Isoftbet gaming
Stiri  /   aprilie 19, 2019   /   Cristian

Isoftbet lansează instrumentele de real-time gamification!

Isoftbet, unul dintre cei mai mari producători de jocuri de noroc din lume, a lansat acum câteva zile instrumentele de in-game și gaming în timp real. Aceste instrumente avansate de in-game vor fi disponibile pentru mai mult de 3.000 de jocuri din cadrul GAP (Gaming Aggregation Platform). GAP este o platformă care aduce laolaltă Isoftbet games cu alți peste 50 de dezvoltatori din industria de gaming și le permite acestora să administreze mult mai eficient caracteristicile jocurilor cum ar fi bonusuri sau rotiri gratuite din cadrul cazinourilor online.

Isoftbet gaming – la ce să se aștepte jucătorii?

Jucătorii la cazinouri sunt întotdeauna în căutarea adrenalinei și a distracției, pe lângă câștigurile pe care le urmăresc în momentul în care intră în joc. În același timp, operatorii din mediul online caută soluții din ce în ce mai inovative care să îi facă pe jucători să revină și să se bucure de experiențe de joc din ce în ce mai plăcute. De la game cât mai variate de jocuri, până la bonusuri și recompense pentru jucătorii fideli, toate au scopul de a atrage cât mai mulți jucători și de a le menține interesul ridicat.

Acest sistem de in-game sau de real-time gamification ajută foarte mult la îmbunătățirea experienței jucătorilor, la stimularea loialității și a angajamentului lor. În cadrul acestei platforme GAP, aceste instrumente de real-time gamification vor include turnee, clasamente bazate pe realizări sau puncte, bonusuri sub formă de bani sau runde de joc gratuite, toate acestea fiind disponibile la toate cele peste 3.000 de Isoftbet games, atât sloturi, cât și jocuri de masă.

Aceste instrumente te vor ajuta să îți urmărești progresul față de ceilalți, să știi în timp real pe ce loc în clasament ești, la ce turnee poți participa sau ce bonusuri ai primit. Cu ajutorul acestei platforme GAP, lucrurile vor deveni nu doar mai competitive, ci și mai distractive. Te poți întrece alături de prietenii tăi, pentru a vedea care reușește să obțină cele mai multe puncte, puteți participa la turnee și vă puteți distra împreună.

Isoftbet games, real-time gamification – beneficii pentru operatori

Nu doar jucătorii au de câștigat de pe urma acestor platforme și a instrumentelor de real-time gamification, ci și operatorii. Aceste instrumente sunt atât de ușor de utilizat, încât operatorilor nu vor mai avea nicio problemă în sporirea loialității jucătorilor și a implicării lor în joc. Chiar Michael Probert, CCO la Isoftbet gaming susținea faptul că îmbunătățirea platformei GAP cu unelte unice de real-time gamification oferă un potențial mai mare de marketing și engagement al jucătorilor pentru operatori.

Un alt avantaj al acestor instrumente de real-time gamification pentru operatori se referă chiar la venituri. Cazinourile online își vor spori veniturile pentru că jucătorii vor petrece mai mult timp încercându-și norocul la jocuri, sesiunile de joc vor crește ca timp, dar și depozitele realizate de aceștia. Cu cât jucătorii petrec mai mult timp într-un cazinou și investesc mai mulți bani, cu atât veniturile cazinourilor vor fi mai mari.

Însă jucătorii nu vor avea de pierdut, pentru că ei vor putea profita de bonusuri și diferite recompense din partea cazinoului pentru timpul petrecut în cadrul jocurilor. Putem spune astfel că este o situație de tipul win-win, în care atât jucătorii, cât și cazinourile online au de câștigat.

Isoftbet games – de ce să le alegi?

Isoftbet gaming nu este doar un deschizător de drumuri în această industrie, ci și unul dintre liderii de pe piața de jocuri de noroc online. Cei care aleg Isoftbet games, se bucură de o gamă variabilă de jocuri de toate tipurile, potrivite pentru toate categoriile de jucători. Tehnologiile oferite de Isoftbet online sunt de o calitate superioară, iar produsele scoase pe piață sunt inovative.

Vorbim de un brand global, ce are în portofoliu sute de jocuri de noroc, de la sloturi, până la jocuri de Blackjack, ruletă, poker, bingo sau loto. Cu toate acestea, sloturile rămân preferatele jucătorilor pentru că au caracteristici interesante și oferă un payout avantajos pentru pariori.

Sloturile au tematici unice și interesante, grafică excepțională și bine pusă la punct, o coloană sonoră care te introduce în poveste și te menține acolo până la final. Jocurile de la acest producător sunt mai mult decât jocuri, sunt adevărate povești care îți oferă adrenalină, distracție și câștiguri pe măsură. Cei care au încercat deja sloturile, s-au arătat încântați de opțiunile din joc și de experiența plăcută pe care nu au mai întâlnit-o în cadrul altor sloturi.

Mai mult decât atât, Isoftbet gaming oferă serviciile sale doar cazinourilor licențiate, iar orice tranzacție efectuată pe o platformă care rulează pe produse de la acest dezvoltator sunt securizate.

Partea cea mai interesantă și cea care atrage de fapt atenția jucătorilor este reprezentată de jackpot-urile progresive. Acestea sunt de fapt și punctul forte ale acestui furnizor de soft. Unele sloturi oferă jackpot-uri progresive de nivelul milioanelor, iar o singură rotire îți poate schimba viața complet. Indiferent dacă un joc de păcănele are jackpot progresiv sau nu, în timpul jocului principal se pot declanșa alte runde bonus cu opțiuni suplimentare care îți oferă șansa de a pune mâna pe un premiu la fel de mare.

Isoftbet gaming este un dezvoltator ce a ieșit în evidență de-a lungul timpului prin atenția pe care o acordă jucătorilor în momentul în care lucrează la un nou slot. Jucătorul este în centrul tuturor activităților, iar acest lucru se observă și în afara jocurilor, cum a fost cazul acestor instrumente noi de real-time gamification.

Fidelizarea și stimularea jucătorilor ar trebui să fie preocuparea principală a operatorilor de pe piața jocurilor de noroc pentru că odată cu apariția cazinourilor online și diversificarea ofertei de jocuri, jucătorii au devenit mult mai pretențioși, iar așteptările lor mult mai mari. Prin recompense, bonusuri, sloturi cât mai interesante și captivante, dar și premii mari, jucătorii sunt motivați să își petreacă cât mai mult timp pe o platformă online de jocuri de noroc, iar acest lucru are un efect pozitiv și asupra veniturilor operatorilor.

Cu cât jucătorii sunt mai mulțumiți, cu atât operatorii vor avea mai mult de câștigat, iar Isoftbet gaming este una dintre companiile care a înțeles cel mai bine acest principiu.

Alte Articole

Rage of the Seas Slot

Rage of the Seas Slot – joc nou de la Netent

Grafica din Rage of the Seas Slot și ce experiențe îți oferă ecranul de joc Grafica se ridică la standardele anului 2020 și îți dovedește încă de la primul loading screen că ești pe baricadele unui produs premium marca Netent sloturi. Vei fi întâmpinat de un craniu imens într-un ecran de încărcare unde deja îți […]

Citeste mai mult
888 sport

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda

888 Sport a devenit principalul partener la NFL UK și Irlanda 888 Sport a reușit să încheie un contract destul de atractiv, iar în condițiile parteneriatului este specificat că 888 va apărea ca și partener în difuzările Playoff-urilor, la Super Bowl, dar și în zilele de Duminică și Luni la evenimentul Night Football. Guy Cohen, […]

Citeste mai mult
Yggdrasil sloturi

Slot nou de la Yggdrasil – 2 Gods: Zeus vs Thor Slot

Yggdrasil sloturi a lansat 2 Gods: Zeus vs Thor Slot Au fost destule bătălii grandioase în istorie, dar la așa ceva nu s-a așteptat nimeni. Zeus a avut parte de inamici fioroși, Thor a avut și el parte de bătălii destul de aprige, dar niciodată nu au fost puși față în față. Probabil pentru că […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă