Lucky Lady

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lucky Lady

Nume Joc

Lucky Lady

Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Un joc modern, care trece dincolo de caracteristicile sloturilor clasice, Lucky Lady online va fi una dintre surprizele frumoase din lumea gamblingului. La început, mulţi spun că un joc cu 3 role şi 5 linii de plată nu este prea interesant, însă Lucky Lady slot are destui aşi în mânecă pentru a te face să îţi schimbi părerea. În plus, opţiunea de Lucky Lady gratis este perfectă pentru a începe şi a te convinge.

Unde poți juca Lucky Lady gratis?

Da, cu asta vine nou şi atractiv slotul care, cu siguranţă, va prinde mulţi pasionaţi de jocuri de noroc. Aşadar, prima părere de “slot prea simplu” este schimbată tocmai de această multitudine de caracteristici atât de avantajoase pentru jucător. Câştigurile promise, jackpotul progresiv, simbolurile care multiplică sumele câştigate – toate fac din Lucky Lady online un slot pe care nu trebuie să îl ratezi. Tot din această categorie este și Lucky Lady Charm deluxe cu 10 linii de plată și la fel de multe șanse de câștig!

Pentru sceptici, dar şi pentru cei care pur şi simplu şi-au făcut un ritual din a încerca un slot prima dată în variantă demo, Lucky Lady gratis este disponibil. Nu trebuie decât să identifici un astfel de cazino online în zona în care locuieşti şi să încerci norocul mai întâi aşa, ca experienţa de joc. Mulţi sunt cei care au fost prinşi de poveste şi au decis apoi să treacă la “next level”.

Grafică modernă, efecte sonore antrenante

În cadrul acestui joc te vei simţi ca într-un cazino sau chiar cabaret. Designul modern, în culori vii, muzica antrenantă, dar şi ecranul de joc care imită aparatele de joc din cazinourile offline – toate fac parte din “scenariul” Lucky Lady. Jocul are câteva atuuri pe care producătorii au avut grijă să le plaseze strategic atât înainte de joc, cât şi în timpul jocului, deasupra rolelor. Efectele grafice sunt şi ele frumos realizate, iar toate aceste detalii dau o notă şi mai interesantă jocului.

Încearcă și noul slot Reel Steal de la Netent cu o grafică modernă și inspirat din GTA!

Cum se joacă acest slot?

Odată ce vei da „Start the Game”, pe monitor vei vedea numele jocului alături de un trifoi norocos, iar dedesubt două cartoane pe fond albastru. Primul îţi spune care este simbolul Wild (doamna norocoasă – “Lucky Lady”) şi care este funcţia lui: aceea de a multiplica x 2 combinaţiile câştigătoare.Al doilea carton face referire jackpoturi progresive din cadrul jocului.

După ce apeşi pe butonul „Continue” de jos intri efectiv în ecranul de joc. Acolo, ai acel aparat de joc pe care l-ai văzut de atâtea ori în filme. Deasupra celor trei role stau câteva simboluri, apoi vin cele trei role cu diverse simboluri (cireşe, cărţi de joc, clopoţei de aur, “Lucky Lady, diamantele etc.), iar mai jos câteva butoane pe care le vei folosi în joc: Bet (Pariul), Balance, apoi butonul de Informaţii, Butonul de Play, iar în dreapta acestuia butonul de Win (Câştig) şi cele de Coin Value (Valoarea Monedei) şi Credit.

Apeşi pe Play, rolele se învârt şi în funcţie de combinaţii poţi câştiga sau poţi beneficia de funcţiile suplimentare.

Tot gratis poți juca alte sloturi cu RTP mare, precum Always Hot Deluxe sau Shooting Stars!

Funcții și simboluri speciale Lucky Lady Gratis?

Funcţiile pe care le are un slot sau valorile simbolurile ne arată cât de avantajos este acel joc, care sunt şansele pentru câştiguri substanţiale. Pe lângă acest aspect, mai multe funcţii, simbolurile mai atractive, dar şi mai valoroase cresc adrenalina şi plăcerea jocului, aspecte importante şi atunci când joci Lucky Lady gratis.

Cele mai multe simboluri sunt cele binecunoscute: cărţi de joc, triple BAR, cireşe, clopoţei din aur, şeptari norocoşi etc.
Când ai orice combinaţii de simboluri BAR primeşti instant 15 monede. Simbolurile BAR simple, duble şi triple dau 25, 50 şi respectiv 100 de monede. Simbolurile de cireşe, clopoţei şi şeptari plătesc 200, 300 şi respectiv 400 de monede.

Pe lângă aceste aspecte, altele sunt atuurile din mâneca acestui slot. Astfel, simbolul jockerului (“Lucky Lady) şi al diamantelor pe role declanşează câştiguri nebănuite. Simbolul “Jokerului” este reprezentat de “Lucky Lady”, care îţi aduce 1000 de monede când umple o linie de plată.

Aceasta este şi simbolul Wild, aşa că poate înlocui alte simboluri, cu excepţia Diamantelor. O altă caracteristică a “Lucky Lady” este că poate dubla orice câştig la care ajută. Simbolurile cu diamante “pun umărul” la realizarea acelui jackpot progresiv – nu este un câştig foarte, foarte mare, dar valoarea lui nu este deloc de neglijat.

Testează cu bonusul oferit gama de sloturi Maxbet sau jocurile de tip ruletă Maxbet!

Concluzii Lucky Lady gratis

Şansa de a avea un jackpot progresiv şi multiplicatorul simbolului Wild sunt într-adevăr punctele forte ale acestui slot. Cu toate astea, nu puţini sunt de părere că avantajele lui nu se opresc aici. Uşor de jucat, antrenant şi cu un mecanism simplu, care atrage – toate îl fac apreciat de jucători de peste tot în lume.

Specialiştii recomandă răbdare în cazul acestui slot pentru că, se pare, câştigurile nu vin de la primele rotiri, însă ele vin şi îţi pot aduce câştiguri frumoase. Pe de altă parte, designul şi aducerea în prim plan al acestui simbol feminin poate fi un punct în plus pentru mulţi jucători. Printre atâtea sloturi cu tematici războinice, mistice, inspirate din filme, acesta vine cu o temă aparent mai simplă, dar care atrage poate la fel de mult.

După ce ai aflat câteva lucruri esenţiale despre slot, caută un cazino online care să aibă Lucky Lady online în portofoliu şi încearcă-l şi tu. O poţi face direct, pe o miză reală, sau poţi alege mai întâi varianta demo. Fără cont, fără înscriere şi fără depuneri te poţi bucura de o experienţă de joc plăcută, poţi învăţa mai multe despre slot şi, după un timp, poţi trece cu încredere la pasul următor.

asgard warriors gratis slot
4/5 - (5 votes)
Asgard Warriors
Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)
Jacks or better
Joaca Gratis
amazing amazonia gratis logo slot
3.5/5 - (6 votes)
Amazing Amazonia
Joaca Gratis
king of slots gratis logo
4.7/5 - (3 votes)
King of Slots
Joaca Gratis

Autori