...
banner pariuri winbet ghid Blog   /   13 februarie 2021   /   Alex Simionescu

Winbet Pariuri Sportive – Winbet Ponturi Pariuri

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 30 mai 2024

5/5 - (4 votes)

În aceast ghid pariuri Winbet vei afla care sunt cele mai bune bonusuri pe care aceștia le oferă, care sunt pariurile disponibile, ce include oferta de Winbet pariuri sportive, precum și multe ponturi pariuri Winbet. Revendică Winbet bonus Sport de mai jos și începe experiența de pariere cu Winbet 180 RON pariu gratuit fără rulaj.

winbet logo white

Până la 180 RON Pariu Gratuit Fără Rulaj

 • Efectuează cele 3 depuneri minime
 • Verifică documentul de identitate
 • Primești până la 180 RON pariu gratuit fără rulaj

Cuprins:

 1. Tipuri de bonusuri Winbet pariuri sportive
 2. Aplicații mobile exclusive
 3. Cum plasezi un bilet și cum verifici bilet Winbet
 4. Winbet ofertă sport (fotbal, tenis, e-sports, virtuale)
 5. Metode de plată (depunere și retragere)
 6. Joc Responsabil

Miză minimă:

 • Miză minimă 0.10 RON

Avantaje

✔️ Winbet 180 RON pariu gratuit fără rulaj

✔️ Ofertă de pariuri live și pre-live

✔️ Pariuri eSports și Loto

✔️ Platformă optimizată pentru mobil

Tipuri de Bonusuri și Promoții pe Winbet Pariuri

Winbet este cea mai sigură casă de pariuri online sportive și nu numai, care excelează la acest capitol reușind să ofere garanția că vei avea parte de o sesiune de pariere interactivă, ușor de realizat și cu șanse mari de câștig. Pentru a păstra un regim de pariere de tip Premium, Winbet pariuri se încadrează în categoria furnizorilor de jocuri de noroc care te vor bucura încă de la început oferindu-ți bonusuri de înregistrare.

Mai mult decât atât, pe website-ul Winbet pariuri, imediat ce intri și urmărești prima pagină, vei observa în mijlocul meniului un buton galben care conține textul „Promoții”, unde ai acces să urmărești toate promoțiile disponibile în acel moment. Iată informații despre câteva dintre cele mai importante bonusuri și promoții de pe Winbet.

Winbet Bonus Sport – Winbet 180 RON Pariu Gratuit

Bonusul pentru secțiunea de pariuri sportive constă în Winbet 180 RON pariu gratuit fără rulaj, care se acordă la primele 3 depuneri de minimum 30, 50 și 100 RON. Pentru a revendica acest bonus, este necesară verificarea cărții de identitate prin adăugarea ei în secțiunea „Profil – Verificarea Documentelor”. În plus, efectuezi cele 3 depuneri și le revendici integral, împreună, pentru a te putea bucura de un free bet întreg.

Bonusul Winbet 180 RON pariu gratuit se adresează doar jucătorilor noi, înregistrați în ultimele 30 zile și care și-au verificat documentul de identitate. După revendicare, pariul nu este supus condițiilor de rulaj și există anumite criterii ce trebuie îndeplinite pentru a putea fi folosit. Poți juca pariul pe un bilet tip acumulator (multiplu) având o cotă minimă de 1.30/eveniment și o cotă finală minimă de 10.00.

De asemenea, nu poți folosi opțiunea Cash Out pentru acest pariu și nici nu poți să-l joci pe bilete tip solo. Din momentul verificării contului de joc, ai 7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul Winbet 180 RON pariu gratuit și 3 zile la dispoziție pentru a-l utiliza. Câștigul se acordă direct în balanța reală de bani din contul de jucător.

Cum Retragi Banii Câștigați Din Winbet Bonus Sport

Ca orice alt bonus, acesta îți poate aduce câștiguri, iar pentru a te putea bucura pe deplin de aceste câștiguri, va trebui să îndeplinești câteva condiții necesare. Trebuie respectat modul de pariere, astfel încât să ai un bilet de tip acumulator cu o cotă minimă de 1.30 pe eveniment și cotă finală minimă de 10.00. În rest, pariul gratuit nu este supus condițiilor de rulaj, așa că vei primi și putea retrage câștigurile de îndată. Descoperă mai multe promoții Winbet fără depunere în link-ul atașat.

Winbet Ofertă Sport pe Mobil – Cum Plasezi pe Mobil?

Pe lângă bonusurile impresionante pe care le oferă, Winbet pariuri sportive îți fură imediat privirile cu aspectul unui website și al unei platforme de pariere excelent realizate compatibilă cu jocul pe mobil. Coloristică, simplitatea navigării printre opțiuni și jocuri, precum și gama variată de sporturi pe care poți paria, fac din Winbet pariuri una dintre cele mai bune soluții pentru pariorii pasionați, indiferent de dispozitivul pe care îl au.

Deși operatorul nu a creat o aplicație specială, poți accesa toată oferta de pariuri cu ajutorul Winbet Mobile. Tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul oficial din browser și să te bucuri de Winbet ofertă sport la aceeași calitate.

Cum Poți Plasa un Bilet – Ghid Pariuri Winbet

pariuri winbet ghid

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa un pariu pe Winbet pariuri sunt foarte simplu de urmat. Pentru a mă asigura că nu vei avea nicio problema în a plasa un pariu, ți-am vorbit despre fiecare în parte.

Pasul 1

Mergi în secțiune cu sportul tău preferat și deschide Winbet oferta sport.

Pasul 2

Fiecare eveniment este prezent înWinbet ofertă sport, iar tot ce va trebui tu să faci este să apeși pe cota evenimentului pe care vrei să pariezi. Făcând acest lucru, vei adăuga automat evenimentul pe bilet.

Pasul 3

După ce ai adăugat toate evenimentele pe care le preferi, va trebui să introduci suma pe care dorești să o pariezi și să apeși butonul „Pariază Acum”.

Ponturi pariuri Winbet – Bilet simplu

Există mai multe tipuri de bilete ce pot fi realizate pe Winbet pariuri sportive, iar biletul simplu este acel bilet care va conține minim și maxim un eveniment.

De obicei acest gen de bilete este reprezentat de o strategie pe care pariorii o folosesc atunci când vor să parieze pe un singur eveniment sume mai mari de bani. Șansele de câștig ale unui astfel de bilet sunt exponențial mai mari.

Ponturi pariuri Winbet – Bilet sistem

Când optezi pentru plasarea unui bilet căruia i se aplică un sistem, trebuie să ții minte că în funcție de cât de mare este sistemul ales de tine, cu atât se va micșora și câștigul. În esență, sistemul îți poate asigura câștigarea biletului chiar dacă nu ai toate evenimentele câștigătoare. Dacă sistemul tău îți va oferi oportunitatea să interpretezi greșit 2 evenimente, de exemplu, biletul tău va fi câștigător chiar dacă oricare dintre aceste 2 evenimente nu se termină cu un pronostic ales de tine. După ce ai ales evenimentele, sistemul și ai introduși și suma pe care îți dorești să o pariezi, apasă butonul „Pariază Acum”.

Cum Verifici un Bilet Winbet – Ghid Pariuri Winbet Sport

Pentru a verifica biletul tău Winbet trebuie să te conectezi la propriul cont și mai apoi să dai click pe secțiunea Istoric Pariuri. Orice bilet Winbet plasat online, indiferent de perioadă, va fi afișat în această secțiune specială. Vei putea vedea statusul pariurilor tale din următoarele categorii: Cazino, Pariuri Sportive, Live Cazino și Virtuale.

Dacă ai mai multe bilete în desfășurare, alege unul dintre ele și vezi ce meciuri au fost câștigătoare sau declarate necâștigătoare. De asemenea, poți ordona biletele în funcție de data plasării și miza acestora. În cazul în care ai plasat un bilet în agenție, poți căuta manual rezultatele fiecărui meci sau echipă în Winbet ofertă sport online prin Căutare directă după denumire.

Cum Te Poți Înregistra – Ghid Pariuri Winbet

pariuri winbet ghiduri

Procesul de înregistrare este unul dintre obiectivele tuturor caselor și agențiilor de pariuri online. Spun asta pentru că din ce în ce mai mult toate companiile de top precum Winbet sportive pariuri încearcă să simplifice etapele pentru ca jucătorii să nu întâmpine probleme. Deși este vorba de siguranța datelor personale și siguranța tranzacțiilor financiare, Winbet pariuri reușește să păstreze un regim de siguranță, dar să îți lase și spațiu pentru a te descurca singur atunci când creezi un cont nou pe platforma.

Cu toate acestea, ca să mă asigur că nu vei avea dificultăți, ți-am enumerat mai jos toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a crea corect un cont la Winbet pariuri.

Pasul 1

Intră pe oferta de mai jos dând click pe butonul „Profită Acum”, vei fi redirecționat către pagina bonusului principal unde vei continua procesul de înregistrare.

Pasul 2

După ce ai accesat butonul, imediat îți va apărea un formular scurt în care va trebui să introduci datele necesare creării contului tău de jucător pe Winbet. Aici îți vor fi cerute date precum: Nume de utilizator, Adresa de email, Parolă, Numărul de telefon. Adresa de mail va fi folosită pentru că tu să primești emailul de confirmare al contului. Asigură-te că introduci o adresa de email corectă.

Pasul 3

Al doilea formular este și mai simplu decât primul. Aici va trebui să introduci câteva date personale. Acestea sunt obligatorii pentru verificarea identității jucătorilor și evitarea implicării minorilor în activitățile de gambling.

Pasul 4

Ultimul pas este la fel de important ca și primele două, dar acesta trebuie tratat cu și mai multă seriozitate. Aici vei primi tot un formular de completat cu cele mai importante date ale contului. Aceste informații garantează modul în care tu vei depune bani și vei retrage câștiguri de pe platformă. Va trebui să introduci informații precum: Codul Numeric Personal, Data nașterii și sexul, dar și să confirmi faptul că ai vârsta peste 18 ani.

Pasul 5

Apasă butonul „Creare Cont”, iar tot ce mai trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile din emailul pe care îl vei primi și să îți revendici și bonusurile.

Sporturi Pe Care Poți Paria la Winbet Pariuri

winbet pariuri sportive ecran

Pentru a putea consulta Winbet pariuri oferta, poți accesa website-ul celor de la Winbet, iar în meniul principal, apasă pe butonul „Sport”. Instantaneu ți se va deschide o interfață unde se întâmplă toată magia pariurilor sportive. În partea din stânga a paginii poți vedea întreaga listă de sporturi, dar și butoane cu comenzi rapide către cele mai importante statistici de care ai nevoie ca să construiești biletul perfect. Ai butoane separate pentru topul ligilor și buton separat pentru a vedea cele mai pariate evenimente în momentul în care creezi biletul.

Așa cum te așteptai deja, cel mai popular sport pe care se pot efectua Winbet pariuri sportive la Winbet pariuri, este Fotbalul. Este bine să te informezi cu privire la echipe înainte de a face un pariu. Spre exemplu, avem un articol despre echipe de fotbal Anglia, care te poate ajuta. Cu toate acestea, Winbet ofertă sport nu se oprește aici, iar tu poți efectua pariuri și pe Tenis, Tenis de masă, Baschet, Hochei, Darts, Șah și multe altele, dar și alte sporturi despre care vom vorbi într-o secțiune.

O funcționalitate importantă ce se regăsește în secțiunea de „Sporturi” de pe Winbet pariuri este o secțiune prin care poți filtra evenimentele în funcție de momentul în care acestea se vor juca. Pentru acest lucru ai butoane precum: „1H”, „3H”, „6H”, „Astăzi”, iar filtrele pot continua pentru fiecare zi din săptămână, dar poți selecta și perioade mai înaintate.

Winbet Ofertă Sport – Tipuri de Pariuri

Am stabilit deja că Winbet ofertă sport îți poate oferi șansa de a paria cam la toate sporturile la care te poți gândi, dar în același timp, face și parte din gama furnizorilor de pariuri sportive online care îți dau mai mult decât poți duce. De ce spun asta? pariuri Winbet nu oferă doar pariuri sportive pentru pariorii care sunt pasionați doar de sporturile clasice. Pe pariuri Winbet ai șansa să devii un membru cu toate decorațiile chiar și dacă pasiunea ta stă ascunsă pe alte meleaguri. Astfel, pariuri Winbet va face disponibilă pentru tine și o gamă de pariuri mai diferite.

Pariuri Winbet E-sports

pariuri winbet esports

Datorită sistemului prin care pariuri Winbet îți afișează mereu categoriile de sporturi unde au loc meciuri, am fost surprins să observ că sporturi din noua generație precum CS:GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty, StarCraft sau chiar Hearthstone sunt titluri care se regăsesc în oferta celor de la Winbet virtuale. Însă pentru moment nu există un Winbet bonus sport pentru această secțiune.

Winbet Pariuri Live

live winbet pariuri

Pe lângă toate acestea, Winbet pariuri live oferă și un sistem de pariere în regim live unde același sistem de afișare a tuturor evenimentele în curs de derulare este afișat tuturor jucătorilor. În secțiunea Winbet pariuri live vei putea paria live, pre-live pe cele mai populare sporturi cum ar fi Fotbalul, Tenisul, Baschetul, dar poți intră și în meciuri mai speciale de Darts sau Tenis de masă. CS:GO este încă un sport electronic care poate fi abordat și în pariuri live.

Winbet Pariuri Ofertă Loto – Loterii Virtuale

winbet pariuri casino

Pe lângă pariuri sportive, la Winbet loto ai acces la trei loterii virtuale unde poți paria pe numerele tale norocoase. Ai de ales între Lucky Six, Lucky X și Next Six, fiecare cu particularitățile sale, dar cu același mod simplu de joc. În acest sens, la Lucky Six, poți alege 6 numere dintr-un total de 35 și poți folosi diferite strategii în selecția numerelor, cum ar fi culoarea, caracterul par sau impar, sau ordinea în care vor fi extrase.

La Lucky X, lucrurile sunt asemănătoarea, loteria având 50 de numere, dintre care se vor extrage doar 36. Și aici poți alege numerele în funcție de criteriile menționate mai sus. La ultima loterie, Next Six, numărul total de numere este 48, iar cel extras 35. În plus, la toate loteriile, rundele durează între 5 și 6 minute, fapt ce îți oferă mai multe șanse de câștig la intervale scurte de timp. Mai mult, Winbet ofertă sport a fost extinsă cu o a doua categorie de pariuri virtuale, unde poți accesa loterii unice precum Lucky Balls și Lucky Greek, amândouă cu extra premii.

Cum Efectuezi o Depunere la Casa de Pariuri Winbet?

depunere pariuri winbet

În ceea ce îi privește pe cei de la pariuri Winbet, aceștia oferă tuturor jucătorilor o flexibilitate și o libertate de joc destul de consistentă. Acest lucru se reflectă în suma minimă care îți este permisă pentru depunere. Aceasta este de 20 RON, deci chiar dacă ai nevoie să te relaxezi puțin, dar nu ai foarte mulți bani la îndemână, pe pariuri Winbet, o poți face și doar cu 20 RON. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea face o depunere corectă îți voi spune chiar aici.

Pasul 1

Contul tău trebuie să fie înregistrat corect și să fie activat și validat. Loghează-te pe website folosind datele de conectare și apasă pe butonul „Depunere” din colțul ecranului.

Pasul 2

Acum va trebui să alegi prin ce metodă vei depune bani în contul tău de pe pariuri Winbet, să introduci valoarea sumei care urmează să fie depusă și să efectuezi tranzacția

Pasul 3

Cel mai important pas este acesta. Aici va trebui să completezi toate câmpurile cu informațiile relevante care îți sunt solicitate. Acestea pot să difere în funcție de metoda de depunere pe care ai ales-o.

Limite Depunere:

 • Card credit – minim 20 RON
 • Skrill, Neteller sau Paysafecard – minim 20 RON
 • CashpayWinbet.ro – minim 5 RON
 • CashpayWinbet.ro Delivery – minim 300 RON

Limite Retragere:

 • Card credit – minim 60 RON
 • Skrill, Neteller – minim 60 RON
 • CashpayWinbet.ro – minim 20 RON
 • CashpayWinbet.ro Delivery – minim 400 RON

Timp transfer:

 • Toate transferurile realizate prin metodele prezentate sunt procesate instant, dar retragerile prin card de credit necesită între 24 h și 72 h.

Pentru a-ți ușura procesul, îți voi spune câteva detalii despre depunere Winbet.

Cum Retragi Bani Câștigați la Winbet Bonus Sport?

Pasul 1

În ceea ce privește retragerile câștigurilor, lucrurile stau mai simplu. Mergi la secțiunea „Profil” din meniul de utilizator.

Pasul 2

Accesează comandă de depuneri și retrageri, iar după ce vei alege metodă de retragere, metodă care îți recomand să fie aceeași cu cea de depuneri, nu trebuie decât să introduci suma pe care îți dorești să o retragi și să apeși butonul „Retragere”.

Pasul 3

Suma minimă pe care o poți retrage de pe pariuri Winbet pariuri este de 30 RON, iar de obicei, tranzacția durează între 2 și 10 zile lucrătoare. Ai grijă la câștigurile care provin din bonusuri și promoții. Înainte de a încerca să retragi, asigură-te că îndeplinești acele condiții de rulaj Winbet pentru bonusurile primite.

Ponturi Pariuri Winbet Sport – Ce Spun Jucătorii

În cazul în care nu ești sigur de anumite aspecte ale Winbet ofertă sport, te anunțăm că pe Forumul Supercazino s-a format o comunitate de jucători care discută și schimbă informații utile bazate pe propria experiență la acest operator. Așadar, dacă vrei să citești păreri reale ale jucătorilor sau să pui întrebări accesează link-ul atașat. Acolo vei găsi o secțiune denumită Ajutor la Cazinouri, unde poți da click pe subiecte precum: Păreri Cazinouri, Înregistrare, Depunere și Retragere, Bonusuri Cazinouri, Cerințe Rulaj și multe altele.

Reguli de Conduită și de Siguranță Winbet Sport

Știam sigur că cei de la pariuri Winbet aplică în mod constant reguli și măsuri preventive pentru a asigura o atmosfera de pariere prielnică atât jucătorilor, dar și sănătății acestora.

Fiecare sesiune de pariere trebuie să respecte regulile de siguranță, iar așa cum ne recomandă și cei de la pariuri Winbet, niciun jucător nu ar trebui să parieze mai mult decât își permite să piardă. Fiecare partidă de joc trebuie să respecte un buget bine stabilit.

Ghid Pariuri Winbet – Joc Responsabil

Pariuri Winbet este printre puținii furnizori de astfel de servicii care sunt activi și iau măsuri practice pentru a preveni dependența de jocurile de noroc. O echipă specială de la pariuri Winbet a fost instruită pentru a verifica, dar și pentru a oferi cea mai bună asistență pentru toți jucătorii, întreaga corespondență fiind verificată.

La cel mai mic semn de prezență a dependenței față de jocurile de noroc, pariuri Winbet acționează pentru a împiedica agravarea anumitor situații financiare sau de sănătate a jucătorilor lor.

Dacă tu, în calitate de jucător simți că poți face avere sau te poți îmbogăți din jocuri de noroc, că trebuie să pariezi zilnic, că nu mai ai control asupra situației tale financiare, Winbet Sport îți recomandă să iei măsuri pentru a nu dezvolta o dependență de jocuri de noroc.

Următorul bonus nu mai este valabil!

Bonus Winbet la Înregistrare 100 Rotiri Fără Depunere

winbet cazino bonus fără depunere 2021

Multe case de pariuri online oferă bonusuri de înregistrare, dar foarte puține îți vor oferi bani gratuiți fără să trebuiască să faci absolut nimic. Winbet pariuri sportive este una dintre agențiile de pariuri online care oferă un bonus de 100 rotiri gratis la înregistrarea și validarea unui cont nou, iar tu nu va trebui să faci decât să înregistrezi și să activezi un cont nou de jucător. Iată cum obții Winbet bonus sport:

Pasul 1

Cel dintâi pas pentru a putea profita de bonusul Winbet pariuri sportive este să îți creezi un cont nou. Intră pe oferta noastră dând click pe butonul „Profită Acum” și urmărește în continuare cu atenție completarea formularului de înregistrare Winbet.

Pasul 2

Al doilea pas este verificarea contului, lucru care este obligatoriu. Dacă nu vei verifica și valida contul, nu vei putea primi bonusul de înregistrare de 100 rotiri gratuite. Pentru a verifica și valida contul, după înregistrare, va trebui să accesezi secțiunea „Profil” – Verificarea Documentelor – Buletin/pașaport. Aici va trebui să încarci o copie sau o fotografie al unuia dintre documentele menționate pentru a-ți putea fi verificată identitatea.

De obicei, procesul de verificare Winbet și validare a documentelor nu durează mai mult de 24 de ore în zilele lucrătoare obișnuite. Aprobarea validării contului va fi transmisă printr-un email trimis la adresa aferentă contului. Dacă ai dificultăți în a înregistra un cont nou la Winbet pariuri, ți-am scris mai jos pașii necesari ce trebuie urmați pentru a crea un cont nou pe platformă. După ce ai primit validarea documentelor, mergi din nou la „Profil” – Bonusuri – Bonusuri disponibile. Aici vei putea să-ți primești cele 100 rotiri gratuite fără depunere.

Concluzii – Ghid Pariuri Winbet

Winbet Sport este una dintre cele mai bune case de pariuri online pentru jucătorii din România. Îți recomand să acorzi o șansă ofertei de pariuri sportive. Cu toate acestea, sigur vei găsi și mai multe motive să rămâi conectat la comunitatea de pariori de acolo.

Oferte, promoții, jackpot-uri și o interfață intuitivă te vor face să te îndrăgostești de mediul de pariuri sigur și interactiv pe care pariuri Winbet a reușit să îl creeze. Recomand pariuri Winbet și îți recomand și ție să alegi cu grijă furnizorul pe care îl preferi atunci când ai nevoie de o sesiune de pariere. Mult noroc!

winbet logo white

Până la 180 RON Pariu Gratuit Fără Rulaj

 • Efectuează cele 3 depuneri minime
 • Verifică documentul de identitate
 • Primești până la 180 RON pariu gratuit fără rulaj

Află mai multe și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
reguli șeptică

Reguli Șeptică 2024 – Cum se Joacă Șeptică Joc de Cărți?

30 august 2022

Șeptica este un joc de cărți extrem de popular în România, fiind jucat cu plăcere de oamenii de toate vârstele. Datorită regulilor și desfășurării jocului, șeptica te ajută să îți dezvolți memoria și atenția, dar și să te distrezi la maxim. Descoperă în continuare cum se joacă șeptică ! Ce Presupune Joc de Cărți Șeptică? […]

Citeste mai mult
banner verificare bilet netbet

Verificare Bilet NetBet – Cum Îți Verifici Bilet NetBet

9 martie 2023

În ghidul de astăzi, îți prezentăm ce trebuie să faci pentru verificare bilet NetBet. Procesul este unul foarte simplu, dar trebuie să iei în considerare câteva aspecte specifice pentru NetBet. Pașii pentru NetBet verificare bilet Având în vedere că operatorul există numai online, există un singur mod de NetBet verificare bilet. Poți să plasezi bilete […]

Citeste mai mult
platinum casino mobile

Platinum Casino Mobil – Cum joci pe iOS și Android

31 mai 2021

Update: Platinum Casino Online nu mai este disponibil. Serviciile sunt oferite doar în sălile fizice. Platinum Casino a intrat pe piață din start cu toate jocurile optimizate pentru dispozitivele mobile, tocmai pentru a satisface această nevoie a jucătorilor de a juca oriunde, oricând. În acest articol vei afla cum să accesezi jocurile operatorului de pe […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!