...

Roulette VIP

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xRoulette VIP

Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

iSoftbet sunt responsabili pentru o gamă destul de largă de jocuri de cazino care pot fi accesate pe tot globul și în mediul online pe website-urile foarte multor operatori. Unul dintre jocurile populare este ruleta, iar astăzi, în vizorul nostru se află Roulette VIP. Un joc ce are funcții de autoplay, pariuri bonus și o grafică uimitoare.

Joacă și tu Roulette VIP gratis la supercazino, chiar acum!

Roulette VIP – Elemente grafice

Jocul de ruletă VIP a fost conceput pentru a se prezenta ca un joc simplu de ruletă europeană, care imită destul de bine cadrul dintr-un cazino clasic. În ecranul de joc vei putea să vezi ruleta, puține detalii din împrejurimi, dar și toată masa de joc. Imaginea din background nu este foarte detaliată, dar culoarea din spatele detaliile care ne interesează a fost aleasă foarte bine deoarece creează o combinație foarte frumoasă de stări și face jocul mai atractiv.

Randările sunt excelente ceea ce a făcut posibil ca toți jucătorii să aibă parte de o experiență cu un joc ce se încarcă foarte repede, răspunde repede la comenzi și se mișcă foarte fluid. Nu va trebui să descarci niciun alt program pentru a te putea juca, Roulette VIP putând fi jucat direct online pe browser, dar și pe telefonul mobil.

Vezi și bonusurile de ruletă live!

RTP și modul în care plătește acest joc

RTP este șansa procentuală pe care un joc de noroc o are pentru a oferi câștiguri. În cazul de față, pentru VIP roulette, rata de returnare către jucător este de 97.30%, ceea ce indică faptul că pe termen lung, din totalul investit în acest joc de ruletă, 97.30% va fi returnat jucătorilor. Este o rată excelent de bună având în vedere că șansa casei este de doar 2.70%.

Pentru a putea câștiga la ruletă, trebuie ca bila să aterizeze pe unul dintre numerele pariate de jucător. Acest joc de ruletă de la iSoftbet face parte din categoria care oferă și anumite bonusuri. De exemplu, vei putea plasa mai multe tipuri de pariuri și nu doar pariuri pe numere. Poți paria pe coloane, culori, numere, numere egale, prima jumătate a numerelor sau a doua. Fiecare pariu va acorda plăți diferite. Cea mai bună plată din acest joc de este de 35 la 1. Adică vei primi de 35 de ori pariul tău.

Cum se joacă Roulette VIP

Pentru a te juca ruletă VIP de la iSoftbet și pentru a avea cele mai mari șanse de câștig, va trebui să urmezi principiile clasice de ruletă. Principalul obiectiv este să nimerești numărul, culoarea sau categoria din care face parte numărul ce urmează a fi extras. Roata jocului are numere de la 1 la 36 care alternează între culorile roșu și negru, dar există și o singură piesă de culoare verde.

Înainte de a începe să pariezi, va trebui să setezi valoarea pariului tău. Ține cont de faptul că este foarte ușor să fii luat de val și să pariezi pe mai multe numere decât trebuie. Un simplu click pe un număr va paria suma setată pe acel număr. Dacă ei apăsa două click-uri pe același număr, va plasa suma setată de două ori.

După plasarea pariurilor, singurul pas pe care va trebui să îl mai parcurgi este să pornești rotirea ruletei. Acest lucru este foarte simplu de realizat deoarece cel mai mare buton de pe ecranul de joc are acest rol, de a porni jocul. Butonul se numește “SPIN”.

Încearcă și jocul European Roulette gratis!

Concluzie

Acest joc de cazino online poate oferi tot ce ți-ai dori de la un joc de ruletă. Rata de returnare este suficient de ridicată, iar aspectul ecranului de joc te va face să te simți ca într-un cazino adevărat. Joacă și tu Roulette VIP gratuit!

Încearcă și:

solar temple gratis logo
3.5/5 - (2 votes)

Solar Temple

Joaca Gratis
majestic-forest-logo
3.7/5 - (3 votes)

Majestic Forest

Joaca Gratis
prosperity palace gratis logo joc
5/5 - (1 vote)

Prosperity Palace

Joaca Gratis
gorilla gratis slot cover
5/5 - (1 vote)

Gorilla

Joaca Gratis

Autori