Irish Charms

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 4 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Irish Charms

Categorii joc
noi
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Irish Charms Pragmatic Play este unul dintre cele mai distractive și pline de adrenalină sloturi de la acest producător. Să nu te lași păcălit de cele 3 linii de plată pentru că Pragmatic Play ți-a pregătit multe surprize pe parcursul jocului și multe opțiuni de joc ce te ajută să pui mâna pe câștiguri cât mai mari. Jucătorii care au testat deja Irish Charms online s-au declarat încântați mai ales de multiplicatorul de 3.000x pariul – vei vedea în cele ce urmează în ce condiții apare acest multiplicator. După ce parcurgi toate informațiile utile despre joc pe care ți le vom oferi, nu ezita să testezi Irish Charms gratis la Supercazino!

Grafică retro, dar atractivă în Irish Charms gratis

Irish Charms online este un slot cu o grafică retro atractivă și tematică ce ne duce cu gândul la folclorul irlandez și la sărbătoarea St. Patrick. Vei găsi pe role simboluri tematice cum ar fi celebrul spiriduș, trifoiul cu 4 foi sau halba de bere. Ecranul de joc este intuitiv, culorile sunt foarte bine alese – chiar dacă sunt intense, nu te vor distrage de la joc. Vedem armonie între culori, simboluri, sunete, animații și tematica aleasă – chiar dacă este un slot simplu, cu 3 role și 3 linii, va reuși să te introducă în această lume a poveștilor irlandeze, în zi de mare sărbătoare. Și crede-ne pe cuvânt, nimic nu se compară cu sunetul dulce al victoriei!

Irish Charms online – RTP de 96.96% și 3 linii de plată

Irish Charms Pragmatic Play nu este doar un slot distractiv, ci și un slot ce îți poate aduce multe câștiguri. Unii jucători sunt dezamăgiți de numărul liniilor de plată, comparând acest slot cu alte sloturi care au zeci sau poate chiar sute de linii de plată. Ce nu știu ei este faptul că un slot cu un număr mai mic de linii de plată, cum este Irish Charms gratis, îți poate aduce într-o zi norocoasă la fel de multe câștiguri ca un joc cu un număr mai mare de linii de plată.

Liniile de joc nu sunt fixe, deci poți juca cu 1, 2 sau 3 linii. Un mare avantaj al jocului Irish Charms online este rata de plată, de aproape 97%. Asta înseamnă că te vei bucura din start de câștiguri mai mari – atunci când alegi sloturile la care vrei să îți încerci norocul, trebuie să ai în vedere și payout-ul, cu cât este mai mare, cu atât vei pune mâna pe câștiguri mai mari.

Cum se joacă Irish Charms gratis?

Modul de joc în cazul slotului Irish Charms este destul de intuitiv. În centrul ecranului de joc ai rolele cu simbolurile speciale, iar în partea de jos a ecranului ai toate butoanele necesare pentru a te bucura de joc. Butonul cel mai important este cel de Play pentru că el face ca rolele să se învârtă și îți aduce câștiguri mari. Tot în această secțiune poți selecta numărul de linii cu care vrei să joci și miza. Miza minimă cu care poți juca este de 0.01 monede și poate urca până la 15 monede pe rotire.

Dacă nu vrei să apeși mereu butonul de Play, poți folosi funcția de Autoplay. Dacă ești obișnuit să consulți tabelul de plăți pentru a vedea care sunt simbolurile și cum se plătesc, în cazul jocului Irish Charms online trebuie doar să îți arunci privirea în partea stângă a ecranului pentru că acolo vei găsi expuse toate informațiile necesare. Îți recomandăm să începi cu un joc de Irish Charms gratis pentru a te obișnui cu ecranul de joc și butoanele, iar când ești suficient de sigur pe tine, să treci pe varianta cu bani reali pentru a te bucura și de câștiguri reale.

Descoperă gama de sloturi Fortuna sau sloturi Maxbet și încearcă-ți norocul cu noile promoții exclusive!

Simboluri și plăți în Irish Charms Pragmatic Play

După cum spuneam, tematica jocului este folclorul irlandez, deci pe role vei găsi doar simboluri tematice. Spre deosebire de alte sloturi care abundă în simboluri pe role, în cadrul Irish Charms gratis, dar și în varianta cu bani, vei găsi doar 6 simboluri: potcoava și trifoiul – aducătoare de noroc, pălăria spiridușului și halba de bere – semne de petrecere, o oală plină cu bani de aur – semn că vor curge multe câștiguri, și șeptarul. Cele mai mari câștiguri le aduce șeptarul pentru că el joacă și rolul de simbol wild și înlocuiește simbolurile de pe role.

Astfel, 3 șeptari pe role îți aduc un câștig de 6.000 monede, 2 șeptari îți aduc 3.000 monede și 1 șeptar îți aduce 1.000 monede. Nici celelalte simboluri nu se lasă mai prejos – 3 simboluri cu banii de aur îți aduc 200 monede, 3 potcoave – 50 monede, 3 trifoi – 25 monede, 3 pălării – 15 monede și 3 halbe de bere – 10 monede. Toate aceste câștiguri au fost calculate cu o miză minimă de 0.01 monede. Cu cât joci cu o miză mai mare, cu atât câștigurile vor fi mai mari.

Caracteristi speciale ale sloturilui Irish Charms gratis

Slotul Irish Charms îți aduce câștiguri mari prin intermediul simbolurilor de pe role care plătesc destul de bine. Nu vei găsi în cadrul acestui joc caracteristici speciale – vorbim doar de un simbol special, cel wild, reprezentat de șeptari. Acesta are rolul de a înlocui celelalte simboluri de pe role și a forma combinații câștigătoare care îți aduce premii din ce în ce mai mari.

Având în vedere formatul jocului – 3 role și 3 linii, vei vedea că aceste combinații se formează foarte ușor. Acest slot este o versiune modernă a jocurilor de aparate retro, iar producătorul nu a încorporat funcții speciale, cum ar fi rotiri gratuite sau tot felul de runde bonus pe care le regăsim în cadrul jocurilor lansate acum pe piață. Chiar și așa, îți garantăm că te vei distra pentru că slotul este unul foarte animat și interactiv.

Concluzii

În concluzie, Pragmatic Play face încă o treabă bună prin aducerea la viață a sloturilor retro. Jucătorii care sunt obișnuiți cu sloturile tematice, cu multe caracteristici speciale și animații de tot felul, s-ar putea să nu fie chiar atât de prinși de acest slot. Însă îți recomandăm să încerci jocul înainte de a-ți face o părere, mai ales că poți testa Irish Charms gratis la Supercazino!

Încearcă și:

mega moolah banner
5/5 - (2 votes)
Mega Moolah
Joaca Gratis
logo 20 super hot gratis
3.8/5 - (73 votes)
20 Super Hot
Joaca Gratis
joc slot Flowers gratis
5/5 - (2 votes)
Flowers
Joaca Gratis
logo 4 of a kind gratis
4.2/5 - (5 votes)
4 of a Kind
Joaca Gratis

Autori