Starlight Princess

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Starlight Princess

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite
  • 25 RON bonus fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont și trimite documentele pentru verificare
  • Joci gratis pe bani reali

Dacă sloturile cu temă fantasy sunt pe gustul tău, trebuie neapărat să încerci Starlight Princess de la Pragmatic Play. În acest articol, îți oferim informații despre grafică, mod de joc, plăți și speciale. Apoi, poți să încerci și tu versiunea demo. Joacă acum Starlight Princess gratis pe SuperCazino și testează toate aspectele unuia dintre cele mai captivante jocuri!

Starlight Princess demo – grafică și muzică

Starlight Princess este un joc de basm atunci când vine vorba despre aspectul său și ambianța pe care o creează. Grafica nu are cum să fie decât de top – doar vorbim de un joc Pragmatic! Are o grilă mare, de 6 coloane a câte 5 simboluri fiecare.

Personajul principal este Prințesa, pe care o poți vedea în partea din dreapta. Simbolurile jocului sunt mai multe cristale de diverse forme și culori. Animațiile sunt spectaculoase, demne de un joc cu magie. Imaginea este acompaniată de ritmuri de techno, deci Starlight Princess slot punctează maxim la capitolul experiență de utilizator.

Starlight Princess gratis se încadrează în orice ecran, pentru că este creat în HTML5. Poți să te joci fără probleme de pe desktop, laptop, tabletă sau mobil. Jocul este la același nivel de top, indiferent de opțiunea ta.

Starlight Princess online – rata de plată

Coeficientul RTP al Starlight Princess este de 96,5%, iar volatilitatea este mare. Plătește destul de rar, dar așteaptă-te la plăți foarte bune. Nu are linii de plată, iar simbolurile plătesc oriunde pe ecran, dacă apar de minim 8 ori. Simbolurile câștigătoare dispar și apar altele în loc. Astfel, jocul poate genera câștiguri în cascadă, iar câștigul maxim este de 5.000 x miza.

Starlight Princess gratis – cum te joci?

Starlight Princess are câteva principii clare după care funcționează. Vezi mai jos ce fac butoanele jocului:

Starlight Princess free – simboluri și plăți

Starlight Princess are multe cristale care îți pot aduce câștiguri foarte bune. Vezi mai joc plățile maxime pentru fiecare simbol în parte:

Primești aceste plăți la pariul maxim de 200 de fise și atunci când sunt cel puțin 12 simboluri de același fel.

Credem că o să-ți placă și slotul Lara Croft demo!

Starlight Princess slot – caracteristici speciale

Starlight Princess este un joc generos când vine vorba despre caracteristici speciale. Sunt mai multe feluri în care poți să-ți mărești câștigurile la el. Vezi mai departe totul despre simbolurile și funcțiile speciale:

Concluzii

Starlight Princess este alegerea potrivită pentru oricine care vrea să se simtă bine și să câștige. Aici ai șansa unor plăți foarte bune datorită multiplicatorilor colosali, dar și a rotirilor gratuite. Este simplu să joci și suntem siguri că te vei bucura de aventura în lumea fantastică oferită de slot. Joacă acum Starlight Princess demo și vezi ce îți poate oferi un joc de top!

Joacă mai mult:

Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)
Route of Mexico
Joaca Gratis
Joc sloturi online gratis
5/5 - (1 vote)
Wild Bots
Joaca Gratis
book of ra deluxe 10 gratis casino
4/5 - (2 votes)
Book of Ra Deluxe 10
Joaca Gratis
jungle spirit gratis logo slot
5/5 - (2 votes)
Jungle Spirit
Joaca Gratis

Autori