Buffalo Rising Megaways

Autor: Alina Isac

Actualizat: 20 mai 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Buffalo Rising Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
blueprint
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
 • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
 • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
 • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Descoperă o lume desprinsă din vestul sălbatic cu slotul Buffalo Rising Megaways gratis. Fiecare rotire îți va aduce noi oportunități de câștig, iar caracteristicile speciale îți vor face inima să bată mai tare de fiecare dată când simbolurile se aliniază pe role. Fii gata să-ți pui la încercare norocul și să te bucuri de distracție nelimitată!

netbet romania logo

Până la 200 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Cod bonus: ROTIRIGRATIS

 • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
 • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
 • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Ecranul de Buffalo Rising Megaways

Buffalo Rising Megaways free este un slot online realizat de Blueprint Gaming care are 6 role, un număr variabil de simboluri pe rolă și până la 117.649 de moduri de câștig. Runda bonus este declanșată prin aterizarea a 4 sau mai multe simboluri Scatter. Jucătorii primesc apoi până la 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de câștig nelimitat.

buffalo rising megaways

Grafica sa este impresionantă. Oferă o panoramă detaliată a peisajelor sălbatice din America de Nord, precum Texasul sălbatic. Fiecare element al ecranului de joc este detaliat și plin de culoare. Sunetul captivant și muzica din acest slot te vor purta într-o călătorie sonoră fascinantă, aducându-ți în minte sunete tribale și ritmuri sălbatice. Astfel, vei avea parte de o atmosferă autentică.

Dacă îți plac jocurile cu tematică western, te sfătuim să verifici întregul portofoliu de păcănele gratis de la SuperCazino.

Linii de plată și RTP Buffalo Rising Megaways

Linile de plată reprezintă un aspect fundamental al experienței de joc în sloturile tradiționale, definind modul în care simbolurile pot forma combinații câștigătoare pe role. Cu toate acestea, în cazul jocurilor moderne precum Buffalo Rising Megaways free, conceptul de linii de plată este redefinit prin introducerea mecanicii megaway. În loc să se bazeze pe un număr fix de linii, slotul oferă o gamă incredibilă de modalități de câștig, de până la 117,649, datorită acestui sistem inovator.

Dacă nu te-ai convins încă de capacitățile acestui joc, trebuie să știi că un RTP (Return to Player) de 96.5% îi adaugă o notă de excelență. Acest procent reprezintă suma totală pe care te poți aștepta să o primești înapoi pe termen lung. Să presupunem că joci și ai pariat în total 100 RON. Cu un RTP de 96.5%, poți aștepta să primești înapoi 96.5 RON din această sumă pe termen lung. Cu cât joci mai mult, cu atât această medie se va apropia mai mult de realitate.

Cum Joci Buffalo Rising Megaways Gratis

Dacă ți-am stârnit interesul de a încerca acest joc, te poți bucura gratis de el direct din această pagină. Iată ce trebuie să faci pentru a te distra cu păcănele Buffalo Rising Megaways gratis:

Pasul 1

Apasă pe butonul Joacă Gratis și deschide jocul Buffalo Rising Megaways gratis.

Pasul 2

Setează miza cu care vrei să pariezi pentru fiecare rundă. Poți ajusta opțiunea dacă apeși pe butonul marcat cu un tichet, în partea stângă a ecranului de joc.

Pasul 3

Apasă pe butonul de rotire marcat cu o săgeată în partea dreaptă a ecranului de joc și dă drumul la runde Buffalo Rising Megaways gratis care îți pot aduce câștiguri fabuloase!

Așa cum poți vedea, jocul este simplu și accesibil pentru oricine dorește să se bucure de o experiență de cazino online de înaltă calitate. Cu o interfață ușor de utilizat și reguli simple de joc, este perfect pentru atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați. Poți încerca acest slot chiar acum, gratuit, pe SuperCazino!

Simboluri și Funcții Speciale la Păcănele Buffalo Rising Megaways

La păcanele Buffalo Rising Megaways free, caracteristicile speciale sunt extrem de apreciate. Ele furnizează beneficii suplimentare și contribuie la creșterea câștigurilor tale. Iată ce simboluri îți rezervă acest joc:

 • 9, 10, J: 0,1x – 1x;
 • Q, K, A: 0,2x – 1,5x;
 • Elanul: 0,3x – 2x;
 • Lupul: 0,3x – 2,5x;
 • Ursul: 1x – 5x;
 • Bizonul: 1x – 50x (plătește de la 2 simboluri)
 • Wild – poate înlocui orice simbol, mai puțin pe cel Scatter.
 • Scatter – 4 diamante declanșează runda de rotiri gratuite.
 • Free Spins – multiplicatorul crește în urma fiecărui câștig și nu există o limită în acest sens.
 • Buffalo Bet – pentru activarea bonusului, pariezi 100x miza.

Buffalo Rising Megaways free te încântă cu o varietate impresionantă de simboluri și funcții speciale. Cele tematice, precum bizonii, urșii, lupii și elanii, te teleportează în mijlocul pustietății Americii de Nord. Funcțiile speciale, inclusiv simbolurile Scatter, Free Spins și Buffalo Bet te ajută să amplifici emoția și câștigurile în timpul jocului.

Părerea Supercazino

Cu simboluri și caracteristici speciale, Buffalo Rising Megaways gratis este doar începutul unei aventuri palpitante într-o lume a oportunităților fabuloase de câștig. Ești doar la un click distanță de această călătorie, deci nu mai pierde timpul și dă drumul la distracție!

Joacă și:

3-genie-wishes-gratis
5/5 - (1 vote)
3 Genie Wishes
Joaca Gratis
juicy fruits gratis logo
3.5/5 - (2 votes)
Juicy Fruits
Joaca Gratis
5 dazzling hot gratis
4.2/5 - (6 votes)
5 Dazzling Hot
Joaca Gratis
logo multi fruit 81 gratis
5/5 - (1 vote)
MultiFruit 81
Joaca Gratis

Autori

Autor

Alina Isac

Senior Content Writer

Linkedin Icon