker slot, deci poți pune mâna pe mai multe câștiguri într-un singur joc.

Nu există vreun simbol scatter sau vreo funcție de dublaje (numită și funcția gamble) la Master Joker slot, însă jokerul compensează din plin aceste lipsuri. Fă un test cu bani virtual la un joc Master Joker gratis la Supercazino și te vei convinge de acest lucru!

Joacă-te și Multifruit 81 gratis!

Concluzii Master Joker Pragmatic

În concluzie, Master Joker Pragmatic Play este un slot care merită toată atenția ta, mai ales dacă ești în căutarea unei experiențe inedite. Un slot cu o singură linie de câștig nu sună prea profitabil, însă vei vedea că jokerul îți va aduce mai multe premii decât te-ai fi așteptat! Încearcă acum Master Joker gratis la Supercazino, joacă o rundă cu bani virtuali pentru a te obișnui cu acest format, iar apoi fă-ți curaj să joci și cu bani reali pentru că sigur vei încheia runda de joc cu un câștig!

Profită de noile bonusuri:

100 super hot gratis slot
3.8/5 - (23 votes)

100 Super Hot

Joaca Gratis
circus brilliant gratis
3.8/5 - (12 votes)

Circus Brilliant

Joaca Gratis
crystal hot 40 gratis logo
3.8/5 - (10 votes)

Crystal Hot 40

Joaca Gratis
red flag fleet gratis banner
5/5 - (1 vote)

Red Flag Fleet

Joaca Gratis

Autori