...

Dragon Reels

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDragon Reels

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ai o slăbiciune pentru China antică și pentru dragoni, atunci EGT vine în întâmpinarea ta cu un slot care te va ține în priză mult timp și îți va oferi ore în șir de distracție. Vei descoperi lumea fantastică a Orientului Îndepărtat și a creaturilor mitice, plină de comori care mai de care mai mari.

Încearcă și tu Dragon Reels gratis pe Supercazino și nu ezita să joci pe bani reali pentru a profita de generozitatea slotului!

Grafica Dragon Reels gratis

Așa cum am menționat deja, tematica jocului este China antică. Fundalul roșu este plin de motive chinezești, iar simbolurile includ mai multe elemente ale acestei lumi, dar și simbolurile clasice. Oricum, despre toate acestea vom discuta mai pe larg într-o secțiune dedicată a articolului.

Animațiile și sunetele care completează tematica jocului te vor face să te scufunzi și mai mult în lumea exotică a Chinei. În rest, vei observa că Dragon Reels gratis are aceeași structură cu care EGT ne-a obișnuit: cinci role și trei rânduri. Dezvoltatorii nu au modificat nimic la aceeași formulă de succes care i-a făcut celebri în lumea jocurilor de noroc, deci, dacă ai jucat orice alt joc creat de EGT, modul de funcționare nu-ți va aduce nicio surpriză.

Rata de plată

La Dragon Reels slot, rata de plată (sau RTP-ul) este de 96,44%, una foarte mare care se încadrează în RTP-urile altor sloturi online. Deci, ai multe șanse ca rundele să fie câștigătoare, mai ales că slotul are maxim 25 de linii de plată. Poți reduce acest număr dacă preferi jocul cu mai puține linii. Poți juca cu 20, 10, 5 sau chiar o singură linie de plată – totul ține de strategia ta.

Cum se joacă Dragon Reels gratis

Una dintre scopurile dezvoltatorilor de la EGT este să creeze sloturi simple, cu funcții intuitive. Este cazul și cu Dragon Reels, care îți permite să joci cum vrei și să profiți din plin de toate funcțiile speciale ale jocului.

Butonul de spin se află în stânga jos și este colorat cu portocaliu. Atenție totuși, pentru că acesta este butonul de rulare automată, care la apăsare va căpăta culoarea roșie și va porni rundele una după alta, fără să mai fie nevoie de intervenția ta. Dacă dorești să oprești șirul de runde, trebuie să mai apeși încă o dată pe același buton.

Dacă dorești să joci manual, atunci apasă pe una dintre mize aflate sub role. La Dragon Reels slot, mizele sunt 25, 50, 125, 250 și 500.

Lângă butonul de spin automat se găsește butonul de informații, unde poți afla mai multe lucruri despre simboluri, reguli, linii de plată și funcții speciale. Îți recomandăm să treci prin această secțiune de informații pentru a cunoaște mai bine slotul.

Lângă acest buton de informații se găsește butonul de mărire a ecranului jocului și de sunet. Deasupra acestor patru butoane se află creditul tău, care în cazul Dragon Reels gratis, acesta este fictiv. 

În partea din dreapta jos se găsește valoarea câștigului din ultima rundă, iar sub el este butonul de Gamble, o funcție specială pe care o vom descrie în altă secțiune. 

Desigur, deasupra se găsesc rolele, iar în stânga și dreapta sunt coloanele cu liniile de plată, de unde poți seta numărul dorit. Deasupra acestora sunt valorile jackpotului. Și pe acestea le vom descrie într-o secțiune specială.

Simboluri și plăți

Așa cum am menționat mai sus, simbolurile normale (fără Wild și Scatter) sunt de două feluri: tematice și clasice. Cele tematice sunt mai bine plătite și includ Dragon Master, care este și cel mai bine plătit simbol, urmat de prințesa Chinei, de lămpi și tobe, apoi de artificii, care generează cea mai mică plată dintre toate simbolurile tematice. Simbolurile clasice sunt 9, 10, J, Q, K și A, iar ultimul are o valoare puțin mai mare față de restul.

Plata se face atunci când trei sau mai multe simboluri de același fel se află pe aceeași linie de plată, de la stânga la dreapta.

Caracteristici speciale – Dragon Reels Gratis

Ca o continuare la simbolurile deja menționate, trebuie să discutăm puțin și despre simbolurile speciale, Wild și Scatter. Simbolul Wild este reprezentat de un cap de dragon. În rundele normale, acesta substituie orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter, iar în rundele bonus înlocuiește inclusiv acest simbol.

Simbolul Scatter aduce 10 runde bonus și un multiplicator x2 dacă se găsește de cel puțin trei ori într-o rundă. În timpul rundelor bonus, speciala (runda bonus) poate fi din nou declanșată, aducând încă cinci rotiri gratuite. Ambele simboluri speciale aduc și ele plată la fel ca simbolurile normale, dacă apar de la stânga la dreapta. De fapt, plata este mult mai ridicată, iar simbolul Scatter poate apărea  numai de două ori pentru a face runda câștigătoare.

Ca la orice joc EGT, și Dragon Reels slot are dublaje (funcția gamble). Aceasta se poate fi jucată după orice rundă câștigătoare. Trebuie să ghicești corect culoarea cărții dintre roșu și negru. Dacă alegi corect, câștigul se va dubla. Poți dubla de mai multe ori, dar trebuie să fii atent că dacă o singură dată nu nimerești culoarea, tot câștigul acelei runde va fi pierdut. Deci, funcția gamble, cum îi spune și numele, are două tăișuri. Câștigurile mari vin cu riscuri pe măsură!

Jackpotul se declanșează aleatoriu la sfârșitul jocului. Poți câștiga valoarea atașată uneia dintre cele patru suite afișate deasupra rolelor. Inima neagră este cea mai bine plătită, urmată de inima roșie, rombul și trefla. Tot ce trebuie să faci este să alegi dintr-un set de 12 cărți până când trei cărți vor face parte din aceeași suită. Aceea va fi și valoarea câștigului.

Concluzii

Dragon Reels slot este unul dintre cele mai interesante jocuri create de EGT. Dezvoltatorii au reușit să îmbine tematica, câștigurile mari și ușurința de joc, creând un slot de care nu te vei putea plictisi.  Funcțiile sale speciale îți oferă șansa să îți rotunjești câștigurile. Așadar, nu mai aștepta și încearcă și tu Dragon Reels gratis pe Supercazino pentru o călătorie de neuitat în lumea Chinei antice!

Joacă-te și sloturile:

sloturi online Witches Charm
4/5 - (1 vote)

Witches Charm

Joaca Gratis
katana gratis logo
4.1/5 - (7 votes)

Katana

Joaca Gratis
cave of fortune logo
3.7/5 - (3 votes)

Cave of Fortune

Joaca Gratis
slot just jewels deluxe logo
3.5/5 - (6 votes)

Just Jewels Deluxe

Joaca Gratis

Autori